• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

au pairki w Londynie poszukiwane

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• au pairki w Londynie poszukiwane

• au pairki w Londynie poszukiwane
  • Re: au pairki w Londynie poszukiwane

89dzoana89 > 13-04-2011, 22:25

clio ja pracuje do 8am a potem jestem wolna do 6pm wiec i ja mam mase czasu tyle ze mieszkam po drugiej stronie Londka;P Ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby sie w ciagu dnia na kawke w centrum spotkac :mrgreen:

Odezwij sie jesli chcesz

clio > 14-04-2011, 0:10

aa, pewnie ze chce! dajcie jakies dane, by was na fejsie zaczepi

dzisiaj to juz mialam taki kryzys ze myslalam ze pojde sama do pubu i sie po prostu uchleje w trupa, a NIGDY sama nie pije, takze potrzebuje kontaktu desperacko

Annabp > 18-04-2011, 23:51

Hej, ja też jestem chętna na au pairskie spotkania, tylko najlepiej w weekendy, mieszkam w Richmond, ale w weekend mam travel card na cały Londyn, wiec moge gdzies dojechac

LIczę na odzew!

Plumeczka > 26-04-2011, 14:30

[quote name="Annabp"]Hej, ja też jestem chętna na au pairskie spotkania, tylko najlepiej w weekendy, mieszkam w Richmond, ale w weekend mam travel card na cały Londyn, wiec moge gdzies dojechac

LIczę na odzew! [/quote]

I love Richmond <3 spedzam tam teraz cale dnie i wieczory w taka pogode

AniaaaB > 02-05-2011, 20:01

Czesc kobitki!! Widze ze sie nie bede nudzic w tym Londynie mimo tego ze tam nikogo nie znam haha.. Tak wogole to jestem Anka i planuje wyjazd jako operka napoczatku pazdziernika

pola > 03-05-2011, 0:00

heej też chcę jechac do Londynu na przełomie września i października w zalężności od tego jak wyrobie sie z tymi dokumentami i znajde rodzinke

AniaaaB > 03-05-2011, 9:55

Oo.. bardzo fajnie a na długo chcesz jechać??

pola > 03-05-2011, 14:42

myśle że 9 lub 12 miesięcy, najlepiej żeby udało mi się wyjechac we wrzesniu , żeby wrócic do PL za rok i ogarnąc jakieś studia, bo teraz zupełnie nie mam pomysłu ;/

AniaaaB > 03-05-2011, 15:55

A to bardzo podobnie jak ja A bedziesz korzystać z pomocy jakiegos biura????

pola > 03-05-2011, 22:49

Napewno, to pierwszy taki mój wyjazd wiec nie wyobrażam sobie sama to organizowac ;p ;p
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia