• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wybory rodzinek...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• wybory rodzinek...

• wybory rodzinek...
  • Re: wybory rodzinek...

Grizzly > 13-04-2008, 17:53

Ja nie zgodziłabym się być u rodziny która nie pozwala mi mieć dodatkowej pracy. Niecierpie ograniczeń, jestem dorosł? osoba i mogę robić w wolnym czasie co zechce.. hostom nic do tego.

Pozatym je?li tak pisz? może chc? mieć operke do dyspozycji cały czas, dowiedz się czy goziny pracy s? ustalone, czy ma być flexible.

Póki co nie podoba mi się to :?

asiafrugo > 13-04-2008, 19:20

Bo skoro chc? żeby? w czasie wolnym robiła co chcesz i wychodzila z domu, to co to za różnica czy idziesz na kawe z koleżank?, czy do extra pracy? Nie czaje tego, Twój czas wolny powinien być pożytkowany w sposób na jaki masz ochotę...

asiafrugo > 13-04-2008, 19:20

Bo skoro chc? żeby? w czasie wolnym robiła co chcesz i wychodzila z domu, to co to za różnica czy idziesz na kawe z koleżank?, czy do extra pracy? Nie czaje tego, Twój czas wolny powinien być pożytkowany w sposób na jaki masz ochotę...

Vorissa > 13-04-2008, 19:32

Też tego nie czaję. Nie wiem... ogólnie trochę ograniczeń jest...

muszę się ich podopytywać...

Vorissa > 13-04-2008, 19:32

Też tego nie czaję. Nie wiem... ogólnie trochę ograniczeń jest...

muszę się ich podopytywać...

idril > 13-04-2008, 20:04

mysle tak samo jak asiafrugo.

bo chyba masz prawo do wychodzenia takiego dla relaksu.

tez bym nie chciala byc u rodziny ktora nie pozwala na extra work bo zaraz wg mnie wyjde inne ograniczenia i krecenie nosem.

idril > 13-04-2008, 20:04

mysle tak samo jak asiafrugo.

bo chyba masz prawo do wychodzenia takiego dla relaksu.

tez bym nie chciala byc u rodziny ktora nie pozwala na extra work bo zaraz wg mnie wyjde inne ograniczenia i krecenie nosem.

Vorissa > 15-04-2008, 8:53

jednak im podziękowałam.

za dużo ograniczeń robi? i już na pocz?tku czuję się nieswojo - niby mam do użytku samochód, ale nie na pocz?tku bo to tylko do użytku do odwożenia dzieci, a potem to muszę ich ZAWSZE o to pytać, hm...

brak możliwo?ci dodatkowej pracy

niby to nie jest tak dużo i pewnie za tak? kasę dałoby się przeżyć, ale jako? to tak nieswojo, nie odpowiada mi.

za to jaka? rodzinka napisała do mnie, 25 mil od Londynu,, muszę się spytać o miejscowo?ć :roll:

2 chłopców 10 i 8, i dziewczynka 7 lat.

wszystkie chodz? do tej samej szkoły o tej samej godzinie, 15 minut jazdy samochodem w jedn? stronę, ale to spoko.

wszystkie te podstawowe obowi?zki, 25h na tydzień, 70GB

co do pokoju etc. to napisali że maj? przy domu jakie? dodatkowe mieszkanko. z 2 pokojami, łazienka, prysznic, i duży pokój z tv/dvd i jakimi? grami - z którego czasem korzystaj? ale rzadko.

i to ma być moje mieszkanie.

mi się podoba, ale co z tego wyjdzie to się okaże...

Vorissa > 15-04-2008, 8:53

jednak im podziękowałam.

za dużo ograniczeń robi? i już na pocz?tku czuję się nieswojo - niby mam do użytku samochód, ale nie na pocz?tku bo to tylko do użytku do odwożenia dzieci, a potem to muszę ich ZAWSZE o to pytać, hm...

brak możliwo?ci dodatkowej pracy

niby to nie jest tak dużo i pewnie za tak? kasę dałoby się przeżyć, ale jako? to tak nieswojo, nie odpowiada mi.

za to jaka? rodzinka napisała do mnie, 25 mil od Londynu,, muszę się spytać o miejscowo?ć :roll:

2 chłopców 10 i 8, i dziewczynka 7 lat.

wszystkie chodz? do tej samej szkoły o tej samej godzinie, 15 minut jazdy samochodem w jedn? stronę, ale to spoko.

wszystkie te podstawowe obowi?zki, 25h na tydzień, 70GB

co do pokoju etc. to napisali że maj? przy domu jakie? dodatkowe mieszkanko. z 2 pokojami, łazienka, prysznic, i duży pokój z tv/dvd i jakimi? grami - z którego czasem korzystaj? ale rzadko.

i to ma być moje mieszkanie.

mi się podoba, ale co z tego wyjdzie to się okaże...

Ninka Jones > 15-04-2008, 9:13

no zapowiada sie ciekawie mieszkanko jest przekonywujace i placa of course :lol: a sa jakies bsity? kasa za nadgdziny? wypytaj o wszystko

powiem Ci, ze te dzieci pewnie niezle sie tluka bo razem dojrzewaja :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia