• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

oferty "nie do odrzucenia"

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• oferty "nie do odrzucenia"

• oferty "nie do odrzucenia"
  • Re: oferty "nie do odrzucenia"

MLODY-AU-PAIR > 26-04-2007, 21:05

Jakis dziwny charakter miala moja hostka , robila igly widly

WAMPIREK > 27-04-2007, 0:24

Grizzly...ciekawe jak tam ta NASZA rodzinka ...czy tez taka dziwna ...czy jednak normalna

WAMPIREK > 27-04-2007, 13:30

Może mi co? doradzicie...

Mam 2 opcje rodzinek :

1) Rodzinka mieszka w północnym Londynie (dzielnica Pinner).Dzieci : 5 letnia - Olivia & 2 letni Raffi).Wcze?niej mieli au-pair z Polski i byla ona z nimi bardzo zadowolona.Pomogli jej załatwić kursy i językowe itd. Jad? w sierpniu na 2,5 tyg do Hiszpanii i zabieraj? ze sob? au-pair.

Płac? 55 Ł (za 25-30 h pracy).Ojciec pracuje w cetrum,a matka jest w domu (to mnie martwi ) Ale widać ,że się chyba tak opiekuj? au-pair.

2) Rodzinka mieszka w Watford w sumie 3-4 przystanki od tego Pinner Maj? dwójkę dzieci : 7 miesięczn? córkę i 3 letniego synka (który chodzi 2 razy w tygodniu do przedszkola).Płac? 90 Ł(35- 40 h pracy)+ wynajmuj? au-pair osobny pokój w s?siedztwie (opłacaj? jej rachunki),płac? za wyżywienie...w sumie cały dzień przebywa u rodzinki (na wieczór zapraszaj? j? na wspólny obiad).Au-pair może korzystać z komputera,Tv itd.

Poza tym oferuj? bepłatne bilety na metro,bo host pracuje w komunikacji. Nigdy nie mieli au-pair wczesniej.

Gość > 27-04-2007, 14:03

napisalam na flogu - to samo co inni, nie dla obu, szukaj dalej; ale jesli juz ktos to ta druga, chociaz z taka dwojka dzieci to ja nawet po ponad 2 latach przepracowanych z dziecmi bym nie dala, jeszcze nie...

Anula > 27-04-2007, 14:40

czy kto? z Was był/słyszał/wybiera się do miejscowo?ci Thoiry we Francji -południowo -wschodnia Francja , przy granicy ze Szwajcaria, bardzo blisko granicy. Je?li ktos co? wie na temat tamtych rejonów to piszcie

WAMPIREK > 27-04-2007, 14:53

Emi ..nie mogłam Tobie odpisać na flogu.Ale dlaczego uważasz ,że najlepiej to żadnej nie brać ?

edytag > 27-04-2007, 17:38

pytanie czy opiekowała? się takim 7 miesięcznym? Ja bym wybrała drug? opcję, ponieważ pewnie w 1 mama w domu będzie patrzyła Ci na ręce przy tak małych dzieciach szczególnie 7 miesięcznym! Później jak okażesz się ok może cie zostawi W drugiej wiadomo ile kasy za jaka pracę cały dzień Pytanie o au pair czy jej sie podobało czy tylko tak mówi, w historiach au pair jest przykład Magdy, której była au pair powiedziała,że rodzina jest super i nie było tak! Najlepiej zapytac co dokładnie robiała, bo może lubiła sprz?tać i robi?ł im to za u?miech?a Tobiemoże to już nieodpowiadać! Teraz pojawiaj? się fajne oferty!a co do małych dzieci często nie ufaj? i niania ma problem,że dziecko płacze jak rodzice wychodz?, bo woli byc z mam?!Po drugie jak język podzszkolić to ze starszym bachorkiem, bo 2 latka to Ty będziesz uczyła mówić

oliwka911gt > 27-04-2007, 18:50

nieznam sie na standartach angielskich, ale ta druga opcja dla mnie przemawia dosc dobrze

Yoanna > 27-04-2007, 20:11

wampirek wlasnie ci na mejla odpisalam.. pare pytan juz nieaktualnych bo tutaj odp znalazlam czemu o tej drugiej rodzince nie wspomnialas? wg mnie calkiem ok. mieszkasz oddzielnie, placa rachunki, wyzywienie no i 90 L masz i bilet..

czemu wszystkie rodzinki z polnocnego londynu? co widze ogloszenia to polnoc i polnoc. czasami sie pojawi zachod albo poludnie. a ode mnie ze wschodu nic, bo tu bida ;P heheh

(-:MARZENA:-) > 28-04-2007, 12:58

opcja nr 2 wg mnie idealna ;P
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia