-
-
Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
Yoanna > 10-01-2008, 12:38
ja na tym punkcie tez przewrazliwiona i to mocno
a bywalo tak ze myslalam ze nie wytrzymam :evil: -
idril > 10-01-2008, 22:47
musze sie pochwalic, albo ostrzec, w poniedzialek o godzinie 17 mam pierwsza jazde!!! -
Vorissa > 12-01-2008, 14:30
ja sie wtrace, ale pochwalic sie nie mam czym, wlasnie wrocilam z egzaminu, niestety oblalamnawet z placu nie wyjechalam, bylam tak zdenerwowana (chyba mam ADHD) ze z ruszania pod gorke z recznego pojechalam zamiast na 1 to na wstecznym... no i niestety naprawde sympatyczny pan mi podziekowal za egzamin.
a wszystko przez to ze wczoraj mialabym 3 wypadki, w ogole dziwne ze dozylam dnia dzisiejszego... -
WAMPIREK > 12-01-2008, 16:29
Nie martw się !
Zdanie prawka to tak naprawdę odrobina umiejętno?ci i resztę szczę?cia!!
Na pewno następnym razem się uda !!! -
Vorissa > 12-01-2008, 17:52
wiem, mnie po prostu zezarl stres... mam nadzieje ze zdam do maja xD
ale zbankrutuje, a jutro studniowka i nie wiem czy dam rade sie dobrze bawic przez to ;/ -
idril > 12-01-2008, 20:28
przestan co masz sie zle bawic ze oblalas?! zdarza sie!
dzisiaj slyszalam w radiu jak babka mowila ze za 9 razem dzisiaj zdala prawko!
to jest dopiero determinacja i cierpliwosc!
poza tym ja mam dobra wiadomosc!
maly przelom w moich poszukiwaniach!
ale na razie nic nie mowie zeby nie zapeszycbo rodzina na prawde fajnam a ja napalona na nia jak szczerbaty na sucharki
wychodze dzisiaj sie bawic ze znajomymi
a dzisiaj jeszcze mialma probna mature z pl (w czwartek mialam z matmy probna) i w oby przypadkach lepiej nic nie mowic! chyba tuman jestem jakis wybitny. no ale czekam na wyniki... -
WAMPIREK > 12-01-2008, 21:15
Wiem,ze łatwo powiedziec "nie martw sie",sama przez to przechodzilam.Bo tez oblalam 2 egzaminy na prawko zanim go wreszcie zdalam.Ale to mija po 1 dniu,zapomina sie to i trzeba my?leć przyszło?ciowo...
Ja też jak zdawałam prawko to sobie powiedziałam,że zdam...nieważne za którym ale zdam.Tutaj potrzeba determinacji ,bo prawda jest taka,że rzadko komu udaje się za pierwszym razem.No ale cóż !!
Szkoda zmarnować sobie takiej imprezy jak? jest studniówkaWiem co mówię Więc baw się ?wietnie !!! -
Vorissa > 12-01-2008, 21:32
WAMPIREK, problem polega na tym ze w mojej klasie na 23 osoby tylko 5 zdala za drugim, wszyscy za pierwszym... no i sie przejmuje troche, wiadomo. poza tym wczoraj mialam taka jazde przed egzaminem ze szkoda gadac, sama sie dziwie sobie ze w ogole przystapilam do egzaminu...
to mija fakt, jak przyszlam to bylam cala roztrzesiona a teraz jest juz lepiej... ale to i tak jest zal, poza tym 114zl nie chodzi droga a zaplacic trzeba zeby moc zdawac, niestety...
mam nadzieje, ze nastepnym razem bedzie lepiej... szkoda mi tego, bo egzaminatora mialam super, naprawde, zartowal, pogadal, byl mily i sympatyczny, a slyszalam calkiem inne rzeczy... a tu taka klapa... ;/
no i dzieki, postaram sie bawic dobrze, ale w to tez watpie, ze wzgledu na 'lekkie' problemy sercowe, takze masakra xD ale jakos to bedzie. xD -
Ninka Jones > 13-01-2008, 18:07
Kochana nie przejmuj sie zapomnij i szalej na studniówce!
wiem co mówie, ja juz po -
WAMPIREK > 13-01-2008, 23:26
U mnie w klasie w LO....było 32 osoby.I na poczatku tez wszyscy zdali za pierwszym razem...strach było oblać.Całe szczę?cie kolega mnie uprzedziłA ja nadal pozostaje jedyn? dziewczyn? z prawkiem z mojej klasy w LO