-
-
Re: Skąd mam mieć pewność?
Gość > 09-11-2007, 14:37
KUL sie nie liczy, sponsorowany przez kosciol jest przeciez - a ten to wszystko moze
a reszta to te "uniwerystety" przemianowane z akademii - tez takie uni II raczej niz I.
Takich to nie licze, nadal jak dla mnie akademie. -
Ninka Jones > 09-11-2007, 19:13
Monia może ja do Ciebie zjade do Wrocławia?
chodź wolałabym chyba zostać w Lublinie... bo tak głupio wyjechać, ułożyć sobie jakie? życie, a po studiach układać je od nowa w UK...
cholera, musze sie zastanowić, do Krakowa nie pójde, bo tam zostane na dobre, a siostra do nadzoru mi nie potrzebna, w sumie Wrocław to nie jest taki głupi pomysł... -
Gość > 09-11-2007, 19:54
najlepszy na swiecie, Wroclaw
gdyby sytuacja z praca nie byla tak zla, jak byla pod koniec 2004, to pewnie bym tam na stale zostala
no ale tak to mam miejsce w PL do ktorego wracam z usmiechem -
WAMPIREK > 09-11-2007, 20:19
Ninka zapraszam -
Vorissa > 09-11-2007, 20:40
Ja też chcę i?ć do Wrocka na studia na sm 8) 8) 8) Wrocław najlepszy, a jak się nie uda to na Uniwersytet Warszawski na matematykę... -
Ninka Jones > 09-11-2007, 22:23
to ja obczajam potem kierunki i wymagania i powiem co i jak
chce daleko, ale nie chce być sama -
Gość > 10-11-2007, 1:09
Ninka, ja takich wiernych przyjaciol jak we Wrocku na studiach to nie poznalam nigdy wczesniej i nigdy pozniej! Powaznie! I to pierwszego dnia na uczelni sie wyczulismy odpowiednio
Ja chcialam daleko i sama i dopielam swegoI to 3 razy Pierwszy raz Wroclaw w PL, potem Turku w Finlandii, a nastepnie Sztokholm w Szwecji -
Ninka Jones > 10-11-2007, 1:28
zaraz sie za ten Wrocław zabieram, ale wstępnie przemawia do mnie -
Klarasek > 10-11-2007, 1:41
Ale Kraków też piękny, no nie? I taki klimatyczny...
Gdybym miała jeszcze nadzieję że będę tam mogła studiować psychologię. Ale jak mam kontynuować pedagogikę to chyba lepiej trochę bliżej Lublina...Sama nie wiem. Na szczę?cie mam jeszcze trochę czasu. -
Klarasek > 10-11-2007, 1:49
Aha i mam jeszcze pytanko. O?wiećcie mnie je?li się mylę. Z tego co zauważyłam to rodzinom bardzo zależy na au pair a maj? bardzo duże kłopoty z jej znalezieniem. Powinni, więc robić wszystko by zachęcić dziewczynę to przyjazdu. Czy nie jest tak, że nie powinni mieć nic przeciwko np. zapłaceniu za bilet lotniczy? Au pair to i tak duża oszczędno?ć, czy nie? Taka mnie refleksja naszła...