-
-
Re: Sol - OSZUKAC PRZEZNACZENIE!
Sol > 20-11-2006, 18:13
Fajnie Emi ze sie odezwalas, dawno Cie u mnie nie bylo :wink:
Moze i sie nie znamy ale czesto wszystkie przezywamy to samo...
Az mi sie przypomina jak mi kiedys pisalas ze pierwszy kryzys na au-pairowaniu przychodzi po 3 mc, ja mam teraz taki kryzys tylko zwiazanym z nie au-pairowaniem!!!
Zycie bywa przwrotne... -
martamaua > 21-11-2006, 1:52
Emi wiesz co
Marta ma sama niezłe rozkminy także ł?cze się z wami w bólu i bez przypieprzania się obejdzie. -
(-:MARZENA:-) > 21-11-2006, 21:12
ja rowniez :/ -
Gość > 23-11-2006, 13:23
no to ja dla Marty buziaczek sle ze Szwecji
i dla Sol tez
i Marzence tez, skoro sie tez pojawila...
a wiecie co, mnie to cale "kryzysowanie" przeszlo. Oczywiscie, martwie sie troche tym, ze nie mam pojecia co bede za poltora tygodnia w zyciu robic, ale tak zeby mi to spac nie dawalo to nie! 8)
Zaczelam zyc tylko dniem dzisiejszym, ewentualnie tylko nastepnym porankiem (najdalej) i od razu zrobilo sie ze wszystkim lzej -
(-:MARZENA:-) > 23-11-2006, 13:31
ja jakiegos dola zlapalam...... sezon na kolokwia sie zaczal wiec pewnie po czesci i z tego powodu....nauki masa...az by sie chcialo oderwac i z cudzymi dzieciakami pouzeracuwielbiam studiowanie (czytaj zycie studenckie) ale brak mi takiego troche dystansu do wszystkiego.... -
(-:MARZENA:-) > 23-11-2006, 13:32
zapomnialam za buziaczki podziekowac....i dla Ciebie tez calusow 100 000 Emi -
madzieeek > 23-11-2006, 16:56
Hehhh, to chyba faktycznie jakis sezon na doly jest.
Jesienna depresja dopada kazdego po kolei....
Mnie pomaga Milka...ale tylko na chwile, bo jak staje potem na wage to depresja wraca ;p
Tak trzymajcie sie dziewczyny, damy rade, byle do wiosny
Buziaki!
Sol, szkoda, ze Cie nie ma jednak w Paryzu... W ostatni weekend bylo po prostu pieknie!!!
Champs Elysee w jesiennych barwach (akurat sie trafil piekny sloneczny weekend) wygladaly BOSKO! -
Sol > 24-11-2006, 10:43
a no szkoda, szkoda....Moze jeszcze kiedys tam zawitam ale raczej turystycznie :lol:
Mi dol tez juz troszke przechodzi, moze to po czesci kwestia pogody bo jak jest cieplo i slonecznie to u mnie tez od razu lepiej ale jak pada i jest beznadziejnie to u mnie dol.........
na szczescie teraz jest sloneczko :lol: :lol: :lol:
Dziekuje za buziaki i tez sle dla kazdej po jednym, albo nawet po dwa :wink: -
risette1 > 24-11-2006, 15:32
Widze Sol ze tak jak ja jestes heliozaleznaU mnie dzisiaj sliczna pogoda, az wierzyc mi sie nie chcialo jak wyjrzalam rano przez okno u mnie w pokoiku Takie "filozoficzne mysli" przychodza do mnie srednio co trzeci dzien...takze potencjalnie jutro myslami bede nieobecna Ale mam kogos kto potrafi sprowadzic mnie na ziemie i wyperswadowac mi mroczne wizje mojej przyszlosci :wink:
Trzymam kciuki. Mysle ze sposob Emi jest warty wyprobowania. -
Sol > 27-11-2006, 17:41
A ja sobie niuniu?ka fotologa zobaczylam (w koncu :wink: ) i Norwegie podziwiam :lol:
Przy okazji male zalamanko bo moje studia w Norwegii troszke sie oddalily...
No bo z mojej szkoly to moge tylko do Harstad jechac-a to dla mnie jest zadupie totalne :? , a jesli mysle o Oslo czy Bergen to musialabym zmienic szkole na BARDZO DROGA szkole w Kraku...
Ze tez w zyciu nic nie moze byc proste :mad: