-
-
Re: Mam matching ;D
agulka > 08-06-2009, 16:23
powodzenia :-) -
dominikan@ > 08-06-2009, 16:58
Ja miałam kiedyś ofertę z Larchmont. Rodzina sie wydawała super. Naprawde bardzo mi się podobała i o tej okolicy tez słyszałam dużo dobrego. Niestety nie wypaliło bo szukali kogoś kto by woził dzieci a ja się na to nie pisałam. A teraz tak wyszło że dojś że będe wozić dzieci to jeszcze musze zdawać prawko w Kaliforni!! Ironia losu -
89dzoana89 > 08-06-2009, 17:20
No ja tez 3mam kciuki
Do mnie ta rodzinka z NY sie nie odezwala i juz pewnie nie odezwie;P
Wogole to podziele sie z wami czyms...zaczelam szukac rodzinki w UK na wlasna reke...
Marzenie o USA raczej musi poczekac bo moja sytuacja materialna ulegla diametralnej zmianie na gorsze
Pisze juz z dwiema rodzinkami w sumie
Jedna 4 dzieci w wieku 17-10 lat i to raczej zabawa a nie praca bo rodzinka bardzo otwarta i ciagle dom pelen ludzi i rodzinyLokalizacja to okolice Birmingham
A druga to 2 chlopcow 14 i 7 latokolice Reading;P Rodzinka tez sie bardzo sympatyczna wydaje, pisza dlugie, sympatyczne maila no i najwazniejsze: NIE SZUKAJA SPRZATACZKI ANI SLUZACEJ!!! -
shante > 08-06-2009, 18:20
Ten Reading mnie zainteresował
Zresztą pogadamy o tym na gg -
marlenao > 08-06-2009, 20:12
o kurde ta babka do mnie zadzwoniła. z polskiego numeru 8O [wrr mogla sie chociaz umowic na rozmowe to bym nie byla zaskoczona slyszac w tel "hi is there marlina?" (Marlina hahaha dobre) w sumie nie dowiedziałam sie nic szczegolnego, troche przerywało ;/ niby bede miała wozic dzieci do szkoły i na inne zajęcie wiec moze to jest ta sama oferta ktora dostalas Ty, Dominikan@? Poiwedziala ze nie bede miała przy nich dużo pracy i ze woli rozmawiac przez telefon bo chce zobaczyc jak sobie radze z angielskim. Po zakonczonej rozmowie napisalam jej maila zebysmy lepiej porozmawialy na skype bo przez tel troche kiepsko slyszalam i przerywalo... -
dominikan@ > 08-06-2009, 20:48
O ile dorze pamiętam to rodzina miała na nazwisko Thompson. Pamiętam że mieli 2 dziewczynki. Jedna gdzies ok 4 lat druga malutka i 2 duze rude psy. -
marlenao > 08-06-2009, 21:20
aah to nie sa ci sami -
agulka > 08-06-2009, 21:22
dzwonila z usa z pl nr ? 8O -
marlenao > 08-06-2009, 21:40
noo i to z dwóch bo najpierw zadzwonili z jednego ktory sie zaczynał 514 i miał normalnie 9 cyferek ale ja powiedzialam ze słabo słysze wiec ona mowi ze za chwile oddzwoni no i zadzwonila z numeru ktory sie zaczynał od 517 i tez mial 9cyferek. NIe wyswietlił sie zaden kierunkowy ani nic. A zreszta ja jej powiedzialam ze wow ze dzwoni z polskiego numeru a ona przytakneła. -
Yoanna > 08-06-2009, 21:43
co do reading to migotka i grizzly byly w okolicach i byly bardzo zadowoloneto i do londynu dosc blisko, jakies 40min pociagiem i jestes na paddington.