-
-
Re: MoniCa07 |Chicago| 'tyle jeszcze drogi jest przed nami..'
monica07 > 03-03-2006, 18:02
mam juz dosc pracy aupair. raz na jakis czas dopada mnie takie cos ze flaki wywracaja mi sie na lewa strone jak mysle o kolejnym dniu :roll:
dobrze ze dzis piatek, dzieki Bogu.
Hostka wyleciala do mnie z tekstem: 'Are u doing anything tonight cause we wanted to meet with Barry(nasz agent nieruchomosci) after work'
Powtorka z rozrywki z poprzedneigo tygodnia? :evil: Znowu sie schleja i spoznia? No way. :evil: :evil: :evil:
Mowie jej- oczywiscie ze cos robie, piatek jest chyba nie? Jak cos to spoko, moge PODWIEZC DZIECI DO BABCI jesli chcesz.
:twisted:
_______
teraz mam dwie godziny wolnego bo mala w przedszkolu. Ide do siebie wlosy farbowac (rozjasniac o kilka tonow) Jak ktos jest teraz na forum niech mi prosze doradzi czy to dobry pomysl w moim przypadku? z ciemnego brazu na jasny?
pozniej dam znac co wyszlo. -
Emm > 03-03-2006, 18:31
ja jak farbowalam sobie sama na popileaty blond to wyszedl rudy :0
wracajac do pytania-mysle, ze lepiej ci w ciemnych, aczkolwiek nigdy nie widzialam cie w jasnych, wiec sama juz nie wiem. Ale jestes typem mojej siostry , a ona w jasnych brazach wyglada zle. -
MONIKA > 03-03-2006, 19:00
Monia, ja Cie wole w ciemnych.
PS. Dokladnie to samo robie dzis, tez wlosy maluje
Powodzenia.
A etapy flakow, kazdemu falami przychodza. Dasz rade. -
Edi > 03-03-2006, 22:28
"etapy flakow" :lol: :lol: :lol: ale co prawda to prawda,mi na chwile sie uspokoilo.na jakies dwa tygodnie pewnie. -
bahaha20 > 03-03-2006, 22:49
Monica, pewnie juz za pozno, ale nie radze rozjasniac tak samej wlosow! Nie popelniaj mojego bledu, gdzie pare lat temu z kasztanowych wlosow mial wyjsc blond. Ciemny. A wyszedl marchewkowy. :oops: -
kasik > 03-03-2006, 22:51
No to mamy chyba dzisiaj forumowy dzien farbowania wlosow :wink:
Ja tez juz po!
Mi sie wydaje, ze bardzo dobrze Ci w ciemnych. A mi tez na jasny czy popielaty blond wychodza rude :roll: -
monica07 > 03-03-2006, 22:58
laski moje kochane, dziekuje za rady.
chyba jasniejszy kolor mi nie jest pisany, bo nic mi prawie na tych wlosach nie wyszlo :| jak mialam ciemne tak mam, moze z jakas jasniejsza poswiata, przebijajacym odcieniem, no nie wiem jak to nazwac. 10 dolcow tylko w bloto wyrzucone i niepotrzebnie sobie wlosy podniszczylam. :roll:
nie wiem czemu nie wyszlo, farba dobra (Loreal), wszystko robilam zgodnie z instrukcja (35 min trzymalam na glowie) a prawie nic nie widac.a mial byc jasny braz no.
widocznie tak mialo byc i mam nie eksperymentowac z rozjasnianiem.
jak sie tak przypatruje to rzeczywiscie troche rudego mi przebija teraz.
na szczescie tylko ciut.
:roll: :roll: :roll:
ja chce do fryzjera, mojego ulubionego w Polsce....chce ladny kolor i fajne ciecie.... eh -
Gość > 03-03-2006, 23:44
hehehe a tez sobie pofarbuje ... te na nogach chyba
podjelam decyzje ze po wakacjach ide do fryzjera i obcinam wlosy !
kuniec kropka
ja tez mam czasem dosc bycia au pair ,mimo ze tak fajnie trafilam ,to sie chyba wszystkim zdarza ,najwazniejsze ze po jakism czasie to przechodzi
udanego weekendu -
Yoanna > 04-03-2006, 15:47
[quote name="ib_iza85"]podjelam decyzje ze po wakacjach ide do fryzjera i obcinam wlosy !
kuniec kropka
[/quote]
te na nogach? :lol: tak wnioskuje z pierwszego zdania hahahhaha :wink: -
monica07 > 12-03-2006, 21:08
po chwilowym zastoju|||||
wiosne czuje, wczoraj tak wieczorem cieplo bylo!wprawia mnie ta pogoda w cudny nastroj, mysle o bieganiu co rano dla zdrowia i urody przez te powietrze chce mi sie odzywiac zdrowiej, jesc owoce, usmiechac... pozytywnie ogolnie jest.
wczoraj z dziewczynami jezdzilysmy po sklepach muzycznych i zapisalam sie na lekcje gry na pianinie! (!!!) w dziecinstwie zaczynalam, ale potem mi sie szybko odechcialo. mam zal do rodzicow ze mnie nie zmusili teraz przynajmniej bym cos umiala (no dobra wiem ze to moja wina ale jakos tak:/) we wtorek ide pierwszy raz, zeby figure out czy na pewno tego chce i czy mam nadal w sobie ten zapal do muzyki.
odstrasza cena - 30$ za 30minut. odstrasza aupairke oczywiscie, bo na amerykanskie warunki to wcale nie jest zle. ale jak sie zarabia 140$ na caly tydzien, a tu nagle trzeba wylozyc 30$ za pol godziny, to troche boli:|