-
-
Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
Gość > 18-01-2006, 18:09
no wła?nie - zmiana rodziny to jest ŻADEN problem
można znaleźć w jeden dzień, a oferty nawet z samej Szwajcarii s? (sama dostalam z tego kraju 3 w ostatnim tygodniu)
też nie mam ciekawej sytuacji w domu (chociaż wiem, że bywa gorzej), ale poniżać się jakim? nowobogackim ... to bym się nie dała -
monica07 > 18-01-2006, 21:39
o M G 8O
co sie na swiecie nie wyrabia.
...........................................................................
ja chcialam sie dopisac do tematu bo mnie poprostu szlag dzis malo nietrafil z obrzydzenia czy nie wiem z czego... (nie ma znaczka 'rzyga' niestety :roll: tak jak Coroline napisala)
Anyway... postanowilam zrobic sobie pranie ale w suszarce zawalaly rzeczy hostow wiec wzielam pusty kosz i postanowilam te ciuchy tam przerzucic. Przerzucam przerzucam i wiecie co zobaczylam! 8O
8O DAMSKA WKLADKE HIGIENICZNA 8O
oznacza to ze hostka nie tylko nie wyrzucila jej od razu zdejmujac gacie, ale tez ja z tymi gaciami wyprala (ona niczego nie sortuje i nie zwraca uwagi jak wrzuca do praliki) a potem jeszcze to wpierdolila za przeproszeniem do suszary i wysuszyla!
doslownie mnie zamurowalo. BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
agulka > 18-01-2006, 21:56
jezu..mam nadzieje, ze przynajmniej jej nie uzyje 2 raz.. a fuj :lol: -
Czarna_ski > 18-01-2006, 22:19
ja z troche innej beczki... ale jestem w takim szoku...
bylo juz wszytko pieknie- 100% pewnosci ze jade do Amsterdamu. Rozmowy z host rodzina przez kamere byly jak jedzenie sniadania, weszly mi w krew.
Malo tego. Majac 9godzinna przesiadke przy powrocie do domu w ltym, mialam ich odwiedzic zanim zaczne im operkowac, bo mieszkaja 15 min od lotniska w Amstedamie...
Sama dobrowolnie dalam im namiary na mojego bylego szefa, bo gdy odchodzilam.... sciskal mnie, przytulal, obiecal dac dobre referencjem zyczykl wszystkiego najlepszego i wylewnie obiecywal pomoc.
Tymczasem wczoraj rodzina napisala do mnie :
Dear Edyta,
Mr. d'Arcy X ad nothing but good to say about your reliability and trustworthyness, which are obviously your strong point. There are some other issues, which he was not positive about it all. I'm sure that you will understand that after such a negative reference I no longer find it appropriate to welcome you into our family.
I've found you a very pleasant and easy going person and I truly hope that you will find a very nice host family very soon.
Regards,
Martie
jestem w takim szoku!!
nie wiedzialm ze ci ludzie sa tacy podli... trymbardziej ze nie roilam niczego zlego, a w pracy dawalam z sebie wszystko.
ja juz nie mam sily zeby byc operka gdziekolwiek i meczyc sie za grosze z ludzmi ktorzy cie nie szanuja...
z pierwszymi pracodawcami rozeszlam sie niezbyt dobrzer, myslam ze choc tych 2 bede dobrze wspomniac... ha ha
nazwijmy to wlasciwie, to co mi zrobili to CHAMSTWO
mam zamiar napisac do tych nich cos bardzo milego... ale jak ochlone, bo narazie to mi sie wymiotowac chce ich obluda!!!!!!!!!!!!! -
Gosia H > 18-01-2006, 22:25
Bardzo, bardzo, bardzo nie milo z ich strony, co za swinie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az brak slow!!!!!!!!!!!! Wpierdalaja sie w nie swoje sprawy i komplikuja ci zycie. Dobrze ze od nich odeszlas, bo od takich ludzi z daleka!!!!!!!!!! -
agulka > 18-01-2006, 22:30
serdecznie wspolczuje, ale wierze, ze znajdziesz inna rodzine..eh, zycze Ci znalezienia innej ciekawszej pracy..bo operkowanie to strata czasu..sama wiesz ..
a co do tych referencji..czego sie mozna po amerykanach spodziewac..sztucznie uprzejmi ale jak przychodzi co do czego pokazuja prawdziwe oblicze... swinie i juz! :twisted: :twisted: -
martamaua > 18-01-2006, 22:38
To mialas 2 rodzinki zanim pracowalas u dziadka?
Na twoim miejscu bym siedziala cicho i przedstawila im tylko jakies referencje z PL i opinie ludzi od staruszka.Czego ty sie spodziewalas, zyczliwosci?
Daj spokoj. Zygac sie chce takimi ludzmi!!!
A co do wibratorow. Tu tez laski sprzataja i pelno tego znajduja.
Jak niektorzy zaczynaja wspolzyc w wieku 14 lat to w wieku 20 sa zmeczeni, nie mowiac o malzenstwach ze stazem.
No coz...Jak ktos ma fantazje i dobry seks, i zaczal to w pelni swiadomie to mysle, ze bedzie sie dlugo tym cieszyl bez zadnych wspomagaczy.
Co do podpasek to tez slyszalam niejeden tekst o wypranych podpaskach(nie wkladkach!).
Albo o pelnym koszu kolo lozka smierdzacych,okrwawionych, lezacych niewiadomo ile podpasek. Zeby bylo smiesznie u pani doktor.
Raz laska 2cm(sic!) siersci po kocie odkurzala.
Jedna raz jak zmyla wanne pewnej zydowki (2cm tluszczu) to ta myslala, ze ona noa wstawila.
Coz to nie na temat hostow, ale oblesne rzeczy jakie robia burzuje moge mnozyc! Tyle sie nasluchalam.
Poprostu zygac sie chce. Niby zachod, kraj rozwiniety i cywilizacja a ludzie gorsi jak zwierzeta.No jak mozna w takim brudzie BLEEEEEEEEEEEE :mad: :mad: :mad: -
Czarna_ski > 18-01-2006, 22:58
martamaua! to wlasnie ci od dziadka!!! -
martamaua > 18-01-2006, 23:01
NO CO TY MOWISZ?! 8O 8O 8O 8O
O JAKIE BEZCZELNE, ZASRANE CHAMIDLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To co ty teraz robisz, gdzie jestes?!?!
Zatkalo mnie!
A co do seksu hostow to moi sa chyba aseksualni.... -
Czarna_ski > 18-01-2006, 23:10
mieszkac mam gdzie, tylko na polakach jednka mozna tu polegac...
obecnie na bezrobociu, planuje podroze ( narazie tylko myszka po internecie ale moze cos z tego wypali..) a do PL wracam 24ego lutego. daltego szukalam kolejnej pozycji w Europie od marca....