• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

HappyAuPair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• HappyAuPair

• HappyAuPair
  • Re: HappyAuPair

hanita > 29-02-2012, 14:46

W UK współpracują ze Smart AuPairs

kasiunia20 > 29-02-2012, 15:58

Witam. Mam na imię Kasia i jestem nowa na forum.Zdecydowałam się na wyjazd do Anglii z au pair jeszcze się nie zdecydowałam którą agencję wybrać.

Czy moglibyście mi doradzić?

disorder > 29-02-2012, 23:06

Hej dziewczyny, mam problem, mam nadzieję, że ktoś mi doradzi. Jestem w trakcie wypełniania dokumentów z biura i jak wiadomo trzeba tam podać numer dowodu osobistego i do kiedy jest ważny! Ja mam jeszcze dowód tymczasowy i właśnie złożyłam wniosek o nowy. Problem jest taki, że nowy dowód pewnie będę miała tak za miesiąc a tymczasowy kończy mi się 2.05 czyli przed planowanym wyjazdem. Czy to jest problem? Można jakoś zaznaczyć, że jest się w trakcie wyrabiania nowego?

Zadzwoniłabym do biura ale już dość późna pora mam nadzieję że znajdzie się ktoś pomocny

Ann_a > 03-03-2012, 13:15

Hej !

To może i ja się przedstawię Jestem Ania i chciałabym wyjechać w wakacje do Hiszpanii

Jestem na etapie wybierania agencji i trochę mnie to przeraża

Ale musi się udać !

Oddycham > 04-03-2012, 17:34

Ja złożyłam dziś aplikacje.

Teraz już tylko pozostaje mi czekać : )

Ann_a > 05-03-2012, 22:31

Kurcze ja dopiero ją ściągnęłam i zaczynam wypełniać ... chcialabym też już mieć wysłaną

paulina.r > 06-03-2012, 2:47

a wiec rozumiem ze wszystkie zgłaszamy sie do biura happy au pair ?

agneskcz > 07-03-2012, 20:15

Witam :wink:

Czy jest tu może ktoś kto był we Włoszech?? Potrzebuję się skontaktować z taką osobą pilnie.

Pozdrawiam.

Ann_a > 08-03-2012, 13:40

[quote name="paulina.r"]a wiec rozumiem ze wszystkie zgłaszamy sie do biura happy au pair ? [/quote]

ja tak

maraszrum > 11-03-2012, 15:45

Dziewczyny !

Zdecydowanie polecam jak na razie to biuro. Złożyłam dokumenty i już poszukują mi rodziny. Kotntakt jest super, jak mialam pytania, na drugi dzień dostawałam odpowiedź. Babka jest bardzo miła i cierpliwa < ;p> polecam : )
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia