-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
agulka > 16-11-2005, 18:33
ja przeszlam sama siebie kupujac dwie pary tych samych kozakow..w roznych kolorach.. az wstyd :oops:
a przy okazji fajny sklep polecam
wetseal
www.wetseal.com :wink: -
MONIKA > 16-11-2005, 18:37
Ja sie wkurzylam z tym zamawianiem, bo moje buty z ll beana przyszly w perfrct rozmiarze, ale za szerokie, wiec musialam sie bawic w odsylanie, ale juz odeslalam i nowe dostalam
Poza tym czuje sie biedna na maxa, bo zazwyczaj na koncie mialam nie mniej niz 600$, a teraz... mam laptopa. I konto z tygodniowka... -
monica07 > 16-11-2005, 21:28
wetseal ruless! jestem tam co tydzien, niektore ciuszki maja naprawde super i ceny bardzo przystepne
ja musze kupic buty na zime, cieple buty na zime i kozaki cieplejsze na obcasie bo dzis SNIEG nam pada a ja ciagle w adidaskach 8O szit czuje ze mnie zima zlapie szybciej niz mysle. a najlepsze ze jak pojade na zakupy z postanowieniem - 'kupuje buty na zime' , to wracam z 10 bluzkami w papuzich kolorach pt- idziemy na plaze, japonkami i jeansami rybaczkami bo przeceny po lecie sa.a potem splukana, butow nadal nie ma. A mowila mama- wez te kozaki, tak je lubisz przydadza sie. Glupia bylam ze nie wzielam, tak to bym chociaz jedne mialam. :roll: -
Emm > 16-11-2005, 21:48
kupilam cyfrowke-wreszcie!!!
Tez lubie wet seal, ostatnio kurtke sobie tam kupilam.
Zaraz lece sie cyfrowka bawic!!!!!Ale sie podrajcowalam. -
kasik > 17-11-2005, 2:50
Wet seal to ja odkrylam zaraz po przyjezdzie
Mam stamtad sporo stuffu. Monica ja mam dokladnie tak samo, tez szukam kozakow, juz chyba od miesiaca i zawsze wracam z letnim asortymentem, a kasa wydana :? -
Gość > 17-11-2005, 3:34
Jaki model cyfroweczki ???
ja tez sie szykuje do zakupu tegoz wlasnie sprzetu i postanowilam sobie ze bedzie o niebo lepszy od poprzedniego ! -
Emm > 17-11-2005, 4:00
olympus stylus verve s- canon byl za duzy, ten jest malenki, nawet do kieszeni dzinsow mozna go wsadzic. I jest po prostu sliczny. Zrobilam maly wywiad srodowiskowy( moja go dwie osoby, ktore znam plus widzialam go i macalam juz wczesniej na zywo) i jest swietny!!! -
agulka > 17-11-2005, 4:23
gratuluje aparatu - wlasnie ogladalam go w necie..faktycznie zgrabne cacko
co do kupowania niepotrzebnych rzeczy.. hmm wypowiadac sie nie bede..ale w szafie sie juz nie mieszcze.. -
Gość > 17-11-2005, 5:12
Znam ten model ,sliczny
Powiedz mi tylko czy jak go postawisz na plaskiej powierzchni to jest stabilny ?99% zdjec moich jest robionych za pomoca samowyzwalacza no i dlatego to dla mnie takie wazne -
magda-mei > 17-11-2005, 13:38
A ja Wam musze to opowiedziec
W zeszlym tygodniu - w weekend moja Hostka jechala na zakupy do Antwerpii. Jechala ze znajomymi i jakos tak wyszlo ze mnie zapytala czy nie pojade z nimi.
Oczywiscie!!!
Nie bede siedziala w domu ....
Pojechalam z nimi - chodzimy po sklepach, smiejemy sie, wybrzydzamy, ogladamy, mierzymy.
wreszcie znalazlam w morganie sweterek - w sumie rekawy - nie wiem jak to okreslic (moze bolerko? ).
niemniej jednak strasznie mie sie spodobalo i swietnie to wyglada do bluzkeczki na ramiaczkach.
Przychodzi do placenia, a ja nie mam karty bankomatowej!!!
Ale sie zdenerwowalam.
Juz myslalam ze bede musiala zrezygnowac z mojego zakupu ale na szczescie moja Hostka mnie wyratowala. (pozyczyla kase uff )
Nie znosze takich sytuacji!!!
Ale cosik ladnego dla siebei kupilam i jestem z tego bardzo ale to bardzo zadowolona