-
-
Re: Cultural Care
anita ^^ > 17-11-2009, 23:27
Kajtka - szalejesz!i slusznie! gratulacje!!! dawaj znac na bieżąco co i jak
soooowhat can i say? GOOD LUCK, Chica!!!! -
Kajtka > 20-11-2009, 23:03
Aplikacja doszła
wiec teraz czekam na jej sprawdzenie -
anita ^^ > 20-11-2009, 23:07
ufff to chociaż masz juz pewność, że otrzymaliA my tu już jakies nagonki na pocztę kminiłyśmy :lol:
ja właśnie dziś dostałam wszytkie formularze do wypełnienia. Jutro to wszystko wydrukuję i zaczne to wypisywać
Kajtka? Czy Ty wysłałaś już cały komplet domkumentów? tzn - prawko miedzynarodowe, formularze, list, prezentacja siebie, zaswiadczenia: medyczne i o niekaralności? czy jakąś część a resztę dosyłać będziesz później?
Dziewczyny, jak wyglądało Wasze interview? Jakie dokładnie pytania Wam zadawali? :mrgreen: -
Kajtka > 20-11-2009, 23:23
Póki co wysłałam aplikacje, list, prezentacje o sobie czyli moj album, swiadectwo maturalne, referencje i rekomendacje, zaswiadczenie o pierwszej pomocy : ) to chyba tyle hmm.
prawko miedzynarodowe dop musze wyrobic...
a zaswiadczenie od lekarza i o niekaralnosci jest wymagane na krotko przed wyjazdembo te dokumenty maja tam jakas swoja waznosc -
Ewelina88 > 21-11-2009, 13:42
Czyli nagonki na pocztę polską wstrzymujemy. Do mnie miała zadzwonić moja "opiekunka" z CC, ciekawe kiedy zadzwoni i czy w ogóle sie odezwie. -
anita ^^ > 21-11-2009, 16:57
no to Kajtka, większość masz juz za soba!w zasadzie prawie wszystko! gicior!
dziewczyny, żadna z Was nie odpowiedziała na pytanie rzędu... ENGLISH!wiem, że miałyście już interview.
Jakie pytania zadawali? -
Kajtka > 21-11-2009, 16:59
hmm w CC pytali o te pytania co w aplikacji saa najlepsze było, ze w sumie wczesniej te pytania byly zadawane po polsku
musialam jeszcze powiedziec jak przyzadzam ulubiona potrawe... i wspomnienie z dziecinstwa -
anita ^^ > 21-11-2009, 17:04
aaa no proszęczyli nic takiego strasznego uff to dobrze!
a ty Ewelinko???? o to samo Cię pytali? -
Ewelina88 > 21-11-2009, 23:55
Mnie sie Pani zapytała, dlaczego chcę wyjechać jako au pair, a koleżanki pytała się o doświadczenie w opiece nad dziecmi i wsioTakże nie bój sie Anitka -
anita ^^ > 22-11-2009, 0:14
ufff to nie powinno być źle :roll: