-
-
Re: Sprawy samolotowe
marvellous > 15-04-2012, 22:54
oby zaden wulkan nie wybuchal w tym czasie na ktory zaplanowane mamy loty -
blonde > 15-04-2012, 23:11
ooo nawet tak nie mówjakbym utknęła gdzieś w środku podróży na 'przesiadkowym' lotnisku byłabym nieziemsko wściekła... -
anastazjastazja > 09-06-2012, 23:13
Cześć dziewczyny!
ostatnio przeczytałam na stronie wizzara, że w bagażu rejestrowanym nie można przewozić płynów. Jestem troszkę w szoku bo myślałam że ograniczenia dotyczą tylko podręcznego. Czy to prawda że muszę się ograniczyć jedynie do tych 100ml każdego kosmetyku w podręcznym? Czytałam na forum, że niektóre dziewczyny potrafia zapakować 5kg kosmetyków. Oczywiście jak durna nakupowałam nowiusieńkie i nie wiem co robić? Może chodzi tylko o te linie? Pomóżcie! -
ayaa > 09-06-2012, 23:18
Też mi się to rzuciło w oczy. Jak 4 lata temu leciałam to miałam normalnie kosmetyki w rejestrowanym, potem jak wracałam głupia wrzuciłam kosmetyczkę do podręcznego i mogłam tylko patrzeć jak mi nowiusieńkie (i drogie ;/) kosmetyki wyrzucali z bagażu. Ale rozumiem, moja wina.
A ten wpis dot. płynów zinterpretowałam tak, że po prostu przewozisz płyny na własną odpowiedzialność, że np jak coś się rozleje, potłucze to ich nie obchodzi i to Twoja sprawa. Trzeba będzie chyba tam przedzwonić. -
anastazjastazja > 09-06-2012, 23:24
Tak, to chyba najlepszy pomysł. Zrobie to w poniedziałek i dam znać -
anastazjastazja > 09-06-2012, 23:26
ayaa tak w ogóle bedziesz w tej samej okolicy co janapisz gdzie dokładnie bedziesz? -
ayaa > 09-06-2012, 23:29
Będę w Kingston Seymour (od 3 lipca) jakieś 30 min do centrum Bristolu. A Ty gdzie będziesz dokładniej?
Jeju jak fajnie będzie się z kim spotkać -
anastazjastazja > 09-06-2012, 23:34
[quote name="ayaa"]Będę w Kingston Seymour (od 3 lipca) jakieś 30 min do centrum Bristolu. A Ty gdzie będziesz dokładniej?
Jeju jak fajnie będzie się z kim spotkać[/quote]
Dokładnie na obrzeżach Bristolu, Mangotsfield
Również się cieszę -
ayaa > 09-06-2012, 23:48
Ja już to w ogóle nie mogę się doczekać tego wyjazdu -
anastazjastazja > 09-06-2012, 23:51
Ja równieżmi zostało 2 tyg. jutro zastanowię sie co spakować. szlak mnie jednak trafia jak pomysle o tych kosmetykach :/