• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Madryt

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Spotkania

• Madryt

• Madryt
  • Re: Madryt

Yoanna > 14-07-2012, 12:31

tres cantos to niedaleko nas (mnie i aisling). jak masz cercanie to my mieszkamy na fuencarral, to chyba 2-3 stacje?

Aisling > 14-07-2012, 14:41

[quote name="Yoanna"]tres cantos to niedaleko nas (mnie i aisling). jak masz cercanie to my mieszkamy na fuencarral, to chyba 2-3 stacje?[/quote]

Zapraszamy

agusia0922 > 16-07-2012, 18:23

hej!

Wlasnie przebywam w Hiszpanii w Castro Urdiales i zastanawiam sie razem z inna AuPair czy nie przyjechac do Madrytu na 2 dni (28,29 lipca), a przy okazji spotkac sie z Wami moze pokazalybyscie nam miasto? udzielily pomocy w znalezieniu noclgu? co Wy na to? Moznaby sie spotkac jakas wieksza grupa

Ullalala > 18-07-2012, 15:18

Hej, właśnie aupairuję sobie w Hiszpanii i spędzę jeden dzień w Madrycie - 21.07 - najbliższa sobota! Popołudnie mam całe wolne (rodzina potrzebuje mnie bodajże do 12.30), więc oczywiście chciałabym się wybrać do miasta. Miło by było się z kimś na choć trochę spotkać (spacer/zwiedzanie/impreza), jacyś chętni???

(możecie też napisać na <a href="mailto:u.chlebicka@gmail.com">u.chlebicka@gmail.com</a>)

PS. Jak się zapisać do tej grupy http://www.facebook.com/groups/aupairmadrid2012?

Ullalala > 18-07-2012, 15:20

Ad. PS. Już nieważne, w małym ekranie nie zauważyłam przycisku "join group" ;p

justynka89r > 18-07-2012, 20:40

[quote name="maarleeenkaa"]Justynka89r a gdzie dokładnie będziesz ? Ja też wyjeżdżam w tym terminie i będę mieszkać jakieś 40 minut od Madrytu, więc jakby co jestem do dyspozycji [/quote]

Będę w Cabanillas del Campo. Dokładnie od 4 września. Baaardzo chętnie spotkam się z każdą z Was, z którą uda mi się umówić W planach mam zwiedzenie całego Madrytu i jego okolic. Wiadomo, w grupie raźniej, więc byłabym zachwycona wspólnymi wypadami.

maarleeenkaa > 20-07-2012, 16:22

No nie gadaj ;D ja też będę od 4 września ale w Argandzie del Rey, więc jak będziesz się wybierać w weekendy do Madrytu to daj znać

justynka89r > 20-07-2012, 18:14

[quote name="maarleeenkaa"]No nie gadaj ;D ja też będę od 4 września ale w Argandzie del Rey, więc jak będziesz się wybierać w weekendy do Madrytu to daj znać [/quote]

A skąd lecisz?? Na pewno odezwę się jak będę wybierała się do Madrytu

maarleeenkaa > 21-07-2012, 0:19

[quote name="justynka89r"]

A skąd lecisz?? Na pewno odezwę się jak będę wybierała się do Madrytu [/quote]

z Katowic, a Ty ?

justynka89r > 21-07-2012, 13:13

Z Poznania. Trochę ubolewam nad tym, że lot mam dość późno i hości będą musieli odebrać mnie z lotniska przed północą. Ale uspokajają mnie, że do lotniska mają tak blisko, że nie będzie żadnego problemu. Trafiła mi się cudowna rodzinka
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia