• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Madryt

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Spotkania

• Madryt

• Madryt
  • Re: Madryt

Ullalala > 28-07-2012, 15:43

Wizzairem jest czasem tanio, zależy od terminów i kiedy kupisz bilety.

Tissi > 28-07-2012, 17:27

Dzięki za odpowiedź. Już kupiłam bilety i w środę lecę do Madrytu. Jeżeli ktoś chciałby się spotkać, wybrać na jakąś wycieczkę w weekend to piszcie

justynka89r > 28-07-2012, 20:51

Tissi do kiedy będziesz w Madrycie ?

Tissi > 28-07-2012, 20:55

Do 12 września

karola1989 > 31-07-2012, 15:31

[quote name="Tissi"]Dzięki za odpowiedź. Już kupiłam bilety i w środę lecę do Madrytu. Jeżeli ktoś chciałby się spotkać, wybrać na jakąś wycieczkę w weekend to piszcie [/quote]

Daj znac jak juz bedziesz na miejscu i znajdziesz chwilee! Ja z checia wybiore sie gdzies na wycieczke albo porobie cos innego! DD

Tissi > 02-08-2012, 12:31

Hej już jestem na miejscu mam dużo wolnego czasu i chętnie się spotkam nawet jutro lub w weekend

karola1989 > 07-08-2012, 12:07

[quote name="Tissi"]Hej już jestem na miejscu mam dużo wolnego czasu i chętnie się spotkam nawet jutro lub w weekend[/quote]hey sorry ze dopier teraz odpisuje hey spoko jasne mozemy sie spotkac daj mi znac kiedy ci pasujee od razu mowie ze raczej w weekend od piatku jestem zajeta ale to jeszcze niepewne daj znac moze czwartetk?

bebi89 > 02-09-2012, 1:23

Hej ! Jestem w madrycie od tygodnia.Może jesteście zainteresowane wyskoczyć gdzieś wieczorami na miasto?ja mieszkam okolo 4 km od centrum.

CamilaAnaB > 20-09-2012, 15:31

Hej

Jestem Kamila i od 01.09 tego roku jestem w Madrycie jako au pair. Chetnie poznam inne operki, spotkam sie, porozmawiam Od Mniej wiecej codziennie od 10:00 do 15:45 jestem wolna jednak w miedzy czasie rowniez znajduje wolny czas np. kiedy podwoze, ktoregos chlopaka na pilke. Mieszkam w San Sebastian de los Reyes, tu rowniez od pazdziernika zaczynam szkole Czesto bywam w Alcobendas. Szkola chlopcow znajduje sie w Tres Cantos. W weekendy bywam w Alcali de Henares i Aloverze. Nie straszna mi rowniez wyprawa do Chamartin Jesli macie ochote na spotkanie badz kontakt emailowy czy cokolwiek,piszcie <a href="mailto:camilapoloniax@wp.pl">camilapoloniax@wp.pl</a>

Pozdrawiam !

CamilaAnaB > 20-09-2012, 15:38

Hej

Jestem Kamila i od 01.09 tego roku jestem w Madrycie jako au pair. Chetnie poznam inne operki, spotkam sie, porozmawiam Od Mniej wiecej codziennie od 10:00 do 15:45 jestem wolna jednak w miedzy czasie rowniez znajduje wolny czas np. kiedy podwoze, ktoregos chlopaka na pilke. Mieszkam w San Sebastian de los Reyes, tu rowniez od pazdziernika zaczynam szkole Czesto bywam w Alcobendas. Szkola chlopcow znajduje sie w Tres Cantos. W weekendy bywam w Alcali de Henares i Aloverze. Nie straszna mi rowniez wyprawa do Chamartin Jesli macie ochote na spotkanie badz kontakt emailowy czy cokolwiek,piszcie <a href="mailto:camilapoloniax@wp.pl">camilapoloniax@wp.pl</a>

Pozdrawiam !
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia