-
-
Re: Lipiec- USA
ayumi_ > 19-04-2012, 19:47
[quote name="agnieszka89"]Chciałam się spytać jak ma wyglądać wasz projekt na szkolenie?[/quote]
O jakim projekcie mówicie..? -
ayumi_ > 19-04-2012, 19:47
[quote name="chica"]Dziewczynki, dostalam wize! Tak zagadalam konsula, ze na koncu zapytal tylko dla formalnosci o rodzinke i doswiadczenie.Balam sie troszke, ale staralam sie byc pewna siebie i usmiechnieta. I udalo sie! Wlasnie czekam na pociag do Poznania. Chociaz moglabym tam pofrunac na skrzydlach. [/quote]
Graatulacje ;p Dobrze mówisz po ang ?
A o czym nawijałaś ?
Czyli 9 lipca lecisz ? Gdzie? -
Cukrova > 19-04-2012, 19:51
[quote name="chica"]Dziewczynki, dostalam wize! Tak zagadalam konsula, ze na koncu zapytal tylko dla formalnosci o rodzinke i doswiadczenie.Balam sie troszke, ale staralam sie byc pewna siebie i usmiechnieta. I udalo sie! Wlasnie czekam na pociag do Poznania. Chociaz moglabym tam pofrunac na skrzydlach. [/quote]
No to swietnieGRatulacje -
Cukrova > 19-04-2012, 19:55
[quote name="Efka87"]Aga, tu masz info: http://www.aupaircare.eu/uk/au-pair-usa ... oject.html
Cukrova, moje podekscytowanie sięga zenitunie wiem jak wytrzymam ten miesiąc... w przyszłym tygodniu planuję się zabrać za ten projekt, zobaczymy jak to wyjdzie [/quote]
Ja narazie myśle co mogłabym tam zamieścić i tyle, a kupiłaś już gifty dla hostów i dzieci ?? -
Efka87 > 19-04-2012, 19:57
Też nie. Mam kilka pomysłówNajgorzej z hostem...
Jutro mam urlop, więc może czegoś poszukam.
Został miesiąc, a ja mam wrażenie, że jestem w czarnej d... -
Cukrova > 19-04-2012, 21:40
[quote name="Efka87"]Też nie. Mam kilka pomysłówNajgorzej z hostem...
Został miesiąc, a ja mam wrażenie, że jestem w czarnej d...[/quote]
Kup mu wodkehehehe Albo jakies kieliszki, kufel albo cos związanego z alkoholem Ponoć wódka o smaku orzecha laskowego jest dobra Ja już myśle nad prezentami i nie wiem co migłabym kupić tak dużym dziecom (8 i 9) Może jakie słowniki pol-ang dla dzieci hmm nie wiem ale ja mam jeszcze czasu a czasu do lipca chociaż pewnie zleci tak, że też będę w czarnej d...e -
chica > 19-04-2012, 22:06
[quote name="ayumi_"]
A o czym nawijałaś ?
Czyli 9 lipca lecisz ? Gdzie?[/quote]
Lecę 9 lipca do New Jersey. A z konsulem rozmawiałam o mojej uczelni, bo okazało się, że dawał tam wykład niedawno. Na końcu "dla formalności", jak to ujął, zapytał o dzieci i doświadczenie, :mrgreen: Co do mojego angielskiego, to jest dość dobry, ale jak na 12 lat nauki, to nie ma się czym chwalić. -
ayumi_ > 19-04-2012, 22:20
[quote name="chica"]
[quote name="ayumi_"]
A o czym nawijałaś ?
Czyli 9 lipca lecisz ? Gdzie?[/quote]
Lecę 9 lipca do New Jersey. A z konsulem rozmawiałam o mojej uczelni, bo okazało się, że dawał tam wykład niedawno. Na końcu "dla formalności", jak to ujął, zapytał o dzieci i doświadczenie, :mrgreen: Co do mojego angielskiego, to jest dość dobry, ale jak na 12 lat nauki, to nie ma się czym chwalić.[/quote]
No jeżeli rodzinka mnie będzie chciała i ja się zdecyduję to oni też są z New Yersey ! Miasto Summit i wylot też 9 lipca ! -
ayumi_ > 19-04-2012, 22:21
[quote name="Efka87"]Też nie. Mam kilka pomysłówNajgorzej z hostem...
Został miesiąc, a ja mam wrażenie, że jestem w czarnej d...[/quote]
yyy prezenty dla nowej rodzinki ?! nie pomyślałam o tym jak coś.. :| -
Cukrova > 19-04-2012, 22:24
Dużo nas do New Jersey jedzieBo ja też będe w Rutherford