-
-
Re: Cultural Care
Kajtka > 13-11-2009, 4:27
Ojjj naprawde jesteś biedna Ewelinko...
mi sie niestety zapowiada straaaaaszny styczen
ale damy raaadee !! :* -
Ewelina88 > 13-11-2009, 10:43
Styczeń to będę miała przerażający!!! Kurcze niy 3 rok, wydawałoby się, że light itp, tylko pisanie pracy a tu d***. U Mnie za licencjat weźmiemy się dopiero po sesji zimowej (po handlowym) Teraz każdy zgrzyta zębami, żeby tylko zdać i zostać na studiach (niektórzy mają już awanse, a u Nas jest tylko 1 :/) także hardcore! Nie dość, że stresuję się tym wyjazdem, to jeszcze te cholerne studia!!!
Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, którą poznałam na spotkaniu CC i coraz bardziej jestem na TAK :mrgreen: W sumie przecież nawet niezadowolenia wynikłego z późniejszych sytuacji (których pewnie będzie mnóstwo) to zawsze znajdzie się duuużo plusów tego wyjazdu :mrgreen:
Kajtka informuj Nas na bieżąco jak Ci idą przygotowania itp :mrgreen: I życzę kreatywności, abyś stworzyła cudny list he he
A jeszcze a'propo listu, to piszesz go na osobnej kartce (np w kratkę A4) czy trzeba go napisać na tej kartce z CC "personal letter" a jak się nie zmieści to dopiero na innej? (Tylko, że tak to raczej nieestetycznie wygląda :/) -
Kajtka > 13-11-2009, 15:36
Ano dokładnie mam tak samo, gdzie przez 2 lata były same bzdety to teraz mam najgorszy plan :/ i w cholere czytania, pisania i nauki... jakby nie można nam zostawić czasu na przygotowanie się dokładnie do licencjatu, abyśmy mieli czas na pogłębianie wiedzy, to nie :? smutne jest to wyższe szkolnictwo u nas :]
a ja zaraz idę dać do wywołania zdjęcia... i zakupić kredki, bo oczywiście zapomniałam zabrać z domu gdzie mam ich miliony i jeszcze wiecej xD -
Ewelina88 > 13-11-2009, 19:02
Dla Mnie ten rok jest straszny, przez 2 lata w październiku, listopadzie, grudniu IMPREZOWAŁAM, teraz muszę się już od października uczyć, strasznie mi przykro (bo to dla mnie takie dziwne, na imprezy wychodzę bardzo rzadko, ale w sumie może to i dobrze, bo w Stanach nie będę miała takiej możliwości ha ha) Tzn mogłabym wychodzić tak często jak kiedyś, ale chyba już nie chcę... Chcę zmądrzeć, bo czasami przesadzałam... Ten wyjazd mi w tym pomoże. Jakiegoś doła mam przez to, zaczynam się zastanawiać, czy dam sobie tam radę z tą odpowiedzialnością itp To będzie totalnie inny rok, teraz to mam bajkę, robię co chcę, wychodzę gdzie chcę, wracam o której chcę! Rodzice nie ingerują w moje zycie, tym bardziej obce osoby! Ehh... -
Kajtka > 13-11-2009, 20:08
Ja się jakoś tego nie boję, jestem odpowiedzialna tak mi się przynajmniej wydaje
a myślę, że tam też są normalni ludzi i mimo wszystko dadzą możliwość poznania caaałej tej kultury ; ) -
Ewelina88 > 13-11-2009, 20:22
Nie no, też jestem odpowiedzialna i jak mam coś zrobić to to zrobię, ale tak po wczorajszej rozmowie z koleżanką się zastanawiam, czy ja sobie dam radę? Dzień w dzień z dzieciakami przez caluśki rok?! Takie rozkminy mi przyszły... w trakcie szykowania się na imprezę - ciężko będzie zmienić swoje życie, ale chcę :mrgreen: -
Kajtka > 13-11-2009, 21:05
ano tak wiadomo, nie jest to pewnie łatwe.. ale mnie dalej przekonuje wieelka przygoda...
mnie tylko jedna koleżanka wprowadza w takie hmm zastanawianie się... inni twierdzą, że jestem odważna i że zazdroszczą mi takiej decyzji
a ja się zdaję być zdecydowana na 100%
// btw. nie chce mi się robić albumu
chyba mnie wena opuściła -
Kajtka > 14-11-2009, 1:46
Oooo ja Was... 8) Moje potrzynania na tą godzine:
aplikacja wypełniona xD
rekomendacje i referencje przetłumaczone...
mych podpisów jedynie brak
list w połowie napisany xD
i zabrałam się do tworzenia albumu !! :roll:
moje dotychczasowe dokonania:
tak bedzie wygladac ma pierwsza strona!! :mrgreen:
[Obrazek: 002yi.jpg] [Obrazek: w640.png]
[Obrazek: 001zqy.jpg] [Obrazek: w640.png]
Tadaaam ! :mrgreen:
Oczywiście jeszcze dopisze coś, tylko nie wiem co 8O -
agonia1991 > 14-11-2009, 3:06
to jest talent. ja narysowałam coś w stylu kwiatki i motylki, jedne z niewielu rzeczy które jako-tako wyglądają w moim wykonaniu. Everybody loves Winnie the Pooh -
Kajtka > 14-11-2009, 3:16
oj to była chwilaaaa pracy a dokładniej 45 min chwil; )
aczkolwiek zakonczyłam wstępnie drugą strone
[Obrazek: 001ej.jpg] [Obrazek: w640.png]
w pierwszym wymienilam zdjęcia ale i tak zapomniałam kupić klejuu :evil:
Agonia ile miałaś stroon ?
i co wpisywalaś pod zdjęciami ?
nie że chce spisać, tylko mam pomysł aczkolwiek już mnie boli tłumaczenie go a raczej napisanie po angielskiemu xD
ech a miałam być na imprezie xD
ja to się nadaje do przedszkolaków