• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

kosmetyki, papki i kleiki:P...czyli au pair radza...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Mess

• kosmetyki, papki i kleiki:P...czyli au pair radza...

• kosmetyki, papki i kleiki:P...czyli au pair radza...
  • Re: kosmetyki, papki i kleiki:P...czyli au pair radza...

kasiorrr > 20-03-2008, 1:27

czytam wła?nie, że polecacie kosmetyki z garniera. tydzień temu kupiłam głęboko oczyszczajacy żel i krem antybakteryjny(takie niebieskie, z reklamy :lol: ) krem calkiem fajny, pachnie ogórkami, ale zel jest bardzo 'mocny'

. po pierwszym uzyciu wyszlo mi kilka syfow, i miałam podrażniona skóre. po kilku dniach znowu użyłam i powtórka z rozrywki. juz chyba nie bedę stosowała bo baaardzo podrażnia .wiec nie polecam do wrażliwej cery.

Vorissa > 20-03-2008, 13:10

nie na wszystkich musz? działać...

ja po tym rumianku mam bardzo fajn? twarz, a teraz jeszcze będę pić herbatkę z bratka - ponoć jest dobra na tr?dzik, oczyszcza itd. zobaczę czy co podziała

Vorissa > 20-03-2008, 13:10

nie na wszystkich musz? działać...

ja po tym rumianku mam bardzo fajn? twarz, a teraz jeszcze będę pić herbatkę z bratka - ponoć jest dobra na tr?dzik, oczyszcza itd. zobaczę czy co podziała

idril > 20-03-2008, 19:59

ja polecam kosmetyki z garniera tylko takie jakie sama uzywam i z ktorych jestem zadowolona.

te kremy i zele o ktorych mowilam maja biale opakowania wiec to nie te same o ktorych mowisz Ty

idril > 20-03-2008, 19:59

ja polecam kosmetyki z garniera tylko takie jakie sama uzywam i z ktorych jestem zadowolona.

te kremy i zele o ktorych mowilam maja biale opakowania wiec to nie te same o ktorych mowisz Ty

Vorissa > 20-03-2008, 21:30

idril białe opakowania ? ja widziałam tylko w zielonych czy to niebieskich, takie zestawy do oczyszczania twarzy... no ale jak w białych to poszukam jeszcze, może akurat tańsze będ?

Vorissa > 20-03-2008, 21:30

idril białe opakowania ? ja widziałam tylko w zielonych czy to niebieskich, takie zestawy do oczyszczania twarzy... no ale jak w białych to poszukam jeszcze, może akurat tańsze będ?

idril > 21-03-2008, 18:05

baile opakowania tylko niebieskie zakretki.

idril > 21-03-2008, 18:05

baile opakowania tylko niebieskie zakretki.

Vorissa > 11-04-2008, 15:38

patrzyłam na ten Garden... drogie to to i jednak nie będę eksperymentować. mam jak?? dobr? ma?ć ziołow? i jest super... buźkę mam coraz gładsz? !
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia