-
-
Re: kosmetyki, papki i kleiki:P...czyli au pair radza...
Vorissa > 16-03-2008, 15:26
Jula - ja też miałam bardzo tłust? cerę, ale ten krem był boski. chociaż strasznie tłusty, to naprawdę działał. przestałam go używać bo był za tłusty a ja mała i głupia i nie umiałam sie tym obsługiwać :lol:
bo to działało jakos tak : przed ?niadaniem, obiadem i kolacj? powinno się było pić pół szklanki tych parzonych ziółek, i rano i wieczorem smarować twarz tym kremem... na pocz?tku syfy wyskaiwały niesamowicie, dużo ich iw ogóle, ale potem coraz mniej... potem mi się skończyły te zioła, następn? ma?ć któr? dostałam była o wiele łagodniejsza i nie działała już tak...a potem przestałam już tego używać. teraz już nie mam takiego tr?dziku, ale np. czekolada/ keczup to nie dla mnie.
A mydłem nigdy twarzy nie myłam 8O 8O toż to samobójstwo dla twarzy...
Teraz nadal mam raczej cerę mieszan?, ale i tak jest tr?dzik... my?lę że to zniknie keidy? ;> mojej siostrze przeszło po 9 latach... ja mam 6 lat, to jezcze 3 -
idril > 16-03-2008, 15:35
nie no jednak pewnie takie rzeczy trzeba przeczekac...
u mnie tez sie w zasadzie takie 'atrakcje' skorne skonczyly.
jeszcze pare dni przed okresem cos tam mi wyskoczy ale odkad stosuje te kosmetyki z garniera to juz nawet tego nie mam.
ogolnie ostatnie nie moge nazekac na moja cere
w koncu!
:lol: -
Vorissa > 17-03-2008, 18:32
ja czekam na jak?? inn? pogodę, im ładniejsza pogoda, ciepłe powietrze słońće itd tym lepsz? cerę mam, huragany i ?niegi mi nie służ? ; > -
Yoanna > 17-03-2008, 19:56
u mnie coraz zimniej ;/ brr -
Vorissa > 17-03-2008, 19:59
ja ogólnie lubię deszczale ?niegu to już nieeee -
Yoanna > 17-03-2008, 20:01
to do uk dawaj :lol: ostatnio czesto pada deszcz.. sniegu za to ni ma :lol: -
Vorissa > 17-03-2008, 20:04
i wła?nie to mi odpowiada 8) -
idril > 17-03-2008, 20:30
ogolnie uwazam ze deszcz jest mniej uciazliwy niz snieg jesli chodzi o poruszanie sie, ale juz wole jak sobie snieg pada na mnie niz deszcz
zreszta u mnie jak na razie b.ladna pogoda.
cieplo troche
czyzby wiosna?! -
Vorissa > 17-03-2008, 20:34
u mnie deszcz leje jak z cebra ;>
ja nie lubię zimy, nie cierpię nosić tych grubych kurtek etc. za to szaliczki i rękawiczki kocham ;> czapek już nie ;p -
kasiorrr > 20-03-2008, 1:27
czytam wła?nie, że polecacie kosmetyki z garniera. tydzień temu kupiłam głęboko oczyszczajacy żel i krem antybakteryjny(takie niebieskie, z reklamy :lol: ) krem calkiem fajny, pachnie ogórkami, ale zel jest bardzo 'mocny'
. po pierwszym uzyciu wyszlo mi kilka syfow, i miałam podrażniona skóre. po kilku dniach znowu użyłam i powtórka z rozrywki. juz chyba nie bedę stosowała bo baaardzo podrażnia .wiec nie polecam do wrażliwej cery.