• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Rocznik '89 rlz.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Rocznik '89 rlz.

• Rocznik '89 rlz.
  • Re: Rocznik '89 rlz.

Vorissa > 23-04-2008, 18:39

no to Jula masz jak?? dziwn? babkę, moja jaka jest taka jest, ale trzyma się zasad...

nawet jakby kogo? z miesi?c nie było - długi czas, a nie że wybrane godziny to ma szansę na wzorowe... nawet taka jedna dziewczyna miała w tym roku, ważne że usprawiedliwione...

no i u nas też to jest, że babka sie pyta jaka ocene klasa wystawia i to czasem podnosi potem... 33 osoby zachowanie wzorowe :lol:

chyba po raz peirwszy w klasie s? tak fajne zachowania...

a w pi?tek koniec szkoły :lol:

idril > 23-04-2008, 19:57

moja jest straszna sluzbistka a teraz dostaje atakow paniki wraz ze zblizajaca sie matura. jej zdaniem nie mamy szans na jej zdanie i ona czuje ze jesli ktos na prawde nie zda to bedzie to jej porazka.

w ogole juz jej odwala w pelnym tego znaczenia slowie :?

w zasadzie to mi jej szkoda....

idril > 23-04-2008, 19:57

moja jest straszna sluzbistka a teraz dostaje atakow paniki wraz ze zblizajaca sie matura. jej zdaniem nie mamy szans na jej zdanie i ona czuje ze jesli ktos na prawde nie zda to bedzie to jej porazka.

w ogole juz jej odwala w pelnym tego znaczenia slowie :?

w zasadzie to mi jej szkoda....

edyta_s > 23-04-2008, 20:11

ja tez mam momenty ze zaczynam sie stresowac matura, ale szybko mi przechodzi :lol:

edyta_s > 23-04-2008, 20:11

ja tez mam momenty ze zaczynam sie stresowac matura, ale szybko mi przechodzi :lol:

kasiorrr > 23-04-2008, 21:56

kurcze ja od kilku dni zaczynam sie stresować matur?.Boję się historii, bo mam straszny mętlik w glowie.Zdaje podstawe a nauczyciel realizował i wymagał na sprawdzianach baardzo szczególowy zakres i mnei sie od tego przeładowanai wiadomosci podstawowe fakty mieszaj?, a znam jakies szczegół zupełnei nie istotne, ktore wcale nei pomagaja mi sobie przypomniec daty jakiegos wydarzenai albo nazwiska krola.

najgorsze jest to, ze sie nie moge się teraz nicz nauczyć uczyc, nawet jak bardzo chce. nie mogę sie skupic, czytam co? i po chwili zaczynam się gapic w ?ciane :roll:

kasiorrr > 23-04-2008, 21:56

kurcze ja od kilku dni zaczynam sie stresować matur?.Boję się historii, bo mam straszny mętlik w glowie.Zdaje podstawe a nauczyciel realizował i wymagał na sprawdzianach baardzo szczególowy zakres i mnei sie od tego przeładowanai wiadomosci podstawowe fakty mieszaj?, a znam jakies szczegół zupełnei nie istotne, ktore wcale nei pomagaja mi sobie przypomniec daty jakiegos wydarzenai albo nazwiska krola.

najgorsze jest to, ze sie nie moge się teraz nicz nauczyć uczyc, nawet jak bardzo chce. nie mogę sie skupic, czytam co? i po chwili zaczynam się gapic w ?ciane :roll:

Karolina_c > 24-04-2008, 7:49

ja juz myslalam, ze zeszloroczny stres maturalny za mna a tu prosze zaraz entrance exam mam i wyniki przyjda podobnie jak maturalne w Polsce. Czuje sie doslownie jak rok temu. Bleh

Karolina_c > 24-04-2008, 7:49

ja juz myslalam, ze zeszloroczny stres maturalny za mna a tu prosze zaraz entrance exam mam i wyniki przyjda podobnie jak maturalne w Polsce. Czuje sie doslownie jak rok temu. Bleh

edyta_s > 24-04-2008, 9:23

bleh to swietne okreslenie :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia