-
-
Re: Mam matching ;D
kamysia > 05-06-2009, 16:06
. -
agulka > 06-06-2009, 20:39
kamysia, moja Hiszpanska kol wyjechala do Francji, wiec pewnie jeszcze nie odebrala maila :/
ja rozumiem troszke, ale nie wszystkojak tylko dostane dokladne tlumaczenie to napisze
perrissss tas como perdiaa. te fuistes y no te despedistes de mi..... besossss..jajjajajjajaja
1 zdanie nie wiem co oznacza.
odeszles i zostawiles mnie bez pozegnania. buziaki hahaha
esperando a ver q tiene Dios guardado para mi en los proximos meses.
czekam zeby zobaczyc. Boze ocal mnie w nastepnych miesiacach.
con fe todo sale bien querida...... aja y no cuentas como te fue en colombia verdad q me traistes jajajaja cuidate besos y espero q te la hayas gozado mucho
z wiara wszystko pojdzie dobrze kochana.ale to sie nie liczy tak bardzo jak w kolumbii. hahaha trzymaj sie, buziaki i mam nadzieje, ze Ci sie podobalo.
hermanita tranquila que dios nunca nos olvida, veras niña ten fe en el, todo nos va salir bien, le pido mucho adios por mi familia todos los dias y por que siempre estes bien te chero mucho cuidate si por fis y con juicio oyo jijijijijiji no mentiras yo se que siempre estas con juicio pero por si las moscas jijiji te quiero muhote
mala siostro spokojnie, Bog nigdy o nas nie zapomina. naprawde miej wiare dziewczyno.wszystko bedzie dobrze.
- jest wzmianka o rodzinie, pozegnaniu, ale nie wiem co to dokladnie znaczy :/
aaja y comiendo
mi comida ha quien sabe cuantos kilitos ire a ganar aca jajajaj
jem moje jedzenie, kto wie ile kilo strace hahahaha
agradecida con Dios por todo los buenos y "malos" ratos
wdzieczna Bogu za wszystkie dobre i "zle" chwile.
a Ty pisalas do tej dziewczyny ?? bo w sumie ten proces pozostania w usa lub nie, zaczyna sie na okolo2, 3 miesiace przed wyjazdem. wtedy agencja przesyla dokumenty i musisz sie zdecydowac.. chyba, ze ona sie tak last minute zdecydowala.
ps. moje tlumaczenie moze byc bledne, bo ja hiszpanski znam ze slyszenia, tv i bajek dla dzieci -
kamyk > 07-06-2009, 22:28
I kolejny matching. Rodzinka nr 5. Connecticut. Dzieci troje - dziewczynka ~6 lat, i dwóch chłopców - 4 oraz 2 1/2 roku. Matka anestezjolog, ojciec policjant. Mają psa, dużego psa... Wygląda na to, że tylko dziewczynka chodzi do szkoły, pozostałe szkraby w domu.
I jeszcze dwie dziwne sprawy - idealna data przylotu to 10/20/2010, albo błąd, albo nie wiem co. I druga - list do au pair jest... od innej rodziny, jakiejś z Bostonu. Może im się w biurze coś pomieszało w papierach.
Trzy dni są na profilu, nie znikają... Zobaczymy. -
kamysia > 07-06-2009, 23:25
. -
agulka > 07-06-2009, 23:48
wiesz trudno wywnioskowac po opisach, wiec najlepiej napisac i zapytac wprost -
dominikan@ > 07-06-2009, 23:50
Kamysia a moze to oni nie chcieli zeby ona u nich zostala dluzej? -
kamysia > 08-06-2009, 10:42
. -
agulka > 08-06-2009, 16:14
moze cos narozrabiala pod koniec? kto ja tam wie....
zobaczymy co odpisze -
marlenao > 08-06-2009, 16:16
Odezwala sie do mnie rodzinka numer 5. Z nowego jorku <nareszcie!> 30 min do manhattanu. Blizniaki 11 lat ktorymi mialabym sie zajmowac, chlopiec i dziewczynka no i starsza corka 16 lat. Mieszkaja w Larchmont, New York . Napisali krotkiego maila w sumie zadnych szczegolow. Zobaczymy co odpisza na mojego. Jak tylko beda dobre warunki to biore ta oferte, juz mi sie nie chce czekac. Wyjazd za niecale 60 dni a ja nie mam nic zalatwionego! Zyczcie mi powodzenia -
kamysia > 08-06-2009, 16:20
.