• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

au pairki w Londynie poszukiwane

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• au pairki w Londynie poszukiwane

• au pairki w Londynie poszukiwane
  • Re: au pairki w Londynie poszukiwane

tosia_ > 04-05-2011, 0:44

Nie ma za duzo do organizowania, naprawde. Agencja, gdy sie chce wyjechac do UK, to tylko strata pieniedzy (moim zdaniem oczywiscie), no ale powodzenia dziewczyny!

AniaaaB > 04-05-2011, 17:38

Może i masz racje bo agencje dużo chcą za cos takiego ale czy nie bezpieczniej przez agencje??

tosia_ > 04-05-2011, 18:32

Takiej pewnosci nie masz nigdy. Rozmawiaj z nimi duzo na skype, z kamerka najlepiej, zeby miec pewnosc, ze oni istnieja. Agencja tez Ci nie zapewni tego, ze rodzinka bedzie w porzadku. A wymyslanie czarnych scenariuszy, ze zostaniesz porwana, sprzedana i Bog wie co, jest bezsensu. Wszystko bedzie OK! No, ale podkreslam, to tylko moje zdanie.

hellomaurice > 05-05-2011, 12:46

Od połowy sierpnia będę w Rochester niedaleko Londynu (12 miesięcy, jeśli dobrze pójdzie) Chętnie poznam aupairki mieszkające w okolicy!

sylwiaQ > 12-05-2011, 0:21

Ja jak dobrze pójdzie będę w okolicy Barking. Od sierpnia/września.

Jednak póki co nie nastawiam się jakoś. Rodzina PL.

pola > 16-05-2011, 22:31

Dzieeewczyny a jak tam ze zdobywaniem waszego doświadczenia w opiece nad dziecmi, bo ja jak narazie nawet nie mam czasu na takowe zajęcia. Wypisuje miliony ogłoszen na temat opieki nad dzieckiem, odpisuje na wiele ofert zamieszczonych na potralach np. nania.pl ale nikt mi nie odpowiada ;/ Co robic? musze zdobyc jakies doświadczenie bo inaczej bedzie cięzko ;/

sylwiaQ > 16-05-2011, 22:38

Ja mam 3 lata doświadczenia z dziećmi w wieku 0-3 lat.. bo zajmuję się teraz maluchem

od 1.5 miesiąca do teraz 2l 10mies ma mały

Plumeczka > 07-06-2011, 20:52

Dziewczyny to kiedy jakies wspólne spotkanie?

AniaaaB > 12-06-2011, 16:08

hej operki mam takie pytanko..czy nie macie namiarow na jakąs sprawdzona rodzinke w Londynie poszukującą operki ?? chce byc au pair od pazdziernika ale w sumie z koncem wrzesnia tez juz mogłabym wyjechać jak ktoras cos wie, proosze piszcie!! Pozdrawiam

kasiek07 > 09-07-2011, 0:36

hej jestem tu nowa, mieszkam w północnym londynie i cierpie na potworny brak towarzystwa...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia