-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
MONIKA > 02-12-2005, 19:50
Wczoraj trzy staniki za jednym zamachem kupilam. A dzis ja nieszczesna nie wiedzilam, ktory zalozyc. Wszystkie od razu najlepiej. :lol: -
cioska > 02-12-2005, 20:42
oliwka, Ty poczekaj az tu przyjedziesz....ja na poczatku to nic innego nie robilam jak tylko chodzilam na zakupy..a te ciuchy z polski ktore sobie przez wyjazdem kupilam to teraz malo ktore nosze i pomalu je wyrzucam.Ja ostatnio Gap odwiedzilam..podobaja mi sie te wszytskie szaliki, czapki i rekawiczki..jeden komplet juz mam. Jeszcze cieplutka bluzka i sweterek taki miluchny sie trafil -
martamaua > 03-12-2005, 0:39
A ja kase oszczedzam na buty,ktore kupie sobie w PL.Nie oszpece sobie nog dunskim shitem.... -
MONIKA > 03-12-2005, 7:26
Wybieralam sie w czwartek do malla, jak sojka za morze i nadziwic sie nie moge, bo na poczatku codziennie po pracy lecialysmy do malla, a teraz tylko w weekendy, bo w czasie tygodnia mam inne sprawy na glowie, albo wole sie lenic. :lol:
Ale pierwsze dwa, trzy michy to non stop zakupy. 8) -
martamaua > 03-12-2005, 11:52
Ja to samo az sie smiali,ze pieniadze pala mi sie w kieszeni
A potem 8O bo Marta chce na aparat oszczedzac.
No co w tym dziwnego -
agulka > 04-12-2005, 3:18
a mi nadal nie mija..4 miesiace i nadal szal..jezuuu az sie boje... :roll: -
Yoanna > 04-12-2005, 19:54
bo shopping uzaleznia :lol: tez w kazdy weekend musialam chodzic po sklepach bo inaczej nie moglam hehe teraz wrocilam do normalnosci :wink: -
martamaua > 04-12-2005, 21:53
A ja sobie drinkow popilam w klubie
Po sklepach jakos chodze i tylko oczy ciesze,moze mi odbilo...
Ale wiem,ze warto jest pooszczedzac,bo znajac zycie w PL dorwe mase ciuszkow i bede chciala kupic.Buty przede wszystkim -
MONIKA > 05-12-2005, 4:32
Zaszalalam w ten weekend. 300 poszly sie dymac i paka dla Polski nesamowicie urosla, ale dla siebie tez male co nie co musialam przytaszczyc. :lol: -
agulka > 05-12-2005, 17:08
ja tez pake zrobilam. najwiecej miejsca zajmuja zabawki dla mojej chrzesnicyciekawe ile wydam na lotnisku za wyslanie.. o zgrozo..az sie boje.. :roll: