• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cultural Care

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Cultural Care

• Cultural Care
  • Re: Cultural Care

anita ^^ > 17-11-2009, 23:27

Kajtka - szalejesz! i slusznie! gratulacje!!! dawaj znac na bieżąco co i jak

soooo what can i say? GOOD LUCK, Chica!!!!

Kajtka > 20-11-2009, 23:03

Aplikacja doszła

wiec teraz czekam na jej sprawdzenie

anita ^^ > 20-11-2009, 23:07

ufff to chociaż masz juz pewność, że otrzymali A my tu już jakies nagonki na pocztę kminiłyśmy :lol:

ja właśnie dziś dostałam wszytkie formularze do wypełnienia. Jutro to wszystko wydrukuję i zaczne to wypisywać

Kajtka? Czy Ty wysłałaś już cały komplet domkumentów? tzn - prawko miedzynarodowe, formularze, list, prezentacja siebie , zaswiadczenia: medyczne i o niekaralności? czy jakąś część a resztę dosyłać będziesz później?

Dziewczyny, jak wyglądało Wasze interview? Jakie dokładnie pytania Wam zadawali? :mrgreen:

Kajtka > 20-11-2009, 23:23

Póki co wysłałam aplikacje, list, prezentacje o sobie czyli moj album , swiadectwo maturalne, referencje i rekomendacje, zaswiadczenie o pierwszej pomocy : ) to chyba tyle hmm.

prawko miedzynarodowe dop musze wyrobic...

a zaswiadczenie od lekarza i o niekaralnosci jest wymagane na krotko przed wyjazdem bo te dokumenty maja tam jakas swoja waznosc

Ewelina88 > 21-11-2009, 13:42

Czyli nagonki na pocztę polską wstrzymujemy. Do mnie miała zadzwonić moja "opiekunka" z CC, ciekawe kiedy zadzwoni i czy w ogóle sie odezwie.

anita ^^ > 21-11-2009, 16:57

no to Kajtka, większość masz juz za soba! w zasadzie prawie wszystko! gicior!

dziewczyny, żadna z Was nie odpowiedziała na pytanie rzędu... ENGLISH! wiem, że miałyście już interview.

Jakie pytania zadawali?

Kajtka > 21-11-2009, 16:59

hmm w CC pytali o te pytania co w aplikacji sa a najlepsze było, ze w sumie wczesniej te pytania byly zadawane po polsku

musialam jeszcze powiedziec jak przyzadzam ulubiona potrawe... i wspomnienie z dziecinstwa

anita ^^ > 21-11-2009, 17:04

aaa no proszę czyli nic takiego strasznego uff to dobrze!

a ty Ewelinko???? o to samo Cię pytali?

Ewelina88 > 21-11-2009, 23:55

Mnie sie Pani zapytała, dlaczego chcę wyjechać jako au pair, a koleżanki pytała się o doświadczenie w opiece nad dziecmi i wsio Także nie bój sie Anitka

anita ^^ > 22-11-2009, 0:14

ufff to nie powinno być źle :roll:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia