• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

troche z zycia marty

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• troche z zycia marty

• troche z zycia marty
  • Re: troche z zycia marty

Gość > 18-07-2005, 19:52

wybij sobie wioche z glowy, jak juz cos to na miasto zmieniaj! i to jest niekwestionowane przeze mnie, zreszta laski ci pewnie to samo powiedza. ja tez pewnie gorzej trafie - bo tu mam zajeb.scie tyle tylko ze wies... drugiej takiej rodzinki nie znajde. ale wiem ze tu nie wytrzymam. wiec sie wynosze.

o Malmö bede wiedziala jak dostane ticket ale sie wybieram, wybieram miasto nr 1 na mojej liscie obecnie

martamaua > 18-07-2005, 20:08

.

martamaua > 18-07-2005, 22:22

.

Gość > 19-07-2005, 8:10

No wiesz, jak oni rzeczywiscie tak cie bardzo denerwuja, to jasne, ze mozna czegos innego poszukac.

Ale prawda jest taka, ze zawsze jak sie z kims meiszka to rodza sie konflikty i ja ile razy u jakiej rodzinki nie bylam to zawsze mialam momenty, ze juz mialam wszystkiego dosyc. Nawet pomimo, ze oni byli naprawde naprawde super! Tak wiec sobie spokojnie wszystko przemysl i nie podejmuj zadnych pochopnych decyzji.

A co do wsi? No dla mnie to strasznie brzmi, ale ja tutaj (w Niemczech) mieszkam w sumie na wsi, wiec wyjazd au-pair to dla mnie tez rodzaj ucieczki do cywilizacji

martamaua > 19-07-2005, 9:17

.

Gość > 19-07-2005, 21:18

Serio daj ogloszenie w zwyklej gazecie codziennej, tak na pewno bedzie najszybciej i dostaniesz najwiecej odpowiedzi (moje kumpelki w brukseli tak robily i dzialalo). Popatrz, co ci twoi i w ogole ludzie tam czytaja, na pewno jest jakas gazeta najbardziej popularna, jak u nas wyborcza na przyklad i wykup kilka ogloszen, powinno zadzialac Sporo ludzi szuka operki, tylko nie wie jak sie za to zabrac, a tak jak maja ogloszenie przed nosem, to co im szkodzi zadzwonic I tu jest twoja szansa

martamaua > 26-07-2005, 18:38

.

martamaua > 26-07-2005, 21:13

.

Gość > 27-07-2005, 10:59

Marta, tez przed urlopem mialam jakies takie doly ze zmarnowalam cale pol roku tutaj, ale wiesz, pelna jestem nowej energii na przyszlosc (na nastepne 4 miechy i 3tygodnie) wiec powinno byc ok u ciebie tez po urlopie pewnie troszke sie zmieni

A ty masz kolezanke tam to ci troszke lepiej teraz niz mi. Licze na to, ze jak sie szkola zacznie to moze troszke sie swiat do mnie usmiechnie.

Swoja droga Marta, takie hustawki nastrojowe ze hej

martamaua > 27-07-2005, 16:21

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia