• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

Johnson > 10-04-2009, 15:39

phi

a potem sie dziwic ,ze chlopakow nie chca

mi powiedzieli ,ze moge tylko na 2

cailet > 10-04-2009, 16:19

też mam dwie strony, bo tak mi kazali

Dytka90 > 10-04-2009, 16:33

Ja sie pytalalam babki z proworku czy moze byc wiecej niz 2 to mowila ze moga byc tylko dwa ze to jest odgorne zalozenie biura w USA... Powiedziala mi ze w aupair roomie mozna bedzie jeszcze zdjecia pododawac dodatkowo ale tam chyba tylko 5 można...

bunia_90210 > 10-04-2009, 21:19

Ja podzieliłam swój album na 4 częśći- I moje zdjęcie i takie małe wprowadzenie II-my family III-friends and hobby IV-carrying children Umieściłam w każdej około 5 zdjęć, oczywiście w dzieciaczkach więcej... i nic mi nie powiedzieli. W sumie babka z Gawo ostrzegała żeby album nie był zbyt obszerny ale tak mi wyszło i nic nie mówiła kiedy juz wysłałam.

kamysia > 11-04-2009, 13:03

.

bunia_90210 > 12-04-2009, 17:20

aaa to byłaś lepsza.Ale ja twierdzę,że nic starconego-jak odezwą się do mnie jakieś rodzinki to mogę wtedy powysyłac im jakieś dyplomy i wytłumaczyć za co one są bo tak w foto albumie to nie wiadomo by było wogóle co to jest hehe

kamysia > 14-04-2009, 10:42

.

cailet > 14-04-2009, 11:01

No właśnie do mnie też się nikt nie odzywa. Nie wiem, co jest, bo to już tydzień od kiedy mam aktywne konto i nic a nic. W moim wypadku to może być brak prawka, ale jak do ciebie, kamysia też nikt się nie odzywa, ani do reszty, która ma aktywne konto, to ja już nie wiem.

Dytka90 > 14-04-2009, 11:04

A jak to jest na au pair roomie w proworku. mozna sobie ogladac rodzinki i samemu wybieraC? czy dopiero jak sie jakas na nas zdecyduje to nam sie wyswietlaja informacje o niej??

cailet > 14-04-2009, 11:15

No właśnie niestety nie można sobie rodzinek oglądać. Trzeba czekać, aż ktoś się odezwie, co jest na tym etapie naprawdę denerwujące :roll:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia