• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sprawy samolotowe

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Sprawy samolotowe

• Sprawy samolotowe
  • Re: Sprawy samolotowe

tosia_ > 01-08-2011, 0:02

Trzimcie mie, bo nie strzimom. Proponuje przeczytac ten caly watek do poczatku do konca, a nie zadawac pytania, na ktore odpowiedz zostala udzielona pewnie ze sto razy.

blackberry1 > 01-08-2011, 1:17

[quote name="tosia_"]Trzimcie mie, bo nie strzimom. Proponuje przeczytac ten caly watek do poczatku do konca, a nie zadawac pytania, na ktore odpowiedz zostala udzielona pewnie ze sto razy.[/quote]

Myślisz, że nie czytałam ? ;/ Te Twoje "pouczenia" również się powtarzają i na pewno nic nowego nie wnoszą..

tosia_ > 01-08-2011, 18:21

No coz, jakie pytanie, taka odpowiedz.

Saiisuke > 02-08-2011, 18:32

A ja sugeruję zamiast lektury wątku przeczytanie regulaminu linii lotniczych, którymi będziesz podróżować. Tam znajdziesz najrzetelniejsze informacje!

Mam takie pytanie, trochę głupie: zabierałyście ze sobą kiedyś jakieś kanapki czy coś w tym stylu na pokład? leciałam już kilka razy, ale tylko trzy lowcostami (regularne linie karmią i to porządnie!) i tak się zastanawiam czy kupujecie w lowcostach te ich drogie żarcie czy macie coś swojego?

dosiunia > 02-08-2011, 21:59

Soniu, ja kiedys miałam kanapki haha, za pierwszym razem, a teraz jak już wiem, że nianwidzę latać to tylko słuchawki na uszy i staram się jakoś przetrwać lot...

Saiisuke > 02-08-2011, 23:40

Ja zawsze coś czytam, bo nuuuuuuda straszna. A o kanapki pytam, bo przeglądałam regulamin LOTu (którym wracam) i mi się przypomniało, że chyba easyjet pozwalał mieć prowiant. Ja nigdy nic nie biorę, bo jakoś tak mi się wydaje, że wiocha

hellomaurice > 03-08-2011, 0:02

Nie przebiłoby pani, która w autokarze do Francji po trzech minutach od wyruszenia wyciągnęła z torby upieczone udka kurczaka i jajka na twardo Loty po Europie nie trwają przecież długo, można wytrzymać te kilka godzin bez jedzenia.

Ash > 03-08-2011, 0:51

[quote name="hellomaurice"]Nie przebiłoby pani, która w autokarze do Francji po trzech minutach od wyruszenia wyciągnęła z torby upieczone udka kurczaka i jajka na twardo Loty po Europie nie trwają przecież długo, można wytrzymać te kilka godzin bez jedzenia.[/quote]

MOże jest na specjalnej diecie i je o wyznaczonych godzinach?

JAk wracam z UK to czasem kupie sobie kanapke przed wejsciem do samolotu, albo zjem sniadanie na lotnisku, bo zawsze rano lece. Ale do uk jak lece to nigdy ;p

dosiunia > 03-08-2011, 17:35

albo z moim szczęściem mieć 4 godzinne opóźnienia, dwa razy pod rząd

Aisling > 05-08-2011, 3:30

Ja tak sie stresowalam, ze nie myslalam o jedzeniu, hahaha. Chociaz pozniej w sumie to zawsze mozna cos przekasic. Ale rzeczywiscie, jakos tragicznie nie bylo z tym czasem. Ja nie zabralam nic do jedzenia, nie pomyslalam, tylko wielka wode, ktorej nawet nie tknelam. Przez pierwsza czesc lotu modlilalm sie i zaciskalam kciuki jednoczesnie,aby nic sie nie stalo,bo myslalam, ze fakt iz on nagle tak silnie skreca to na pewno jakis zly znak. Haha. Pozniej sie troche rozluznilam to sprobowalam sie pouczyc gramatyki. I jakos dalo rade!

ale jak widzialam, ze wlasnie pojawia sie pod nami wybrzeze, a pozniej dluuuugo nic tylko woda, to mialam niezlego stracha. Nie wiem czemu,ale wolalam sie rozbic na ladzie niz na wodzie, hahaha.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia