• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Lipiec- USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Lipiec- USA

• Wątek zamknięty
  • Lipiec- USA
  • Re: Lipiec- USA

ayumi_ > 21-04-2012, 0:00

A skąd lecisz?

Kto będzie w New Jersey, łapkę w górę, poproszę!!! :mrgreen:[/quote]

Yyy, Warszawa ( ?!)

No właśnie nie wiem czy lecę, bo się ta rodzinka nic nie odezwała już..:]

Generalnie dostałam drugie zgłoszenie od innej rodziny, są z Waszyngtonu, jutro najprawdopodobniej zadzwonią ! :O

Cukrova > 21-04-2012, 0:28

[quote name="ayumi_"]A skąd lecisz?

Kto będzie w New Jersey, łapkę w górę, poproszę!!! :mrgreen:[/quote]

Yyy, Warszawa ( ?!)

No właśnie nie wiem czy lecę, bo się ta rodzinka nic nie odezwała już..:]

Generalnie dostałam drugie zgłoszenie od innej rodziny, są z Waszyngtonu, jutro najprawdopodobniej zadzwonią ! :O[/quote]

Mi tam lepiej się rozmawiało przez telefon niż na skypie Także będzie dobrze !

rafcioo28 > 21-04-2012, 10:56

[quote name="Cukrova"]Pan z DHL mnie dzis odwiedził z paszportem także moge ją juz dotknać

Rafcioo28 nie rezygnuj, napewno sie uda zobaczysz ! [/quote]

zobacze teraz o tym staram sie nie mysleć o tym, niech sobie bedzie ten profill

agata.gda > 24-04-2012, 0:31

Dziewczyny jestem w rozterce Właśnie się dowiedziałam, że rodzina o której Wam pisałam z Dennisville New Jersey chce żebym do nich przyjechała. No i mam problem, bo rodzina jak dla mnie ma bardzo duzo plusow ale tez minusow...i tak strasznie się martwię bo nie wiem jaką decyzję podjąć. Wiem, że wy w tym nie możecie mi pomóc, ale chociaż się pożalić mogłam...

chica > 24-04-2012, 1:38

dawaj te + i - coś Ci doradzimy jakieś inne rodzinki są?

ayumi_ > 24-04-2012, 4:19

a moja rodzinka z New Yersey się już nie odezwała, a ta, z Waszyngtonu miała zadzwonić i też tego nie zrobiła, więc znów jestem bez rodzinki, ehhh

Cukrova > 24-04-2012, 10:11

[quote name="ayumi_"]a moja rodzinka z New Yersey się już nie odezwała, a ta, z Waszyngtonu miała zadzwonić i też tego nie zrobiła, więc znów jestem bez rodzinki, ehhh[/quote]

Szkoda, bo myslalam, że bedzie nas wiecej, ale do lipca jeszcze czasu a czasu, wiec masz czas Może znajdzie się jakaś nowa

Cukrova > 24-04-2012, 10:12

[quote name="agata.gda"]Dziewczyny jestem w rozterce Właśnie się dowiedziałam, że rodzina o której Wam pisałam z Dennisville New Jersey chce żebym do nich przyjechała. No i mam problem, bo rodzina jak dla mnie ma bardzo duzo plusow ale tez minusow...i tak strasznie się martwię bo nie wiem jaką decyzję podjąć. Wiem, że wy w tym nie możecie mi pomóc, ale chociaż się pożalić mogłam...[/quote]

Dokłanie pisz co i jak i wyrazimy swoja opinię

blonde > 24-04-2012, 12:15

@agata.gda - kilka dni temu miałam dokładnie ten sam problem. I decyzja była bardzo trudna, bo rodzina miała bardzo dużo plusów, ale miała też kilka minusów. I do tego - miałam jakieś takie niejasne przeczucie, że to nie to (pomimo tego, że plusów było zdecydowanie więcej niż minusów!). A najtrudniejsze w tej decyzji było to, że chociaż mogłam radzić się wielu osób (i ich opinie często były sprzeczne), to ostatecznie i tak tę decyzję musiałam podjąć sama.

I nawet jak już czułam, że nie chcę tej rodziny, to nie wiedziałam co robić. Bo bałam się, że następne będą tylko gorsze. A co jeśli w ogóle nie będzie następnych?

Ostatecznie jednak zdałam się na swój instynkt i odmówiłam. I jestem pełna nadziei, że jednak będą następne. I będzie wśród nich perfect family

A więc moja rada? Idź na spacer, pobądź sama ze swoimi myślami. Zastanów się dobrze, rozpatrz wszystkie za i przeciw. Zapytaj też sama siebie, czy będziesz się dobrze czuła ze swoją decyzją. I najlepiej chyba zdać się na to przeczucie, czy ta rodzina jest właśnie tą idealną

agata.gda > 24-04-2012, 19:28

nie ma już o czym pisać... Już rozstałam się z tą rodziną. I czekam na nowe następne..
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia