• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Rocznik '89 rlz.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Rocznik '89 rlz.

• Rocznik '89 rlz.
  • Re: Rocznik '89 rlz.

Ninka Jones > 24-04-2008, 13:48

ja spie tyle ile potrzebuje, musze sie kuzwa wziac wreszcie za powtarzanie...

Vorissa > 24-04-2008, 13:51

nade mn? wisi ta prezentacja... ;/

piszę i piszę i piszę... i nawet 10 minut nie mam ;/

Vorissa > 24-04-2008, 13:51

nade mn? wisi ta prezentacja... ;/

piszę i piszę i piszę... i nawet 10 minut nie mam ;/

Karolina_c > 24-04-2008, 14:31

ja sie prezentacji uczylam dopiero dzien przed. 16 mialam ale do czego mi to i tak poza tym wzielam za ambitny temat to od razu podejrzenia byly i takie mi pytania zadali, ze nie wiedzialam od czego zaczac... a teraz po roku nawet nie pamietam mojego topicu xD

Karolina_c > 24-04-2008, 14:31

ja sie prezentacji uczylam dopiero dzien przed. 16 mialam ale do czego mi to i tak poza tym wzielam za ambitny temat to od razu podejrzenia byly i takie mi pytania zadali, ze nie wiedzialam od czego zaczac... a teraz po roku nawet nie pamietam mojego topicu xD

Vorissa > 24-04-2008, 16:10

ja to olewam. chce zdac, moge miec nawet 10 pkt. do niczego mi to nie jest potrzebne.

nawet mi juz nie straszny wystep przed komisja

Vorissa > 24-04-2008, 16:10

ja to olewam. chce zdac, moge miec nawet 10 pkt. do niczego mi to nie jest potrzebne.

nawet mi juz nie straszny wystep przed komisja

idril > 24-04-2008, 18:45

dla mnie matura ustana z polskiego to juz w ogole czysta abstrakcja jest która w ogole do niczego nie jest potrzebna bo nie jest brana nigdzie pod uwage. wiec po co ona jest?!

nie wiem.

idril > 24-04-2008, 18:45

dla mnie matura ustana z polskiego to juz w ogole czysta abstrakcja jest która w ogole do niczego nie jest potrzebna bo nie jest brana nigdzie pod uwage. wiec po co ona jest?!

nie wiem.

Yoanna > 24-04-2008, 18:51

hmm a tu biora pod uwage. wszystkie przedmioty biora pod uwage. mysle, ze ladnie wygladalo te moje 100 procent z ustnej :lol:

i powtarzam - jak ja co sie boje wystepow publicznych i w ogole - zdalam to i wy zdacie! nie bac sie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia