• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Lipiec- USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Lipiec- USA

• Wątek zamknięty
  • Lipiec- USA
  • Re: Lipiec- USA

Cukrova > 18-04-2012, 18:09

[quote name="ayumi_"]
    [quote name="Cukrova"]To spotkamy się na przesiadce [/quote]

jest jakaś przesiadka ?! gdzie..?[/quote]

Zazwyczaj są przesiadki np w Monachium

Alexandraa > 18-04-2012, 21:45

Ayumi- jeszcze odpowiadajac na Twoje pytanie: jade do Illinois do miasteczka Downers Grove na przedmiesciach Chicago. Dzieci to trzech chlopcow w wieku 6, 7 i 9 lat, a co do angielskiego to moja konsultantka powiedziala ze jest naprawde ok. Robie oczwiscie bledy ale jakos da sie dogadac A u Ciebie jak tam ida rozmowy z rodzinka?

Cukrova > 18-04-2012, 22:12

@Efka87 zrobiłaś, może ten projekt na szkolenie ??

Efka87 > 18-04-2012, 22:22

Daj spokój... Nie Już się mnie dzisiaj pani Ania pytała...

Zaczęłaś już?

ayumi_ > 18-04-2012, 22:38

[quote name="Alexandraa"]Ayumi- jeszcze odpowiadajac na Twoje pytanie: jade do Illinois do miasteczka Downers Grove na przedmiesciach Chicago. Dzieci to trzech chlopcow w wieku 6, 7 i 9 lat, a co do angielskiego to moja konsultantka powiedziala ze jest naprawde ok. Robie oczwiscie bledy ale jakos da sie dogadac A u Ciebie jak tam ida rozmowy z rodzinka?[/quote]

A czyli też takie starsze dzieci ;p same chłoposzki hehe

No to dobrze, że sobie radzisz z ang, będzie Ci łatwiej

W ogóle będzie trzeba jakieś znaki porobić, żeby jak co się na lotnisku odnaleźć, napisać au pair czy coś xD

agnieszka89 > 18-04-2012, 23:15

Chciałam się spytać jak ma wyglądać wasz projekt na szkolenie?

Cukrova > 19-04-2012, 7:15

[quote name="Efka87"]Daj spokój... Nie Już się mnie dzisiaj pani Ania pytała...

Zaczęłaś już?[/quote]

Ja też jeszcze nie zaczęłam, nawet się nie zastanawiałam nad tym jak to ma wygladac, coś mi wspominała pani Ania, no ale szczerze już nic nie pamiętam, bo dalej żyłam wiadomsocią o wizie Ale w tym handbooku, ktory mi wysłali i który znajduje się na naszym roomie, chyba jest cos napisane na ten temat Ja narazie myślę nad prezentami dla rodzinki, póki co już wiem ze 21 lipca odbedzie się pożagnalne pool party dla Mimi (obecnej au pair) i mam wziać strój kapielowy, nawet wiecej niż jeden bo ostatni tydzień sierpnia spędze nad oceanem Ech... Jakoś nie moge w to dalej uwierzyć

Efka87 > 19-04-2012, 15:24

Aga, tu masz info: http://www.aupaircare.eu/uk/au-pair-usa ... oject.html

Cukrova, moje podekscytowanie sięga zenitu nie wiem jak wytrzymam ten miesiąc... w przyszłym tygodniu planuję się zabrać za ten projekt, zobaczymy jak to wyjdzie

chica > 19-04-2012, 16:33

Dziewczynki, dostalam wize! Tak zagadalam konsula, ze na koncu zapytal tylko dla formalnosci o rodzinke i doswiadczenie. Balam sie troszke, ale staralam sie byc pewna siebie i usmiechnieta. I udalo sie! Wlasnie czekam na pociag do Poznania. Chociaz moglabym tam pofrunac na skrzydlach.

usaok > 19-04-2012, 17:21

Gratulacje!))
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia