-
-
Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
Caroline > 07-12-2005, 17:57
Dziekuje za uznanie :-)
To dopiero poczatek gory lodowej bo jeszcze mu sie "zdaza" w nocy, w lozko zlac, tak srednio 5 razy w tygodniu :evil:
Nie wiem pampers na dupe czy jak bo przeciez nie bede mu kazala przescieradla prac, choc tak mu dzisiaj powiedzialam :twisted: -
MONIKA > 07-12-2005, 18:03
To mu powiedz zeby sie zdecydowal, bo albo mu fjutek staje, albo ma zasranego. :lol:
To bejbi czy dorosly jest? :wink: -
Gość > 07-12-2005, 18:34
rozumiem ze ludzie moga byc nienormalni, ale zeby 10-latek nie zdazal do ubikacji to sorry, ale cos ta rodzina ma poryte we lbach...
10-latkowie to sie na randki umawiaja, a nie robia w gacie... chyba bym zabila, jakby cos mnie sie takiego zdarzylo, powaga -
agulka > 07-12-2005, 18:37
no dajcie spokoj..moja 2 latka korzysta z wc! czasem jak jej sie zapomni to leci i wola "kupka, kupka idzie.. ratuj! " -
Caroline > 08-12-2005, 11:50
Ojciec na cala sytuacje najzwyczajniej leje, a hostowa powiedziala ze to "sie zdarza" i mam go nie zawstydzac, wogole na ten temat nic nie mowic bo to go tylko bardziej zestresuje :?
Taaa juz ja bede gowniarza po glowce glaskala za obsrane gacie :twisted:
A dzisiaj spal w pampersie, chyba serio uwierzyl ze jak sie zleje to bedzie przescieradlo w lapach pral :lol:
Jak dla mnie to mlody ma we lbie poprzewracane i to niezle, w dzien nawija o dickach i fuckaniu a wieczorem pampersik na dupcie i lulu :lol: -
martamaua > 08-12-2005, 14:52
Hahahahahha niezla jestes Caroline
Nie ma jak sikajacy na noc 10 latek oh yeah
Ta matka to jest smieszna poprostu...
Nie stresuj taaa....Dziecko lat 14 i dalej szczamy...... :lol: -
Gość > 08-12-2005, 16:13
hihi, ja bym powiedziala, ze ja jestem od tego dzieciaka tylko pare lat starsza w gruncie rzeczy
:lol:
tez moge lac? -
agulka > 08-12-2005, 17:14
ja go nie zawstydzac..moze przez to wlasnie sie nauczy..! no kurde..co za dzieciak.. jak TY to znosisz?! -
Caroline > 08-12-2005, 17:27
Leje na to.
Skoro rodzice sie za wychowanie nie biora to ich sprawa, a jesli mysla ze wezma operke za grosze a ta im dzieci wychowa to sie grubo myla :twisted:
Teraz to i tak zaczyna byc lepiej, jak przyszlam to byl dopiero kosmos!
Ja mlodszego uczylam dupe wycierac, rece po ubikacji myc (obydwoch),znosic po sobie talerze do kuchni, ogolnie sprzatania po sobie bo gowniartswo do tej pory traktowalo operki jak sluzace ale ze mna to nie przechodzi. Juz nie mowiac ze o slowach jak "prosze", "dziekuje" to nawet mowy nie bylo....
No a z laniem w wyrko, na razie pampers na dupie, wiec spokoj a pozniej zobaczymy :roll: -
bahaha20 > 12-12-2005, 15:04
No to sluchajcie co mi sie dzis rano wydarzylo.
Szlam sobie z moim 5-letnim Charliem do szkoly. Maly ma straszny kaszel. Czasem biedny jak jest po jedzeniu i zaczyna kaszlec, to tak sie napina ze zwraca troszke. Mnie to tam nie rusza, przyzwyczailam sie (zreszta zwracanie, biegunka itd to czesc naszej pracy, ryzyko zawodowe :lol: ze tak sie wyraze :wink: ).
Ale dzis Charlie zaczal se wymiotowac w najlepsze malowniczo na srodku chodnika - zaraz kolo przystanku autobusowego pelnego ludzi...