• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

oferty "nie do odrzucenia"

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• oferty "nie do odrzucenia"

• oferty "nie do odrzucenia"
  • Re: oferty "nie do odrzucenia"

Gość > 24-04-2007, 9:08

au pair z agencji w USA zarabia 140dolcow tygodniowo, au pair bez agencji pare razy wiecej: wiec za chiny nie wychodzi 300dolarow w miesiacu...

jesli to w Europie - kto w dolarach placi? :roll: jest to suma bardzo mala poza tym, 300 to ok, ale euro i to tez nie jest jakas wielka chojnosc

Jesli jednak to informacje ze strony wspaniala ... to pewnie i tak nieprawdziwe, trzeba rozmawiac bezposrednio z rodzina, a nie patrzec az tak dokladnie na to, co maja w profilu.

Gość > 24-04-2007, 11:51

No,tak,płacone w funtach i faktycznie zrobiłam bł?d w dzieleniu na 4 :roll:

"I pay you 150GBP($300usd)..."

Tu chyba nie chodzi o stawkę tygodniow?,bo wtedy znów byłaby za wysoka.

Gość > 24-04-2007, 16:04

jesli tygodniowa, to cos podejrzanego

jesli miesieczna, to troche za malo (chyba sie 60funtow czy cos tygodniowo dostaje... czyli miesiecznie daje to 240 minimum a nie 150...)

szukaj dalej, powaznie radze. I powodzenia!

Jane_Doe > 25-04-2007, 17:23

Ja 3 lata temu gdy opiekowalam sie dziecmi i sprzatalam to dostawalam 130 funtow tygodniowo, tak wiec to chyba mozliwe.

Yoanna > 25-04-2007, 23:17

ja latem mialam 90. ale to bylo takie minimum bo zawsze byly nadgodziny. srednio wychodzilo 120, ale raz nawet 150 sie zdarzylo plus na wakacjach tez tyle. to byly czasy teraz takiej kasy juz nie ma hehe a mowia ze operki zarabiaja grosze ;/

Grizzly > 26-04-2007, 13:42

Trochę z innej beczki: co my?licie o żydowskich rodzinach??

Ja nie jestem uprzedzona ani nic z tych rzeczy, ale np. znajoma pracowała w USA u żydów jako sprz?taczka, i byli dla niej okropni, traktowali j? jak ?miecia i dosyć często jej dawali to do zrozumienia.. :?

Ostatnio dostałam maila od żydowskiej rodziny, i wydaj? się być bardzo OK. i pomy?lałam, że zapytam, może kto? mieszkał z tak? rodzin?? Co o nich my?licie?

Oczywi?cie nie uogólniaj?c.:>

WAMPIREK > 26-04-2007, 14:08

Grizzly ,a Ty co nie jedziesz do tej rodzinki co mi opowiadała? :?:

A co do Żydów...nie wiem,nie wydaje mi się,że wszyscy s? tacy źli...po prostu Twoja koleżanka trafiła niezbyt fajnie :/

Muszę Tobie powiedzieć,że niektóre rodziny (w Anglii) to też maj? niezłe wymagania O_o oczywiscie poza tymi wymogami przy okazji oczekuja opiekowania sie dziecmi ...

MLODY-AU-PAIR > 26-04-2007, 14:26

Ja mieszkalem u takiej rodziny przez miesiac never again

WAMPIREK > 26-04-2007, 15:33

Dlaczego ??

Naprawde zle ??

Grizzly > 26-04-2007, 19:25

Ja jestem na t? moj? rodzinę zdecydowana, ale nie wiem czy oni na mnie też, czekam na odp

Tak z ciekawo?ci pytam o tę żydowsk? rodzinę : )
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia