• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

• Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
  • Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?

MONIKA > 18-01-2006, 23:21

Co do czarnej :ja pierdole, ale chamy!

Co do wibratorow, tak czytam i smiec mi sie chce, bo u mnie to pod tym wzgledem zero perwery. Slowo wibrator nie przeszloby mojej hostce przez usta, a jakby zobaczyla... :twisted: wiec... :lol: :lol:

Gość > 18-01-2006, 23:38

wyprana podpaska... jakbym co? takiego w praniu znalazła to bym się chyba wyniosła

Czarna, trzymaj się, zbierz się w sobie, dziadka nie skomentuje, bo nie ma co mówić - chamidło i tyle A wydawał się taki w porz?dku... Ale je?li szukasz czego? od marca to nie bój się, znajdziesz Trzymam kciuki, żeby się udało.

wibratory... Marta, Twój post zabrzmiał jak post jakiej? dewotki Ja jestem za wszelkimi rodzajami przebieranek (no, może z wyj?tkiem zwierz?tek, choć o tym czytałam, że niektórzy lubi?), zabaweczkami itp - we dwoje jest jeszcze lepsza zabawa niż w samotno?ci Jedyne ale które tutaj mam co do host rodzin i ich zabawek to to, że maj?c operkę w domu i dzieciaki to powinni trochę bardziej być dyskretni...

Ale jak się bawić lubi? to nie widzę w tym nic oble?nego.

I wcale nie trzeba zaczynać współżycia w wieku 14 lat, żeby sobie lubić pourozmaicać.

MONIKA > 18-01-2006, 23:44

"wcale nie trzeba zaczynać współżycia w wieku 14 lat, żeby sobie lubić pourozmaicać."

amen. :lol:

Alison H. > 19-01-2006, 0:35

u mnie sie zdarza, ze w weekendy nocuja prostytutki (glownie Ukrainki) tzn nocuja w dzien, bo w nocy ida do pracy, placa od 500-1000chf za weekend, jak ktos nie wierzy zapraszam na Heuwaage do Basel pora nocna, swoja droga to dobry interes dla rodzinki...

martamaua > 19-01-2006, 0:36

Zalezy....

Ja tez myslalam, ze zaraz zabawek bede uzywala itd. A jak narazie to poprzestaje na przebierankach

Jakos niby chcialam ale nie odczuwam potrzeby kupowania plastiku jak mi starcza moj facet. Nie mam ochoty na tworzywa sztuczne w moim ciele.

Nie rozumiem trzymania calych szaf takich zabawek.

A juz bardziej walania sie ich po pokoju.

Ciekawe czy po podniesieniu chociaz umyja czy dalej sie bawia.

Albo jak z tej reklamowki wyjma :lol:

Moze mamy inne upodobania, mi jak narazie moja wlasna fantazja wystarcza.

A jesli chodzi o dodatki to polecam mleczko w tubce :twisted:

Co do wspolzycia w wieku 14 lat to tez mam swoje zdanie.Nie zebym byla jakas religijna przesadnie itd, ale uwazam, ze wiekszosc 14latek nie ma pojecia o swojej seksualnosci. Ledwo sie oderwala od cycka i juz facetowi do lozka. Jakos brakuje mi tu etapu lalek Barbie

Ale no coz amerykanska moda.......

martamaua > 19-01-2006, 0:41

A co do zaczynania wspolzycia w wieku 14 lat by sobie potem urozmaicac to mialam raczej na mysli brak pomyslow.

Poczekam kiedy nam sie nasze rozwiazania znudza, przyjdzie czas na zabawki...

MONIKA > 19-01-2006, 5:28

Moze zalozymy temat seksualny. :twisted:

Nasz prywatny. :lol:

Moze na arenie, zeby nie bylo. :wink:

kasik > 19-01-2006, 7:00

Czarna przykro mi z tego powodu, niestety tacy sa ludzie i jeszcze nie raz sie na nich przejedziesz

Trzeba sobie tlumaczyc, ze tak mialo byc, dobrze, ze nie masz noza na gardle i mozesz spokojnie znalezc inna rodzinke, tylko rozumiem - napalilas sie i stad Twoja gorycz.

Swiat jest pelen niesprawiedliwosci czy tego chcemy czy nie.

Yoanna > 19-01-2006, 17:36

ale chamy!!!!

bezczelni po prostu! az tak im zalezalo zeby ci utrudnic zycie? chamstwo i tyle!

Czarna_ski > 19-01-2006, 22:31

gdyby jeszcze mieli choc troche racji....

ale ja tego dziadka lubilam jak swego wlasnego... nigdy bym go nie skrzywdzila, nie traktowalam go podmiotowo, robilam wszystko co mi mowili, a oni mi takie referencje daja!!

ja juz nie uwirze w lojalnosc Amerykanow!! Nie uwierze,... tylke razy sie na nich zawiodlam, ci wydali mi sie w porzaku, obiecywali pomoc, no i rzeczywiscie pomagali, a tu... czy oni mysleli ze ja sie nie dowiem o tym referencjach?!

:roll:

zrobili ze mnie jakas idiotke, sama rodzine skontaktowalam z nimi, myslslam ze powiedza prawde,,...

zreszta przy odejsciu przytulal mnie i obiecywal pomoc i dobre referencje! Hipokryci... az szkoda slow.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia