• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

GAWO

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• GAWO

• GAWO
  • Re: GAWO

juja > 08-05-2012, 14:50

Ja już wysłałam dokumenty wszystkie i kasę i na szczęście zmieściłam się w 2 tygodniach, ale dzięki, że pomyślałaś

Nie wiem tylko dlaczego tak długo trwa otwarcie Au Pair Roomu .

kalale > 08-05-2012, 18:24

Ok Życzę powodzenia w szukaniu rodziny Już znalazłam inną chętną na tą promocję więc nie muszę się śpieszyć z tymi 2 tygodniami. Założyłaś room na IT czy APCare? Ja jeszcze nie wpłaciłam zadnych pieniędzy i nie wysłałąm dokumentów ale założyłam konto w APCare (pewnie jest niedostępne ale już wszystkie dane i opisy wypełniłam)

juja > 08-05-2012, 22:08

Dokumenty składałam do obydwóch biur. Więc zobaczymy. Mam nadzieję, że szybko znajdę tą wymarzoną rodzinkę .

Dziękuję i również życzę powodzenia. Na kiedy planujesz wyjechać ?

kalale > 09-05-2012, 8:55

Przełom sierpnia/września. Ale jeżeli dokumenty wyślę 18 (po maturach) to pewnie dopiero na wrzesień coś znajdę.

A ty?

juja > 09-05-2012, 22:30

Mi otworzyli właśnie Au Pair Room w IE. A wyjechać chciałabym na początku sierpnia

agniesia > 11-05-2012, 22:43

Wszystko zależy od szczęścia. Dacie radę, dziewczyny!

kalale > 16-05-2012, 16:06

Odezwała się do mnie rodzina z Colorado. Dzwonili w weekend na domowy. Troszę byłam w szoku ale strasznie miła hossmom rozmawiała ze mną.

Podczas drugiej rozmowy telefonicznej zapytałam czy byłaby szansa zmiana agencji na jakąś tańszą (bo ci byli z CC) ale niestety oni mieli już 6operek z tej i byli zadowoleni. Tak, ze sie pożegnałyśmy i życzyłyśmy powodzenia. Nadal szukam swojej wymarzonej rodziny.

Dziewczyny wiecie może ile to mniej więcej trawa w GAWO ? Do końca maja powinnam mieć otwarty room.

balbina > 19-05-2012, 11:05

kalele powinni Ci otworzyć room do końca maja - tak jak piszesz. u mnie w APC chyba z tydzień trwało, ale z IE to ( po złożeniu wszystkich papierków ) Pani do mnie, ze jeszcze skan polskiego prawa jazdy, a chciałam jej wysyłać to wcześniej, ale " nie potrzebne " i potem już było potrzebe ;x i dlatego w IE miałam otwarty room miesiąc później, ale mi to bez różnicy jak szybko bo i tak wylatuję w październiku, więc mnie się nie spieszyło

Paati > 29-05-2012, 14:35

Hej jeśli jest ktoś chętny na wyjazd z GAWO do stanów dajcie znać, może uda nam się skorzystać z promocji (2 osoby mają taniej)! Pozdrawiam!

adziszkowa > 30-05-2012, 3:19

Witam po długiej nieobecności, dziś wysłałam już ankietę oraz test do biura czy wam również Pani z Gawo kazała pozmieniać niektóre odpowiedzi? mi 4 :p co mnie czeka po tym jak wystawią mi umowę i wpłacę pierwszą ratę 350 zł?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia