• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Emi, skandynawska syrenka ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Emi, skandynawska syrenka ;)

• Emi, skandynawska syrenka ;)
  • Re: Emi, skandynawska syrenka ;)

martamaua > 17-03-2006, 19:34

Oooo wlasnie

xMala__Mi > 18-03-2006, 21:52

[uffff musze sobie pogratulowac, dzis dobrnelam do konca;p wiec moge zaczac komentowac (to tyle tytulem wstepu;P)]

tez jestem wielce zainteresowana wygladem "zdobyczy" (skandynawowie - ach;p)

Gość > 20-03-2006, 11:48

Przepraszam was dziewczyny, ale to wszystko nie ma sensu. Wciagnelo mnie troche pisanie historii operskiej, fajnie bylo i milo, ale po tym, co dzisiaj zobaczylam na forum, nie mam ochoty kontynuowac.

Nie wiem o co tak naprawde chodzilo komus o nicku Prawda i nie obchodzi mnie to. Tak samo jak nie mam zamiaru komentowac calej reszty. Coraz mniej mi sie to wszystko podobalo, najpierw Vedella odeszla - i czuje sie po troszku winna bo to wlasciwie przez moje klotnie z Monika. Potem Olga Anna przestala nawiedzac forum bo stwierdzila, ze nie ma sensu czytanie samych klotni (wtedy byly to klotnie Moniki z Emm). Teraz chamskie posuniecie eliminuje z tego forum mnie. Gratuluje, "prawdo"

Powodzenia wam laski zycze, bloga i floga nadal prowadzic bede, przeniose moze po prostu moja operska historie gdzies tam... A taki mi pomysl przyszedl do glowy dzisiaj, ze moglabym nowego bloga zalozyc z sama historia (moge przeciez nawet skopiowac posty stad i po prostu reszte kontynuowac).

Wiec... Jak ktos bedzie chcial wiedziec, co sie u mnie dzieje, wie, jak mnie zlapac.

Bez odbioru. I tak nie przeczytam.

Jakby co, dziewczyny (zwlaszcza Sol, Iza-ibiza, Martamaua, Mala Mi, Bahaha20) - moj mail to <a href="mailto:emiliagalotti84@yahoo.it">emiliagalotti84@yahoo.it</a> jakby co, chcialabym dalej czytac jakies newsy od was

Pa.

Gość > 20-03-2006, 12:06

http://skandynawska-syrenka.blog.onet.pl/

od dzisiaj tylko tam

Pigwa > 20-03-2006, 18:33

nierozumiem tego :roll:

połowa ludzi zamieszanych w ta afere odchodzi :evil: emi to co oddajesz walke walkowerem i nie walczysz dalej???

czyli kto miał racje??? po twoim poscie wyglada na to ze prawda :!: :!: niektóre osóby uciekaja z podkulonym ogonem :!:

xMala__Mi > 20-03-2006, 19:04

mam b. podobny adres bloga;> i dodaje u siebie oczywiscie do linkow.

a co do "poddawania sie walkowerem", to mi sie wydaje, ze bez sensu jest o cos takiego sie klocic. kazdy ma swoje zdanie i takie "aferowanie" mnie strasznie wkurza. przepraszamz e zasmiecam tutaj, ale tam nie chce mi sie na ten temat wypowiadac. wydaje mi sie, ze dla operek fajnie jest miec takie miejsce, gdzie moga pogadac z osobami, ktore je rozumieja, bo sa w podobnej sytuacji.. ale to osoba, ktora rozeslala wsyzstkim ten fragmen z areny, jest zalosna, nie bede tutaj oczywiscie dyskutowac, dlatego zaznaczam ze juz wiecej na ten temat pisac nie bede - jednak jak mozna az do tego stopnia zyc forum? znaczna wiekszosc osob tutaj jest pelnoletnia, bo tylko tak mozna byc operka, ale myslalam tez, ze wiekszosc jest DOROSLA. pomylilam sie i szczerze mowiac, chociaz au pair bede dopiero za 2 tygodnie, ze juz coraz mniej mi sie tutaj podoba.

Gość > 19-07-2008, 10:27

Emi jako admin sie odblokowala i stwierdzila, ze napisze pare slow dla tych, ktorzy zagladaja tu po raz pierwszy, a byc moze chcieliby wiedziec co i jak.

Au pair bylam do listopada 2006, wszystko widnieje na wyzej podanym blogu. Swoj pobyt wspominam w porzadku i nigdy w zyciu nie zalowalam, ze kiedykolwiek jako au pair gdziekolwiek sie wybralam. Wyprowadzalam sie od moich ostatnich hostow 2 razy, z czego raz nieudanie zupelnie i wrocilam do nich po tygodniu, a przyjeli mnie w porzadku, a drugi raz juz ostatecznie. Jestem z nimi nadal w kontakcie, kiedy czegos potrzebuje Pomagaja mi, mimo ze bylo na co narzekac podczas mojego pobytu.

W Szwecji jak wiadomo zostalam i mam sie dobrze Jako niania pracowalam jeszcze dosc dlugo, bo do stycznia 2008. W tym momencie nadal pomagam czasami mojej ostatniej rodzinie przy ich malym synku, ktory mial 5.5 miesiaca jak pierwszy raz go widzialam, a we wrzesniu skonczy juz 2 latka Kochamy sie jak wlasna rodzina

Na pytania chetnie odpowiem. Czasem zdarza sie mi dostac maila wlasnie w temacie au pair i dziele sie tym, czym moge.

Pozdrawiam serdecznie

Galotti84 > 02-10-2008, 11:41

w historii Emi nie ma ani jednego posta Emi... fajnie, nie?

idril > 14-10-2008, 23:55

8O

Galotti84 > 16-10-2008, 15:22

hehe

ale nie martwcie sie, Emi jest ;-) i na fotologu, i na blogach i duchem z wami
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna