-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
Klarasek > 23-09-2007, 23:54
Ja też tęsknię...czuję tak? wielk? pustkę...
Chciałabym z kim? pogadać, poradzić się. Mam wrażenie, że ziemia usuwa mi się spod nóg... -
Ninka Jones > 24-09-2007, 15:29
Klara jakby? była mocno zdesperowana to zostawiam Ci mój numer kom na privie. W Lublinie często jestem a nawet jak mnie nie ma to mogę szybko przyjechać
Trzymaj sie Kochana! -
WAMPIREK > 24-09-2007, 17:18
Jutro o tej porze bede juz w Londynie...bede czekala na samolot do PolskiOstatnie 2 godziny pracy przede mna...
Juz spakowana -
WAMPIREK > 24-09-2007, 17:21
Zaczynam myslec co potem...
Marze, planuje, obmyslam...hmm zycie -
Ninka Jones > 24-09-2007, 18:24
Monia ależ się cieszę że wracasz!
no strasznie! :mrgreen:
:* -
WAMPIREK > 24-09-2007, 20:31
Ja tez sie ciesze
Kupilam w ogole hostom karte z napisem THANK YOU ... wiem,durna jestem.Ale nie moglam jakos tak odejsc bez zadnego pozegnania...
Od nich nie dostalam nic...
A ja na przyjazd im zrobilam prezenty i teraz sie na kartke wykosztowalam...a oni nic !
Ale to mnie nie wkurza...denerwuje mnie fakt,ze znowu musialam sie upomniec o kase :/ Wyplata miala byc w niedziele,a tu poniedzialek i nadal cisza...upomnialam sie,ale dalej nie dostalam....nie popuszcze !
Klara,pisalas,ze kiedy mialabys sie upomniec o nia...ja sie dzisiaj upomnialam podczas ogladania NEMO -
WAMPIREK > 24-09-2007, 20:33
p.s.dodam,ze mam placone za tydzien...a dzisiaj tez pracowalam,ale cos sadze,ze za dzisiaj nie bedzie wyplaty...
ide pozegnac sie z Agnieszka... -
Klarasek > 25-09-2007, 16:26
Dzisiaj cały dzień o Tobie my?lę
Witaj w Polsce kochana! -
idril > 25-09-2007, 23:29
jaka ja zacofana jestem w tym calaym 'co sie tutaj dzieje' wiec odpowiadam na rozne rzeczy dawne i juz pewnie zapomniane:
ja bym slychala serca, zawsze tak robie i jak na razie wychodze na + z tym ze ja jestem juz uprzedzona do granic mozliwosci studjmi w Polsce.
na Katyn ide ja jutro z klasa (kina pod sama szkola i w dodoaku dostalismy darmowe bilety - sie gra sie ma)
bardzo mi sie podoba ten aqua-areobik czy jak to sie nazywalo! w sam raz dla mnie takie cos.
Ty juz pewnie w POlsce wiec witam w domu! -
WAMPIREK > 26-09-2007, 18:45
Witam z Polski))
Wybaczcie.ze tylko tyle ale jestem zmeczona.
Caly wczorajszy dzien spedzilam w samolotach i na lotniskach.Od 7 (Uk czasu bylam juz na lotnisku),o 9.20 mialam lot, a od 11 czekalam do 20.00 na samolot (ok 9 godzin 8O ) ok 23 (naszego czasu) bylam juz w Polsce.Zanim sie jeszcze dojechalo do domu bylo ok 3 w nocy...