• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cos od Marzenki :D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Cos od Marzenki :D

• Cos od Marzenki :D
  • Re: Cos od Marzenki :D

Anula > 23-12-2006, 23:50

hej Slonce !! Do zobaczenia za niedlugo!! jupiii a co do Hiszpanii ....rzeczywiscie bezpieczna opcja ale jak sobie pomysle jak oni cie wykorzystywali i jakie cyrki potrafili odstawiac hehe , chociaz moi tez za uszami mieli , ja do Hiszpani wroce na pewno ale juz raczej nie jako au pair 8)

(-:MARZENA:-) > 24-12-2006, 21:46

do zobaczenia w piatek na dworcu sloneczko bedzie sie dzialo :twisted:

Yoanna > 25-12-2006, 1:13

slonko a moze znajdz sobie jakas hiszp rodzinke a jak nie to wpadaj do mnie, znajdziemy ci jakas pracke na wakacje i gitara ;D

(-:MARZENA:-) > 25-12-2006, 18:52

no Dzoana ta opcje na powaznie rozwazam ...po ostatnich przemysleniach doszlam do wniosku ze oferte Leslie stanowczo odrzucam moze znajde jakas fajna host familije (z nastawieniem na podroze) a jak nie to zmieniam branze ;P;P;P

a wogole to wszystkim zycze Wesolych :wink:

Yoanna > 27-12-2006, 0:28

jejku marzena musze z toba powaznie pogadac o wakacjach.. znaczy sie troche gadalysmy, pomysl zwariowany na maksa, ale moze warto sprobowac? hahah ja tam jestem za

p.s. a nie chcesz do mnie wpasc jak bedziesz miala ferie?

(-:MARZENA:-) > 27-12-2006, 13:38

jak pozaliczam wszystko w pierwszych terminach to ferie beda i to ponad 2 tygodnie ;P heh co wydaje sie nierealne no ale zobaczymy co sie da zrobic :wink:

Yoanna > 28-12-2006, 0:40

to zamiast na necie siedziec juz do ksiazek marsz! i bukuj bilet hahah :lol:

(-:MARZENA:-) > 25-01-2007, 1:24

kocham moje studia, kocham moja uczelnie, mam super grupe, lajtowych wykladowcow.....ALE nienawidze sesji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CO TO BEDZIE CO TO BEDZIE?!

tak sobie mysle co zrobie jak wylece juz po I semestrze.... uk, ireland czy spain? any ideas?

Yoanna > 25-01-2007, 1:28

leytonstone, przeciez wiesz ;D

ale nie wylecisz, za dobra jestes

(-:MARZENA:-) > 27-01-2007, 12:33

milalam wczoraj ambitny plan sie uczyc...co to by egzamin pierwszy zdac...i tak koloega wpadl a jak wypadl to w sasiedztwie impreza (i jak tu mozna bylo na nia nie pojsc?).... wyrzuty sumienia=czuje sie potwornie...i glowa taaaaak boooooli :roll:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia