• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Skąd mam mieć pewność?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Skąd mam mieć pewność?

• Skąd mam mieć pewność?
  • Re: Skąd mam mieć pewność?

Ninka Jones > 08-11-2007, 19:18

Monika gdzie chodziła? do niepłatnego?

bo ja z wielk? chęci? bym poszła.

przestaję sobie radzić

Klarasek > 08-11-2007, 20:03

Wiem Monika ze nie chciała? źle. Tylko widzisz ja nie mam za grosz zaufania do psychologów - mam złe do?wiadczenia. Nigdy u psychologa jako pacjentka nie byłam, ale znam paru prywatnie. Nie mam zbyt dobrego zdania na ich temat. W sumie to taki paradoks bo moim marzeniem jest studiowanie psychologii...

Narazie sama nie wiem czego chce. A do Anglii pewnie pojadę, ale jeszcze nie teraz. Muszę poszukać tam znajomych. Bardzo nie lubie być sama.

Gość > 08-11-2007, 20:28

Klara, nie rozumiem jednak twojego oburzenia, ze niby bylabys "chora". Chore osoby chodza do psychiatry, praca psychologa jest troszeczke jednak od tego rozna.

Ja swojego czasu u psychologa bylam. Pani mi nic nowego nie powiedziala, do wszystkiego sama sobie doszlam w glowie, wiec usmiechnelam sie, podziekowalam i juz do niej nie wrocilam.

WAMPIREK > 08-11-2007, 20:29

Klara, cieszę się ,że mnie rozumiesz

Wiadomo ,że na każdego nie ma jednej uniwersalnej metody...

Przeprowadz sie w moje strony Nie bedziesz sama

Klarasek > 08-11-2007, 20:35

Napisz mi co? o Wrocławiu Kochana...fajnie tam jest? Miło sie studiuje? Jakie s? tam uniwersytety?

Staram się ułożyć sobie życie.

Emi jak ja pomy?le tylko o tym, że mam i?ć do psychologa, który potraktuje mnie jak kolejny przypadek to mi się niedobrze robi. Co to za czasy żeby człowiek zamiast do przyjaciela musiał i?ć się żalić obcemu kolesiowi? Jeszcze za pieniadze! To ja już za t? kasę wolę sobie kupić dobre wino i upić się w domu(w miejscu publicznym nie wolno bo można zapłacić mandat 100zł-Ninka...)

Gość > 08-11-2007, 20:41

Ja tam nie jestem tak bardzo psychologom na nie, sama chcialabym nawet zostac jednym z nich

O Wroclawiu to ja moge ladnie opowiedziec Najpiekniejsze i najbardziej klimatyczne miasto w Polsce, studia na uniwersytecie - do bani

A co do pytania
    Cytat:Jakie s? tam uniwersytety?

Mialas chyba na mysli szkoly wyzsze, bo uniwersytet, z tego co wiem, to tylko jeden najzwyklej w swiecie jest (nie znam ani jednego miasta osobiscie, gdzie istnieje wiecej niz 1)

Klarasek > 08-11-2007, 21:02

W moim własnym, osobistym Lublinie mamy KUL i Uniwersytet Marii Curie Skłodowskiej a i Akademia Rolnicza stara się o miano uniwersytetu także będziemy mieli już trzy tego typu uczelnie. Ponadto mamy jeszcze Politechnikę i Akademię Medyczn? oraz szereg szkół niepublicznych. Tak więc nie dziw się że o to pytam.

WAMPIREK > 09-11-2007, 3:27

WROCŁAW ...kocham to miasto.Jest blisko mojej miejscowo?ci i do?ć często tam bywam. Jest to jedno z najszybciej rozwijaj?cych się miast w Polsce. Jak grzyby po deszczu powstaj? tutaj nowe budynki, zakłady pracy a także galerie handlowe i rozrywkowe...

Co do uczelni... Uniwersytet Wrocławski , Uniwersytet Przyrodniczy (dawna Akademia Rolnicza) ... i tyle tych uni mamy tutaj.

Poza nimi s? też uczelnie typy akademia ekonomiczna,akademie medyczna , politechnika itp.

(-:MARZENA:-) > 09-11-2007, 13:00

tak tak tak w naszych miastach sie troszke pozmienialo...naroslu Uniwersytetow w sensie ze akademie sie w uniwersytety poprzeksztalcaly....od wrzesnia tego roku Krakow tez moze sie poszczycic Uniwersytetem Ekonomicznym (dawma Akademia Ekonomiczna)

a co do psychologow... jesli sie nie posiada przyjaciela ktoremu mozna powierzyc swoje sekrety to polecam psychologa...na pewno wyslucha i bedzie sie staral pomoc.... czasem nawet wyrzucenie z siebie wszystkiego juz sprawia ulge... nie wiem jeszcze na ile kompetencje psychologa sa w stanie pomoc w takich sprawach...jestem dopiero na 2 roku i mowiac szczerze niewiele jeszcze wiem :/ zrszta wszystko tez zalezy od czlowieka....sa psycholodzy-nieudacznicy i psycholodzy-kompetentne osoby...zalezy jak sie trafi moim zdaniem...

WAMPIREK > 09-11-2007, 14:21

Dobra już nie mówy o tych psychologach,bo nasz Klara znienawidzi

A tak poważnie to naprawdę zapraszam do Wrocławia
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia