• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

KASIK - to ja:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• KASIK - to ja:)

• Wątek zamknięty
  • KASIK - to ja:)
  • Re: KASIK - to ja:)

edzia > 27-10-2005, 2:52

przykro mi, pamietaj ze jest zawsze z Taba- w sercu

[*] [*] [*]

oliwka911gt > 27-10-2005, 11:48

[*] [*] [*]

kasik > 05-11-2005, 1:43

OMG jak ja dawno tu nic nie pisalam!!!

U mnie ostatnio uklada sie calkiem niezle, az sie boje co bedzie, bo cos za dobrze sie czuje od jakiegos czasu. Dzieci jakby troche lepsze (albo sie przyzwyczailam i juz je kompletnie olewam), Aska mila jak nigdy, wszystko ladnie, pieknie, nawet pogoda sliczna i tak przyjemnie jest ogolnie

Dzis znow piatek - cudownie. Szkoda tylko, ze sie splukalam i dlug mam od zeszlej soboty u Ewy - 50 baksow!! Dzis jej oddaje i juz tylko 90 z wyplaty zostanie

Ale co tam, znowu czuje, ze zycie jest piekne.

Ps. Zapomnialam napisac, ze wszystko dobrze, oprocz tego, ze tyje non stop!!! Juz jestem taka gruba, ze patrzec na siebie nie moge...

Emm > 05-11-2005, 2:41

ja wrecz przeciwnie-chudne w oczach. Nawet jesli wcinam slodycze to i tak chudne, bo sie ruszac zaczelam-wreszcie!!!!

I jakos malo jem ostatnio, jedyny duzy posilek to obiad o 6-7 wieczorem, juz sie zdazylam przyzwyczaic do tej pory( a raczej moj organizm sie przyzwyczail).Na cale szczescie hosci jedza bardzo dobre, zdrowe zarcie, niektore potrawy kocham normalnie.

Kacha, u Ciebie dobrze, u mnie dobrze, juz sie nie moge Ciebie doczekac na swieta!!!!!!!Ale zabalujemy!!!!Ty na sylwka tez zostajesz???

A szykuj sie, ze na pierwszy dlugi weekend ja wpadam tam do was odwiedzic Ciebie i Indie )

Uuuu, ale bedzie bal!!!!!!

a ja dzis spadam na rundke po knajpach, a jutro zakupy.Musze obczaic te wyprzedaze.

kasik > 06-11-2005, 6:24

Emm mi spodnie sie przecieraja w kroku, juz drugie, koniec jedzenia normalnie, koniec!!!!!!!!

Ja sie tez swiat nie moge doczekac, zostaje na Sylwestra, ale nie wiem co ja tam bede robic!! Wracam dopiero 2 stycznia

Kiedy Ty przyjezdzasz tutaj? Mozesz ofkors u mnie zamieszkac na czas wycieczki :wink:

Ufff, a ja wlasnie polozylam bachory spac. Maly robil mi przez godzine cyrki, najpier nie dal sie przebrac, potem wylazil z lozka! Co to k.urwa ma znaczyc zeby 4 letni dzieciak zedl spac o 10.30???? I jeszcze laskawie pozwolil mi swiatlo zgasic! Zora mi powiedziala, ze 3 h spal w dzien, wkurwilam sie, bo jak ja jestem z nim w dzien to musze pilnowac zeby nie spal, a jak wiedzieli, ze ja sie z nim bede urzerac wieczorem to mu 3 h pozwolili spac!!! Tacy wlasnie sa... Jak mi zasnie na godzine to mam opierdol.. anyway, padam z nog, a musze czekac az te przychlasty wroca do domu!

Bylam dzis w DC, spotkalam sie z moja Ula ze szkoly w NY, przyjechala na weekend do DC na wycieczke za kredyty. Szkoda, ze tak krotko sie moglysmy widziec, nawet nie bylo czasu pogadac! Co niektorzy znaja Ule z floga Mam nadzieje, ze sie z nia zobacze w swieta bo mieszka w Worcester. A dzis juz myslalam, ze sie nie spotkamy, ciagle jakies przeszkody, no i ja bez cella, jakims cudem nam sie w koncu udalo odnalezc w DC A potem spoznilam sie do domu (a raczej do pracy) bo mi metro stalo 50 min. na jednej stacji z powodu jakichs robot drogowych!! Koniec dnia, jutro niedziela musze w koncu odpoczac bo mam weekend rozwalony przez ten cholerny babysit :twisted:

Emm > 06-11-2005, 19:16

ja jestem chora po przygodzie w lesie hehe

w kazdym badz razie-moja kumpela tez byla na tej wycieczce, ale ja stwierdzilam, ze pojade sobie sama do was , bo przy okazji poimprezuje, no i spedze czas z wami, a nie na jakis glupotach, lub co gorsza -10 godzin w autobusie w jedna strone-nigdy w zyciu!!!

o sylwestra sie nie martw moja droga

ja aktualnie mam czas totalnej euforii i doglebnego smutku, ktory znow zamienia sie w totalna euforie i tak caly czas to trwa i trwa.

I przestalam myslec racjonalnie, co juz jest w ogole porazka zyciowa, no ale mozg zaraz po sercu zglupial, wiec wyjscia nie ma.

wczoraj pierwszy raz od poczatku pobytu tutaj nie poszlam w sobote na imprezke, bo wybralam wlasne zdrowie i zostalam w lozku

kasik > 10-11-2005, 21:51

-------------------------------------------------------------------------------------

O ja pierdole jaka JA GLUPIA JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Serio nie przypuszczalam, ze jestem taka glupia. Przed chwila znalazlam moj cell!!!!!!!!!!!! Miedzy lozkiem a materacem!!!!!!!!!! K.urwa ale sobie nasralam przez swoja glupote!!!

-------------------------------------------------------------------------------------

Zal d.upe sciska, ze taka po.jebana jestem.

Emm > 11-11-2005, 1:15

a masz juz nowa komore???

nie martw sie, myslalas, ze zgubilas, skad moglas wiedziec, ze tam wpadl?

Gość > 11-11-2005, 1:34

ejjj no zdarza sie !

mozesz hostom wymyslic jakas histrie ze niby jednak ktos go znalazl i ze Ci oddal ale to troche malo prawdopodobnie brzmi

pewnie jak posiedzisz troche i podumasz to cos wymyslisz!

kasik > 11-11-2005, 5:05

any fuckin ideas guys???
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia