• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Przygody i podroze, te male i duze.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Przygody i podroze, te male i duze.

• Przygody i podroze, te male i duze.
  • Re: Przygody i podroze, te male i duze.

Gość > 12-11-2007, 11:22

Przed wyjazdem to rozne ludzie glupoty pisza i mowia Ja tam przed wyjazdem mowilam: NIGDY W ZYCIU Z DZIECMI, a po wyjezdzie okazuje sie, ze ze wszystkich prac jakie wykonywalam do tej pory, bycie niania najbardziej mi sie podoba

A co do dojrzewania do decyzji - w roznym wieku sie to u roznych objawia, u mnie dojrzalosc do decyzji to wlasnie powolne przygotowania na wlasne dziecko A u kogos innego moze byc cos innego.

oliwka911gt > 24-01-2008, 14:31

oficjalnie pisze, JESTEM JUZ W PL :roll:

a co dalej wkrotce :wink:

Asienka > 24-01-2008, 17:42

no wlasnie, co dalej? co dalej??

pisz Oliwka

WAMPIREK > 24-01-2008, 17:42

Ooo...

I jak wrażenia ?

Yoanna > 24-01-2008, 19:40

znaczy zostajesz w pl czy dalej w swiat?

oliwka911gt > 24-01-2008, 21:59

cierpliwosci! a tymczasem ide do babci w odiwedziny na goraca herbatke z cytrynka

WAMPIREK > 24-01-2008, 22:08

No my jak zwykle niecierpliwe

Tak wiec poki co milej herbatki a pozniej bedziesz sie spowiadac

oliwka911gt > 28-01-2008, 15:50

narazie to siedze w domku i sie obijam niemilosiernie, do tego stopnia ze zaczynam miec nerwy na siebie sama. bo kasa leci, gdzies tam zaczyna sie konczyc, a teraz by sie gdzies ruszyc to musze placic 100% niestety znizki pokonczyly sie i lipton. a za krakowem tesknie... zle nie jest na tyle ze jezdze tam choc raz w tyg inaczej by mnie szlag trafil na miejscu.

polska dobija mnie masakrycznie, mam juz jej odsc od pierwszych chwil gdy wysiadlam z samolotu. po kilku dniach bylam gotowa by wrocic. najbardziej dobija mnie ze tu wszytko jest potowrnie drogie, dolar traci na wartosci, ludzie dosajasie o wszystko. a gdzie usmiech na twarzy? a powiedzenie czesc? nawet do osoby ktrej sie nei zna? raz sie wychylilam, to sie popatrzono na mnie jak naidiotke. dala sobie siana. srednio raz w tyg mam zalamke ze w PL jestem.

plan na najlbizsze dni jest taki by dostac w koncu robote, moja wymarzona, poczatek bedzie trudny, bo moj szef bedzi ewymagajacy, BARDZ OWYMAGAJACY! myslalam ze moja hostka byla wymagajaca. powiem tak, nie ona nie byla. TEN bedzie i to bardzo, juz zaczynam powoliznosic humory. teraz jest na wakacjach wiec wszytko tkwi w martwym ptk i mnie trafia bo czas mi leci... 3majcie kciuki, bo wszytkie rozmowy przeszlam pozytywnie, teraz tylko kwestia zatwierdzenia. ale sef na wakacjach, wiec musze poczekac...

a tymczasem, nadal szukamy mojej nastepczyni, dziewczyny, tam naprawde sa bardzo dobre warunki!

oliwka911gt > 28-02-2008, 22:49

w czwartek - 03.06. - 3mac kcuki BAAARDZO mocno!!

czy napewno nikt nie chce przyjechac na moje miejsce??

warunki i rodzina naprawde sa super!

Gość > 03-03-2008, 21:25

A za co mamy trzymac kciuki dokladnie?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna