-
-
Re: Summer Adventure
idril > 14-08-2007, 13:57
dla chlopca mozesz kupic jakies puzzle z duzymi elementami, albo takie kostaki (szesciany) z kazdej storny z obrazekim ktory sie uklada. cos takie w kazdym badz razie rozwijajacego. dokupisz jeszcze jakiegos slodca polskiego (wedla czy mieszko, o krowki sa dorbym pomyslem) i bedzie dobrze
co dla hostow to ja mialam problem, ale nie bawilam sie w zadne albumy czy cos i kupialm torcik wedlowski i ladnie zapakowana chalwe. bardzo im to smakowalo i szybko zjedli i byli zadowoleni. -
(-:MARZENA:-) > 14-08-2007, 16:56
moja hostka nie lubi chalwy...za to sasiadce smakowala -
Ninka Jones > 14-08-2007, 21:21
ja przywiozlam chalwe, ale nie wiem czy nie wyladowala w smietniku... :? -
idril > 14-08-2007, 23:04
dziwni ludzie chalwy nie doceniaja.
moi zjedli trzy paczki krowek (kazda po 150gr) w ciagu pol godzine we dwoje doroslych a chalwe no troche wolniej bo ona slodsza podobno.
chociaz mi sie wydaje ze jedno i drugie strasznie slodkie -
Ninka Jones > 15-08-2007, 0:32
ja chalwy nie lubie.
wtorek juz prawie zakonczony, moj day offteraz krotkie sprawozdanie
wstalam po 10, z domu wyszlam po 12 i do Pauli, bo ona z dziecmi sama w domu. Mialam sie zbierac o drugiej do miasta, wlaczam Smash hits, a tam sie zaczyna "10 reasons to love McFly"wiec siedzialam u niej jeszcze przez godzine i ogladalam teledyski i bylo moje najukochansze "Sorry's not good enough", ktorego tu jeszcze w TV nie widzialam ale mialam banana na gebie :mrgreen:
potem pojechalam autobusem do miasta, bo od rana pada strasznie :? kupilam sobie zolta chustke w czaszki i gwiazdki w H&M'ie i czarne szelki w kolorowe gwiazdkiw claire's poszlam jeszcze po zakupy spozywcze i obiad u Pauli wrocilam od niej o 21, pod prysznic i o to jestem dzien udany. Znalazlam nowy fajny zespol. THE HOOSIERS. Super maja muze. Oczywiscie nie zastapia mi McFlyow ale odpisuja na MySpace z oficjalnego profilu nie to co MF
18 dni do wyjazdu...
buziaki! -
WAMPIREK > 15-08-2007, 23:56
Ninka lece tam do Ciebie :lol:
Do usłyszonka :*
Juz niedlugo Ty bedziesz sie zbierac do domu...zobaczysz!! Juz niedlugo -
Ninka Jones > 16-08-2007, 1:47
pojechalas -
Kierlajn > 16-08-2007, 13:54