• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

agulka > 16-11-2005, 18:33

ja przeszlam sama siebie kupujac dwie pary tych samych kozakow..w roznych kolorach.. az wstyd :oops:

a przy okazji fajny sklep polecam

wetseal

www.wetseal.com :wink:

MONIKA > 16-11-2005, 18:37

Ja sie wkurzylam z tym zamawianiem, bo moje buty z ll beana przyszly w perfrct rozmiarze, ale za szerokie, wiec musialam sie bawic w odsylanie, ale juz odeslalam i nowe dostalam

Poza tym czuje sie biedna na maxa, bo zazwyczaj na koncie mialam nie mniej niz 600$, a teraz... mam laptopa. I konto z tygodniowka...

monica07 > 16-11-2005, 21:28

wetseal ruless! jestem tam co tydzien, niektore ciuszki maja naprawde super i ceny bardzo przystepne

ja musze kupic buty na zime, cieple buty na zime i kozaki cieplejsze na obcasie bo dzis SNIEG nam pada a ja ciagle w adidaskach 8O szit czuje ze mnie zima zlapie szybciej niz mysle. a najlepsze ze jak pojade na zakupy z postanowieniem - 'kupuje buty na zime' , to wracam z 10 bluzkami w papuzich kolorach pt- idziemy na plaze, japonkami i jeansami rybaczkami bo przeceny po lecie sa. a potem splukana, butow nadal nie ma. A mowila mama- wez te kozaki, tak je lubisz przydadza sie. Glupia bylam ze nie wzielam, tak to bym chociaz jedne mialam. :roll:

Emm > 16-11-2005, 21:48

kupilam cyfrowke-wreszcie!!!

Tez lubie wet seal, ostatnio kurtke sobie tam kupilam.

Zaraz lece sie cyfrowka bawic!!!!!Ale sie podrajcowalam.

kasik > 17-11-2005, 2:50

Wet seal to ja odkrylam zaraz po przyjezdzie

Mam stamtad sporo stuffu. Monica ja mam dokladnie tak samo, tez szukam kozakow, juz chyba od miesiaca i zawsze wracam z letnim asortymentem, a kasa wydana :?

Gość > 17-11-2005, 3:34

Jaki model cyfroweczki ???

ja tez sie szykuje do zakupu tegoz wlasnie sprzetu i postanowilam sobie ze bedzie o niebo lepszy od poprzedniego !

Emm > 17-11-2005, 4:00

olympus stylus verve s- canon byl za duzy, ten jest malenki, nawet do kieszeni dzinsow mozna go wsadzic. I jest po prostu sliczny. Zrobilam maly wywiad srodowiskowy( moja go dwie osoby, ktore znam plus widzialam go i macalam juz wczesniej na zywo) i jest swietny!!!

agulka > 17-11-2005, 4:23

gratuluje aparatu - wlasnie ogladalam go w necie..faktycznie zgrabne cacko

co do kupowania niepotrzebnych rzeczy.. hmm wypowiadac sie nie bede..ale w szafie sie juz nie mieszcze..

Gość > 17-11-2005, 5:12

Znam ten model ,sliczny

Powiedz mi tylko czy jak go postawisz na plaskiej powierzchni to jest stabilny ?99% zdjec moich jest robionych za pomoca samowyzwalacza no i dlatego to dla mnie takie wazne

magda-mei > 17-11-2005, 13:38

A ja Wam musze to opowiedziec

W zeszlym tygodniu - w weekend moja Hostka jechala na zakupy do Antwerpii. Jechala ze znajomymi i jakos tak wyszlo ze mnie zapytala czy nie pojade z nimi.

Oczywiscie!!!

Nie bede siedziala w domu ....

Pojechalam z nimi - chodzimy po sklepach, smiejemy sie, wybrzydzamy, ogladamy, mierzymy.

wreszcie znalazlam w morganie sweterek - w sumie rekawy - nie wiem jak to okreslic (moze bolerko? ).

niemniej jednak strasznie mie sie spodobalo i swietnie to wyglada do bluzkeczki na ramiaczkach.

Przychodzi do placenia, a ja nie mam karty bankomatowej!!!

Ale sie zdenerwowalam.

Juz myslalam ze bede musiala zrezygnowac z mojego zakupu ale na szczescie moja Hostka mnie wyratowala. (pozyczyla kase uff )

Nie znosze takich sytuacji!!!

Ale cosik ladnego dla siebei kupilam i jestem z tego bardzo ale to bardzo zadowolona
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia