-
-
Re: au pairki w Londynie poszukiwane
89dzoana89 > 13-04-2011, 22:25
clio ja pracuje do 8am a potem jestem wolna do 6pm wiec i ja mam mase czasutyle ze mieszkam po drugiej stronie Londka;P Ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby sie w ciagu dnia na kawke w centrum spotkac :mrgreen:
Odezwij sie jesli chcesz -
clio > 14-04-2011, 0:10
aa, pewnie ze chce! dajcie jakies dane, by was na fejsie zaczepi
dzisiaj to juz mialam taki kryzys ze myslalam ze pojde sama do pubu i sie po prostu uchleje w trupa, a NIGDY sama nie pije, takze potrzebuje kontaktu desperacko -
Annabp > 18-04-2011, 23:51
Hej, ja też jestem chętna na au pairskie spotkania, tylko najlepiej w weekendy, mieszkam w Richmond, ale w weekend mam travel card na cały Londyn, wiec moge gdzies dojechac
LIczę na odzew! -
Plumeczka > 26-04-2011, 14:30
[quote name="Annabp"]Hej, ja też jestem chętna na au pairskie spotkania, tylko najlepiej w weekendy, mieszkam w Richmond, ale w weekend mam travel card na cały Londyn, wiec moge gdzies dojechac
LIczę na odzew![/quote]
I love Richmond <3 spedzam tam teraz cale dnie i wieczory w taka pogode -
AniaaaB > 02-05-2011, 20:01
Czesc kobitki!! Widze ze sie nie bede nudzic w tym Londynie mimo tego ze tam nikogo nie znam haha..Tak wogole to jestem Anka i planuje wyjazd jako operka napoczatku pazdziernika -
pola > 03-05-2011, 0:00
heejteż chcę jechac do Londynu na przełomie września i października w zalężności od tego jak wyrobie sie z tymi dokumentami i znajde rodzinke -
AniaaaB > 03-05-2011, 9:55
Oo.. bardzo fajniea na długo chcesz jechać?? -
pola > 03-05-2011, 14:42
myśle że 9 lub 12 miesięcy, najlepiej żeby udało mi się wyjechac we wrzesniu , żeby wrócic do PL za rok i ogarnąc jakieś studia, bo teraz zupełnie nie mam pomysłu ;/ -
AniaaaB > 03-05-2011, 15:55
A to bardzo podobnie jak jaA bedziesz korzystać z pomocy jakiegos biura???? -
pola > 03-05-2011, 22:49
Napewno, to pierwszy taki mój wyjazd wiec nie wyobrażam sobie sama to organizowac ;p ;p