-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
agulka > 18-11-2005, 23:37
oj ja nie bardzo wiem..bo ogolnie zima uzywam tych samych kremow..
moze w walgreensie beda cos miec? / www.walgreens.com / -
Emm > 18-11-2005, 23:52
ja w PL zawsze uzywalam aptecznych kremow typu avene czy la roche possay, a tu, z braku laku, przerzucilam sie na wyzsza polke typu chanel czy dior i na kremy w cvsie nie patrze nawet. O twarz dbam bardzo, bardzo, bardzo, az do przesady, ale to dlatego, ze alergiczka jestem. Co do kremu to ja stawiam na wyzsza polke, popytaj w sephorze, musza Ci dac probki jesli maja.Albo przejrzyj kremy na wizazu, ja tam zawsze patrze zanim cos kupie. www.wizaz.pl -kosmetyki wszechczasow- potem w kremy uniwersalne wejdz.
Powodzenia!Ja najbardziej nienawidze kupowania kremu, bo to zawsze wielka niewiadoma, moja skora lubi pogrymasic. -
MONIKA > 19-11-2005, 3:01
Laptop. W PL moglabym rok oszczedzac i nie sadze, ze bym sie dorobila. :lol:
Siedze i patrze, i stukam w moje niebiesko-srebrne pudelko zwane Toshibka i geba mi sie smieje.
Zaraz sie normalnie posiusiam ze szczescia. :twisted:
PS. Nie moge pojac na co ja rozpierdolilam cala kase podczas pierwszego roku operkowania. 8O -
MONIKA > 19-11-2005, 3:03
Kasik, ja polecam Avon, taniocha na maxa, a jakosc jak w PL, czyli jak mialas cos ulubionego, dostaniesz i tu i to za smieszne pieniadze.
Loreal tez ma dobre pozycje, ale musisz pod siebie dobrac.
CVS rulez. :lol: -
Gość > 20-11-2005, 13:04
topic ktory z reguly wcale mnie nie interesowal...
nagle okazalo sie, ze mam 40€ na zakupy, ktore musze wydac tu w Finlandii, bo moja gift card tylko tutaj wazna
co prawda niewiele mozna za to dostac, bo wlasnie stwierdzilam, ze do bialego szaliczka i bialych rekawiczek potrzeba mi jakis innych bucikow niz czerwone glany... no i szukam, jak znajde to sie pochwale
moze macie dziewczyny jakies namiary na sklepiki online gdzie mozna sobie chociaz style poprzegladac? jestem troche ograniczona do paru sklepow w domu towarowym w Turku ale poogladac sobie zawsze moge :lol:
poza tym juz niedlugo wyjde z dlugow i zacznie sie shopping -
Emm > 21-11-2005, 5:49
Kasik!Krem Ci znalazlam- Clinique weather everything spf 15.Modl sie, zeby go w Stanach mieli, bo tez chce go kupic.Bardzo dobre opinie ma i jest typowo na zime. -
martamaua > 21-11-2005, 15:00
Jaki polecilybyscie mi krem nawilzajacy hmm z wysokim faktorem jeszcze?Nie mam pomyslu a mysle,ze przydalby mi sie taki -
Emm > 22-11-2005, 15:38
a jaki rodzaj cery?
swietne, naprawde swietne opinie ma jeden krem lancome'a, LCM cos tam jest do czterech rodzajow cery.Niestety, szukam go wszedzie tutaj i nie ma, a ekspedientki oczy robia. Chyba tylko Europa go maJakbym go znalazla-zero wahania, od razu moj. -
martamaua > 22-11-2005, 15:43
Mieszana tlusta z normalna. -
oliwka911gt > 28-11-2005, 15:21
bedac w warszawie obowiazkowo musialam odwiedzic galerie mokotow i mango. gosh, jak ja uwoelbiam ten sklep. sa tylko 4 w PL i oczywiscie w kra go nie ma :evil: niewazne by bylo gdyubym czegos tam nie kupila. po wielkich poszukiwaniach znalazlam to czego szukalam, ciuchy, odjechane i zarazem proste.
prawie pol mango wynioslam 8) :lol: