-
-
Re: Madryt
kasia09 > 29-06-2012, 0:24
hejj no ja jestem nie daleko jakieś (40 minut pociągiem , który zatrzymuje się na każdej stacji)może jakoś spędzimy wolny czas? jestem sama , umieram z nudów po pracy -
kasia09 > 29-06-2012, 0:30
maarleeenkaa - gdzie dokładnie jestes? -
maarleeenkaa > 29-06-2012, 1:27
[quote name="kasia09"]maarleeenkaa - gdzie dokładnie jestes?[/quote]
Nie jestem, ale będę dopiero od września w Arganda del Reyw każdym razie raczej ciężko Ci będzie znaleźć kogoś w okolicy, tak jak z resztą i mi ... tak więc jedyny sposób to częste wizyty w stolicy btw. na jak długo zostajesz ? -
olaszn > 29-06-2012, 22:01
Hej dziewczyny,
Od tygodnia jestem w Las Tablas. Ktoś jest może w tej okolicy?
Pozdrawiam -
aleksss > 29-06-2012, 22:52
[quote name="kasia09"]hejj no ja jestem nie daleko jakieś (40 minut pociągiem , który zatrzymuje się na każdej stacji)może jakoś spędzimy wolny czas? jestem sama , umieram z nudów po pracy[/quote]
no właśnie o to chodzi- też nie mam co robić po pracy, więc jestem jak najbardziej za spotkaniem : D
Może ten weekend? -
karola1989 > 29-06-2012, 23:58
hej dziewczyny ja bede niedaleko stolicy dokladnie od 20 lipca bede miala wolne popoludnia fajnie byloby kogos poznac zeby sie nie zanudzic samemu w domu i razem pozwiedzac caly Madryt... Moze dalaby ktoras jakies namiary -
Yoanna > 02-07-2012, 2:11
[quote name="olaszn"]Hej dziewczyny,
Pozdrawiam[/quote]
ja i aisling jestesmy w las tablas! -
Aisling > 10-07-2012, 3:37
[quote name="Yoanna"]
[quote name="olaszn"]Hej dziewczyny,
Pozdrawiam[/quote]
ja i aisling jestesmy w las tablas![/quote]
Hihihi, i sie spotkamy w srode! Bo oczywiscie czemu by nie wrocic z wakacji o 2 w nocy, pracujac na drugi dzien
xpoorlittlerichgirlx, ja jestem tu juz jakis.. 1,5 miesiaca, moze troszke wiecej. Ale w zeszlym roku mieszkalam 3. Wybacz, ze dopiero teraz odpisuje ale generalnie w wakacje, troche bylam odcieta od dostepu do cywilizacji.
I generalnie dziewczyny, jestem bardzo chetna sie spotkac! Wiec piszcie, dawajcie znac gdzie jestescie, kiedy, co i jak. -
grzybek > 13-07-2012, 17:27
Hey!
Jestem Polka ale od prawie 4 lat mieszkam w US/UK. Teraz przez lato ucze jedna dziewczynke angielskiego w Tres Cantos ale wiekszosc czasu mam wolnego bo pracuje 8-3pm i suzkam towarzystwa do zwiedzania Madrytu i okolic.
Jest ktos chetny na zakupy/wycieczki/zwiedzanie/imprezy etc.?
Jesli tak to <a href="mailto:elisa@vp.pl">elisa@vp.pl</a>
Eli -
Aisling > 14-07-2012, 1:48
[quote name="grzybek"]Hey!
Jestem Polka ale od prawie 4 lat mieszkam w US/UK. Teraz przez lato ucze jedna dziewczynke angielskiego w Tres Cantos ale wiekszosc czasu mam wolnego bo pracuje 8-3pm i suzkam towarzystwa do zwiedzania Madrytu i okolic.
Jest ktos chetny na zakupy/wycieczki/zwiedzanie/imprezy etc.?
Jesli tak to <a href="mailto:elisa@vp.pl">elisa@vp.pl</a>
Eli[/quote]
Polecam Ci zapisac sie do tej grupy: http://www.facebook.com/groups/aupairmadrid2012, a tymczasem zapraszam w sobote na botellon do Templo