• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

KajaWroc > 03-05-2011, 13:47

a coreczke maja bardzo ładna i jak ogladalam jej zdjecia na stronie to bylo mi jej zal ,ze rodzice sa tak nastawieni na kase ze maja w dupie wlasne dziecko - sorry opieka nad nia to 8-22 a dziecko zasypia gdzies kolo 21 pewnie to nie wie nawet jak oni wygladaja,nie zdziwie sie ze bedzie mowic do swojej au-pair per "mamma "

KajaWroc > 03-05-2011, 13:51

[quote name="alexandra085"]kaja, tak jest? bo ja mam cale mnostwo negatywnych a widze ze liczone na moim profilu sa tylko te zielone, pozytywne odpowiedzi od rodzin.

.[/quote]

ja swoich pozywytywnych odpowiedzi nie liczylam bo mialam ich bardzo bardzo malo , bo jak wiadomo pochodze z Polski wiec "pewnie nie znam angielskiego" i lepiej sciagnac dziewczyne z Uk lub USA - szukalam rodzin we Wloszech , wiec mi sie wydaje ze te negatywen tez sa liczone , trafilam za to na cala mase fajnych rodzin ,tylko oni chcieli np. dziewczyne na 1 miesiac lub na poludniu wloch ,albo warunki mieli super poza tym ze pokoj dzielony z dziecmi - to dla mnie nie wchodzi w gre , no bo sorry nie chodzi tu juz nawet o swiety spokoj ,ale przeciez dzieci lubia grzebac w rzeczach obcych ludzi, lubia niszczyc, albo wyciagac z szafek majtki,staniki ,tampony,podpaski itp. bo je to jeszcze smieszy...a poza tym to np. placili super i duzo wolnego czasu

alexandra085 > 03-05-2011, 14:24

Kaja ta zajebista rodiznka o ktorej mowilam, to wlasnie ta o ktorej Ty mowisz :lol:

KajaWroc > 03-05-2011, 14:28

mysle ze beda szukac i szukac i tak nie znajda :lol:

Nathalie > 03-05-2011, 14:38

O matko! Jak tak można? To okropne... Ale i tak nikogo nie znajda

alexandra085 > 03-05-2011, 19:14

dziewczyny mam glupie pytanie...na tym skype interview, to ja mam miec web cam czy nie?

wiecie wczesniej nigdy nie mialam takiej rozmowy na skype(tzn tylko raz normlana rozmowe o prace ale tam kamerki nie bylo). Wolalabym aby mnie nie widzieli...moge chyba to zarezerwowac na ewentualne pozniejsze rozmowy prawdA?

dosiunia > 03-05-2011, 19:15

hm no nie wiem, właśnie po to wstawiamy zdjęcia na profil, czy umawiamy sie na rozmowy, żeby byc autentyczne prawda?

alexandra085 > 03-05-2011, 20:17

no w sumie tak...

strawberries > 03-05-2011, 21:19

zawsze mozesz powiedziec, ze nie masz albo, ze Ci sie zepsula, nie powinien to byc dla nich problem

rosario > 03-05-2011, 21:20

chyba, ze wkrecisz walek, ze masz mikrofon i sluchawki, ale nie masz kamerki ;P
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia