• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Lipiec- USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Lipiec- USA

• Wątek zamknięty
  • Lipiec- USA
  • Re: Lipiec- USA

ayumi_ > 19-04-2012, 19:47

[quote name="agnieszka89"]Chciałam się spytać jak ma wyglądać wasz projekt na szkolenie?[/quote]

O jakim projekcie mówicie..?

ayumi_ > 19-04-2012, 19:47

[quote name="chica"]Dziewczynki, dostalam wize! Tak zagadalam konsula, ze na koncu zapytal tylko dla formalnosci o rodzinke i doswiadczenie. Balam sie troszke, ale staralam sie byc pewna siebie i usmiechnieta. I udalo sie! Wlasnie czekam na pociag do Poznania. Chociaz moglabym tam pofrunac na skrzydlach. [/quote]

Graatulacje ;p Dobrze mówisz po ang ?

A o czym nawijałaś ?

Czyli 9 lipca lecisz ? Gdzie?

Cukrova > 19-04-2012, 19:51

[quote name="chica"]Dziewczynki, dostalam wize! Tak zagadalam konsula, ze na koncu zapytal tylko dla formalnosci o rodzinke i doswiadczenie. Balam sie troszke, ale staralam sie byc pewna siebie i usmiechnieta. I udalo sie! Wlasnie czekam na pociag do Poznania. Chociaz moglabym tam pofrunac na skrzydlach. [/quote]

No to swietnie GRatulacje

Cukrova > 19-04-2012, 19:55

[quote name="Efka87"]Aga, tu masz info: http://www.aupaircare.eu/uk/au-pair-usa ... oject.html

Cukrova, moje podekscytowanie sięga zenitu nie wiem jak wytrzymam ten miesiąc... w przyszłym tygodniu planuję się zabrać za ten projekt, zobaczymy jak to wyjdzie [/quote]

Ja narazie myśle co mogłabym tam zamieścić i tyle, a kupiłaś już gifty dla hostów i dzieci ??

Efka87 > 19-04-2012, 19:57

Też nie. Mam kilka pomysłów Najgorzej z hostem...

Jutro mam urlop, więc może czegoś poszukam.

Został miesiąc, a ja mam wrażenie, że jestem w czarnej d...

Cukrova > 19-04-2012, 21:40

[quote name="Efka87"]Też nie. Mam kilka pomysłów Najgorzej z hostem...

Został miesiąc, a ja mam wrażenie, że jestem w czarnej d... [/quote]

Kup mu wodke hehehe Albo jakies kieliszki, kufel albo cos związanego z alkoholem Ponoć wódka o smaku orzecha laskowego jest dobra Ja już myśle nad prezentami i nie wiem co migłabym kupić tak dużym dziecom (8 i 9) Może jakie słowniki pol-ang dla dzieci hmm nie wiem ale ja mam jeszcze czasu a czasu do lipca chociaż pewnie zleci tak, że też będę w czarnej d...e

chica > 19-04-2012, 22:06

[quote name="ayumi_"]

A o czym nawijałaś ?

Czyli 9 lipca lecisz ? Gdzie?[/quote]

Lecę 9 lipca do New Jersey. A z konsulem rozmawiałam o mojej uczelni, bo okazało się, że dawał tam wykład niedawno. Na końcu "dla formalności", jak to ujął, zapytał o dzieci i doświadczenie, :mrgreen: Co do mojego angielskiego, to jest dość dobry, ale jak na 12 lat nauki, to nie ma się czym chwalić.

ayumi_ > 19-04-2012, 22:20

[quote name="chica"]
    [quote name="ayumi_"]

A o czym nawijałaś ?

Czyli 9 lipca lecisz ? Gdzie?[/quote]

Lecę 9 lipca do New Jersey. A z konsulem rozmawiałam o mojej uczelni, bo okazało się, że dawał tam wykład niedawno. Na końcu "dla formalności", jak to ujął, zapytał o dzieci i doświadczenie, :mrgreen: Co do mojego angielskiego, to jest dość dobry, ale jak na 12 lat nauki, to nie ma się czym chwalić.[/quote]

No jeżeli rodzinka mnie będzie chciała i ja się zdecyduję to oni też są z New Yersey ! Miasto Summit i wylot też 9 lipca !

ayumi_ > 19-04-2012, 22:21

[quote name="Efka87"]Też nie. Mam kilka pomysłów Najgorzej z hostem...

Został miesiąc, a ja mam wrażenie, że jestem w czarnej d... [/quote]

yyy prezenty dla nowej rodzinki ?! nie pomyślałam o tym jak coś.. :|

Cukrova > 19-04-2012, 22:24

Dużo nas do New Jersey jedzie Bo ja też będe w Rutherford
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia