-
-
Re: Summer Adventure
idril > 12-08-2007, 23:16
to tak jak ja dlugi dzien licze, o jeszcze 5 godzin, 4godziny....
jeszcze 20 minut i zostana tylko 3 godziny
itd.
straszne to jest :? -
(-:MARZENA:-) > 13-08-2007, 12:59
ja nie licze....bo kocham moja host rodzinke, kocham tu byc, kocham okolice, bo chce tu byc jak najdluzej, bo nie chce ich opuszczac, bo nie chce wracac do PL....serce mi peknie za niecale 3 tygodnie
smutna bardziej niz kiedykolwiek.....
hostka tez mi wczoraj powiedziala ze srednio czuje sie w zwiazku z nadchodzacym wrzesniem....z jednej strony radosc bo maz wraca...z drugiej nie chce zebym wracala do domu....buuuuuuuuuuuuu
dlaczego w zyciu nie mozemy robic po prostu tego co czujemy ze powinnismy....a moze jednak mozemy tylko za bardzo brakuje nam sily zeby sie wszystkim przeciwstawic, glownie wlasnemu poczuciu obowiazku i glupiemu zdroworozsadkowemu rozumowaniu.... -
idril > 13-08-2007, 14:48
nie no ogolnie to mi sie nie chce do domu wracac! ale czasem jak pracuje z tymi malymi rozbiegajacym sie ciagle urwisami od 8 rano do 19 to na prawde juz o 15-16 jestem padnieta...
ale ogolnie ja tez nie chce wracac. mi tutaj dobrze. mam ogolnie dobre relacje z hostami. moglam na pewno trafic gorzej...
nie chce wracac, tylko zebym miala troche mniej godzin tygodniowo z dziecmi, to byloby juz w ogole bosko (mam 45h) -
Ninka Jones > 13-08-2007, 18:19
ja chce zostac w UK, ale nie pod tym dachem i nie z ta rodzina, choc dzieciaczki strasznie kocham...
za 3 tygodnie juz bede z moimi wspanialymi przyjaciolmi, nie moge sie doczekac... ciagle zostawiaja mi wiadomosci w stylu "tesknie i kocham Cie, wracaj juz". Serce mi wtedy peka, ale z drugiej strony ciesze sie ze tak malo juz zostalo i ze ta rozlaka dwumiesieczna poprawi moje relacje z niektorymi, zwlaszcza z rodzicami...
ps. Monia kiedy bede czytac Twoj watek? -
WAMPIREK > 13-08-2007, 20:46
Ninka, ja tez Tobie pisze caly czas "kocham Ciebie "
Pamietaj o naszym wspolnym dachu
A w sumie to chyba już niedługo przeczytasz cosik...Zbieram najpierw sily i buduje pomysl ...
Ale masz go regularnie odwiedzac...bo jak nie to bedzie zle !!
P.S. CIEKAWE JAK TO BEDZIE U MOJEJ HOST RODZINKI ... -
WAMPIREK > 13-08-2007, 20:47
Qrcze, walizki nie mogę dopi?ć ;( -
Grizzly > 13-08-2007, 23:20
Wypakuj te klamoty!
W jakas afrykanska dzicz nie lecisz, nie musisz brac wsyzstkiegoooooooo... ani tyle ubrannnnnn! -
idril > 13-08-2007, 23:33
no tak zobaczysz jak nakupujesz sobe wszystkiego przy pierwszych zakupach.
i pamietaj zeby kosmetykow za duzo nie bra bo tam na miejscu mozna kupic za nie wcale drogo -
Ninka Jones > 14-08-2007, 1:47
hola dziewuchy! Monia rob ten watek :twisted:
pewnie ze bede czytac, ja mam nadzieje za Ty moje nowe story bedziesz odwiedzac na biezaco
o wyjezdzie po maturze nie moge przestac myslec, o dachu i o Tobie tez. I love you too! :oops:
jutro mam wolne! ze pieniadze mi sie skonczyly, czekam na 24 sieprnia, czyli wyplate to sobie wymyslilam ze sie wyspie, biore iPoda, zeszyt i przesiedze caly dzien w parku i bede pisac moje story! O! -
WAMPIREK > 14-08-2007, 13:35
Dobra dziewczyny wypakowalam troche...reszte przepakowalamJakos sie dopiełam ,ale i tak uwazam,ze ta walizka jest mala...za mala :lol:
Ninka,poki co nie mysl ile zostalo Tobie czasu do powrotu bo bedzie ten czas sie strasznie dluzyl...a juz naprawde malo czasu zostalo.Szybko zleci ,zobaczysz
Wiesz jak ja lubie Twoje story
P.S Dziewczyny,co ja moge kupic moim Hostom ? i jaki prezent dla 3-letniego chłopca ?