-
-
Re: HappyAuPair
hanita > 29-02-2012, 14:46
W UK współpracują ze Smart AuPairs -
kasiunia20 > 29-02-2012, 15:58
Witam. Mam na imię Kasia i jestem nowa na forum.Zdecydowałam się na wyjazd do Anglii z au pair jeszcze się nie zdecydowałam którą agencję wybrać.
Czy moglibyście mi doradzić? -
disorder > 29-02-2012, 23:06
Hej dziewczyny, mam problem, mam nadzieję, że ktoś mi doradzi. Jestem w trakcie wypełniania dokumentów z biura i jak wiadomo trzeba tam podać numer dowodu osobistego i do kiedy jest ważny! Ja mam jeszcze dowód tymczasowy i właśnie złożyłam wniosek o nowy. Problem jest taki, że nowy dowód pewnie będę miała tak za miesiąc a tymczasowy kończy mi się 2.05 czyli przed planowanym wyjazdem. Czy to jest problem? Można jakoś zaznaczyć, że jest się w trakcie wyrabiania nowego?
Zadzwoniłabym do biura ale już dość późna pora mam nadzieję że znajdzie się ktoś pomocny -
Ann_a > 03-03-2012, 13:15
Hej !
To może i ja się przedstawięJestem Ania i chciałabym wyjechać w wakacje do Hiszpanii
Jestem na etapie wybierania agencji i trochę mnie to przeraża
Ale musi się udać ! -
Oddycham > 04-03-2012, 17:34
Ja złożyłam dziś aplikacje.
Teraz już tylko pozostaje mi czekać : ) -
Ann_a > 05-03-2012, 22:31
Kurcze ja dopiero ją ściągnęłam i zaczynam wypełniać ... chcialabym też już mieć wysłaną -
paulina.r > 06-03-2012, 2:47
a wiec rozumiem ze wszystkie zgłaszamy sie do biura happy au pair ? -
agneskcz > 07-03-2012, 20:15
Witam :wink:
Czy jest tu może ktoś kto był we Włoszech?? Potrzebuję się skontaktować z taką osobąpilnie.
Pozdrawiam. -
Ann_a > 08-03-2012, 13:40
[quote name="paulina.r"]a wiec rozumiem ze wszystkie zgłaszamy sie do biura happy au pair ?[/quote]
ja tak -
maraszrum > 11-03-2012, 15:45
Dziewczyny !
Zdecydowanie polecam jak na razie to biuro. Złożyłam dokumenty i już poszukują mi rodziny. Kotntakt jest super, jak mialam pytania, na drugi dzień dostawałam odpowiedź. Babka jest bardzo miła i cierpliwa < ;p> polecam : )