• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

agulka > 22-04-2005, 17:35

hm.. kobito, nie martw sie..na pewno rodzinka sie znajdzie. zbliza sie sezon letni, wiec na pewno jest wieksze zapotrzebowanie na operki.bedziemy mialy wziecie , hehehe

poza tym to na pewno cisza przed burza..i juz niedlugo zglosza sie same superowe rodzinki

oliwka911gt > 22-04-2005, 17:37

a ja robie porzadek z linkami roznych ciekawych artykulow, przkeroj przerozny, na kazdy teamt praktycznie. chce ktos?? bo na maila je zalaczam??

kasik > 22-04-2005, 17:49

Oliwka dawaj, ja lubie czytac to chetnie sie zajme tym co podeslesz

Pewnie macie racje dziewuszki, tylko, ze ja strasznie niecierpliwa jestem pod tym wzgledem, moze dlatego, ze papiery zlozylam dosyc wczesnie bo juz w polowie lutego. I tak czekam i czekam i nic :!:

Agulka a co z ta Twoja rodzinka w koncu :?:

oliwka911gt > 22-04-2005, 17:53

ale ze mnie osiol, zamiast dac odpowiedz daje o wszytkim i wychodze z watku :evil: nie poraz pierwszy juz to mam :!:

wysylam, wysylam, tyle ze ja je jeszcze zalacza, a zaczelam jakis czas temu, wiec potrfa jeszcze chwile. tego od metra i troche ...

kasik > 22-04-2005, 17:58

Aj osiol z Ciebie niezly! :lol:

No i gdzie ta odpowiedz?

Ja tu z problemem a Ty z linkami. Wstydz sie kobieto:!:

:wink:

oliwka911gt > 22-04-2005, 18:11

:oops: :oops: :oops:

zalaczylam wszystkie, wysylam

kasik > 22-04-2005, 18:34

Dostalam i wszystko sie elegancko otwiera :lol: thx

Za czytanie wezme sie po weekendzie, jak bede miala troche wiecej czasu :wink:

Emm > 22-04-2005, 20:59

cos wam powiem-nie usuwajcie sobie osemek!!!!

O k.rwa, myslalam, ze zdechne na fotelu, bylo strasznie!!!!Obie powalone osemki nie chcialy za chiny wyjsc, Monika sie normalnie na mnie kladla, myslalam, ze rozerwie mi policzek na dwie czesci, tak mialam rozwarta jape, do tego z pol godziny slyszalam chrzest moich wlasnych kosci!!!!!O Jezusie, po prostu szokW ktoryms momencie oblaly mnie zimne poty, zaczelam sie trzasc ( nie wiem, co to za reakcja byla), pogryzlam Monice palce , o matko.W koncu obie wyszly, ale juz myslalam, ze sie poplacze na tym fotelu.

Potem zajechalismy z tata do macro.Morda byla troche spuchnieta, ale jakos jeszcze moglam sie ludziom pokazac.Akurat gadalam z Sunny, az tu nagle czuje-slono w buzi.Jezykiem przejechaslam po rece-krew!!!Wyjmuje lusterko, otwieram buzie-krwi tyle, ze szok!!!Normalnie sika jak z sikawki!A tate wcielo!Boze, nie wiedzialam co mam robic, krew sie leje, normalnie mialam cale usta we krwi, az sie ludzie zaczeli patrzec dziwnie, znalazl sie tata, panika obydwoje, co tu robic?jedynym rozsadnym wyjsciem bylo rzucenie sie pedem na dzial lodow, a tam chwycilam pojemnik i lazilam tak po macro z pojemnikiem z lodami przyklejonym do policzka.Zatamowalo na szczescie!

Teraz jak sie zagadalam z siostra znow zaczela leciec, wiec mam teraz w buzi kostke lodu, a dodatkowo przykladam lod od zewnatrz.

Ale k.rwa, nigdy wiecej, ja pitole.

jestem w szoku!!!!

Pati > 22-04-2005, 21:23

noo Emm to uwazaj, moj dentysta mi powiedzil ze jakbym miala krwotok to mam zaraz do niego dzwonic i przyjedzie mnie odwiedzic do domu

martamaua > 22-04-2005, 22:31

O ku*wa No az nie moge tego czytac.....Wspolczuje ci!!!Jeszcze jakas padaka na fotelu,niezle... :? Czy to jest koniecznoscia w ogole?Usuwanie cholernych osemek??Bo ja bym chciala sobie zeby wyprostowac,chyba tylko jedna stala 4 jeszcze musze usunac i mam nadzieje,ze nie wiecej!!!!!I tak sie boje,jak dzieciak bylam to mi wisialo a teraz?Taki duzy,zdrowy zab a tu trzeba bedzie wyrwac Poprosze o podwojna stawke od zebowej wrozki za taki okaz Boze ale z tymi osemkami to przerazona jestem.I cos czuje,ze bede musiala miec robione leczenie kanalowe lewej,gornej szostki... :? Mial ktos kiedys taki zabieg?Z tego ci mniej wiecej wiem do najprzyjemniejszych tez nie nalezy... :?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia