• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

oliwka911gt > 17-11-2005, 13:45

jak ja tesknie za morganem

w krakowie nie ma go wogule :evil:

magda-mei > 17-11-2005, 13:57

W Krakowie nie ma Morgana?

jak to??

teraz jestem w Belgii ale normalnie mieszkam w Tarnowie (60 km od Krakowa) i jest u mnie Morgan

w sumie ten tu w Belgii wydaje sie byc tanszy ale to chybatylko przez to ze tu sa inne zarobki ...

wybierz sie do tarnowa

bilet studencki na pociag w obie strony kosztuje mniej jak 15 zl...

Buziaki!!

Yoanna > 17-11-2005, 16:20

Emm wlasnie szukalam na necie zdjecia twojego aparatu i ten olympus stylus verve s to jest chyba to samo co olympus mju mini ja go mam, super jest, taki malutki i ksztalt fajny z samowyzwalacza tez czesto korzystam, i jest ok a tez myslalam ze bedzie sie przewracal..

Emm > 17-11-2005, 16:38

tak, to ten sam! ja mam czarny.

Musze sie oduczyc kupowania rzeczy tylko ze wzgledu na to, ze ladnie wygladaja-tak mam z ciuchami-pierwsze co , to jak lezy a dopiero w domu, po zakupie-jaki to material, jak to sie pierze itd.Ech...Co poradze, ze lubie sie ladnymi rzeczami otaczac, haha. Ale z tym aparatem zrobilam wywiad, bo aparatu w ciemno sie nie kupuje, no ale przyznaje sie bez bicia, ze wyglad mial duuuze znaczenie.Yoanna, zadowolona z niego jestes?Ja na razie rozgryzam go, ale powiedz mi-gdzie musze wejsc, zeby zrobic zdjecia czarno-biale, sepia itd.Bo wiem, ze mozna, ale nie wiem gdzie, a nie chce mi sie plyty uruchamiac na razie.

Iza, tak jak yoanna mowi-mozna z samowyzwalaczem spokojnie, jest stabilny.

w tym tyg kupuje kurtke na zime.Mam nadzieje, ze znajde fajna.

Emm > 17-11-2005, 16:44

jeszcze jeden wazny powod , dla ktorego go kupilam-mozna robic spokojnie zdjecia na stoku bez obawy, ze sie zamoczy itd.To samo plaza.

Yoanna > 17-11-2005, 16:58

Emm tez mam czarny ja mam 4 megapixele, jest jeszcze 5 i wtedy ta czern inna, ty masz taka blyszczaca czy matowa?

jak chcesz zdjecie czarno biale albo sepia to musisz wpierw zrobic normalne zdjecie, jak masz je na podgladzie to klikasz ok, mode menu, edit i tam masz juz liste z tymi opcjami

ja tez dlugo chodzilam zanim go kupilam, brat musial ze mna chodzic po sklepach, a taki dzien wybralam ze akurat ulewa byla ehhe mi ten aparat od razu bardzo sie spodobal, bo chcialam cos malutkiego. a gosc w sklepie powiedzial ze ten aparat jest typowo kobiecy i duzo pan go kupuje hehe i chyba to prawda

Yoanna > 17-11-2005, 17:01

a plyty tez nie uruchamialam, nie ma to jak dojsc do czegos metoda prob i bledow heheheh

masz tam tez taka opcje ze robisz zdjecie i potem odr azu masz chwile na komentarz, taki podpis, zeby potem wiedziec gdzie to robione i takie tam jak bedziesz miala czas to sie pobaw

agulka > 18-11-2005, 6:25

przeszla mi mania torebkowo -butowa..teraz maniakalnie kupuje pierscionki... i doszlo do tego, ze wlazlam przez "przypadek" do sklepu i to bylo to..milosc od pierwszego blysku pomijam nawet fakt, ze pierscionek byl w gablotce z pierscionakmi zareczynowymi ... wiec "dziwnie" musialo to wygladac..ale co tam

ps. szkoda tylko, ze konto w banku sie pomniejsza..

martamaua > 18-11-2005, 12:11

A ja sie czaje na zegarek D&G i jakis dobry komplet bizuterii :twisted:

kasik > 18-11-2005, 22:21

Pytanie do usowiczek :wink:

Od jakiegos juz czasu szukam kremu na zime i nie moge znalezc. Moze macie w tym temacie jakies rady? Wczoraj w cvs'ie pytalysmy, ale nic nie mieli, a tu cholera czas zimowy sie zbliza i trzeba cos kupic :?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia