-
-
Re: British dream ^ ^
Yoanna > 02-09-2007, 2:11
heheh slonko jak to na londyn sie nie cieszylas?\
ale teraz chyba nie zalujesz ze pojechalas i mam nadzieje ze mialas great timei mysl o tych studiach mysl ;D
a dla niewtajemniczonych to dzis w londynie bylo forumowe spotkanko
grizzly
migotka
asiafrugo
yoanna
kto da wiecej"? buhehehhe super bylo :-)
wybacz agata ale musze :lol:
wychodzimy z metra westminster bo pojechalysmy big bena zobaczyc, a tak sie sklada ze jak sie wychodzi to prosto na niego. ale grizzly jedna nie zauwazyla hehe to ja podpuszczamy: to gdzie teraz idziemy? a ona na to: pod big ben
no nie zauwazyla heheheheh
tylko nie zabijaaaaaaaaaaaj :lol: -
asiafrugo > 02-09-2007, 11:28
nooo cala Agata :lol: no prosze prosze zescie sie mnie pozbyly i do klubu poszlyscie :lol: lipa ze mialam o 19 30 busa ale trudno sie mowi - host po mnie wyjechal zeby mnie nikt nie napadl hehehe :wink: no ja mam jeszcze 3.5 tygodnia w anglii wiec moze sie jeszcze zobaczymy hehe - w lodynie bede chyba jeszcze raz zeby sie z ciotka zobaczyc wiec mozemy sie dzoan umowic jeszcze 8)
ale Johan byl bezczelny hehe - pouczal Monike ze sie mowi 'yes please' :evil: :lol: i chyba nie polubil Yoanny bo za dlugo jadla a on chcial juz sie nas pozbyc :lol: ale bylo super dziewczyny dzieki za mila sobote :* -
WAMPIREK > 02-09-2007, 12:05
Super,ze Wam sie wypad udal...
Szalone Wy... :lol: -
Grizzly > 02-09-2007, 16:11
Nie zaluje ani jednej minuty, bylo zawaliscie! : ))
Dawno sie tak usmialam, a tego mi bylo trzeba
A Ty, Dzoan, juz nie moglas podarowac tego Big Bena :lol:
tam.. moglam nei zauwazyc, no nie?
Ps. Asia, spotkanie masz jak w banku;] -
Yoanna > 02-09-2007, 17:10
jak to johan mnie nie polubil? no nie zalamuj mnie buuuuuuuu :wink:
ale co tam johan, mam jeszcze chlopaka przy palacu, zreszta migotka tez, i przyszlego meza w klubie
poza tym w srode bede wyrywac niemcow. hehehhe -
Migotka > 02-09-2007, 21:35
haha.. ubaw byl nieziemki..
..ale Grizzly to zakrecona kobieta..
Biegniemy na pociag, a ona krzyczy ze to nie ta platforma(ale to byla ta bo przeciez nie bieglabym na zla).. no i o malo by nam odjechal..
ech.. ona to ma ''szczescie''...... ze ma mnie<skromnosc>.
A w ogole...
AGATA, TY MASZ MOJ GRZEBIEN!
Ej, ale ja mysle, ze Johan to mnie najbardziej polubil..
Ja bylam taka grzeczna, buhahaha -
Grizzly > 02-09-2007, 23:55
ooo no to bedziemy sie bawic w fanty
A Johan to wiecie.. nie chce rozwiewac waszych fantazji, ale przeciez to pedal
Ale buc jakich malo, trzeba przyznac
PS Kiedy robimy powtorke z rozrywki? ;-) -
asiafrugo > 03-09-2007, 0:34
w ciagu najblizszych 3 tygodni heheh :lol: -
Grizzly > 04-09-2007, 21:30
No cos trzeba bedzie wykombinowac:>
A pozatym.. jaka ja glupia jestem!
Tak sie martwilam ze znowu bedzie tak jakos dziwno-sztywno po tej rozmowie, a tu prosze, zrobilam z igly widly. Z hostka jest super (odpukac), duzo rozmawiamy, smiejemy i w ogole;-)
Pozatym dostalam nowy dres, a jak powiedzialam hostce ze super bo sie przymierzam zeby zaczac biegac to i bluze i spodnie dostalam;D
A.. i hostka sie zapytala czy chce pod koniec wrzesnia jechac z nimi na weekend gdzies tam, kolo Newcastle, a kogos tam poprosza zeby karmil psy! A to o czyms swiadczy, Veroniki nigdzie nie brali : )
Z dziecmi spedzilam wczoraj i dzisiaj caly dzien, wiecie? Chyba mi ich brakowalo..
Wiadome, ze czasem maja gorsze chwile, ale pozatym to chyba jestem szczesciara ze je mam
Co nie zmienia faktu ze ciesze sie ze od jutra maja obie szkole
I ogolnie fajnie. O -
Migotka > 04-09-2007, 22:11
a ja dzisiaj z mlodym sie wyszykowalam do szkoly.. idziemy.. nawet malutkiego z wozkiem wzielam.. idziemy, a jakas kobieta mowi, ze szkola od jutra :/
Kuzwa, i dzieki temu mlody mnie draznil caly dzisiejszy dzien..
aha, grzebien znalazlam