• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Madryt

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Spotkania

• Madryt

• Madryt
  • Re: Madryt

kasia09 > 29-06-2012, 0:24

hejj no ja jestem nie daleko jakieś (40 minut pociągiem , który zatrzymuje się na każdej stacji) może jakoś spędzimy wolny czas? jestem sama , umieram z nudów po pracy

kasia09 > 29-06-2012, 0:30

maarleeenkaa - gdzie dokładnie jestes?

maarleeenkaa > 29-06-2012, 1:27

[quote name="kasia09"]maarleeenkaa - gdzie dokładnie jestes?[/quote]

Nie jestem, ale będę dopiero od września w Arganda del Rey w każdym razie raczej ciężko Ci będzie znaleźć kogoś w okolicy, tak jak z resztą i mi ... tak więc jedyny sposób to częste wizyty w stolicy btw. na jak długo zostajesz ?

olaszn > 29-06-2012, 22:01

Hej dziewczyny,

Od tygodnia jestem w Las Tablas. Ktoś jest może w tej okolicy?

Pozdrawiam

aleksss > 29-06-2012, 22:52

[quote name="kasia09"]hejj no ja jestem nie daleko jakieś (40 minut pociągiem , który zatrzymuje się na każdej stacji) może jakoś spędzimy wolny czas? jestem sama , umieram z nudów po pracy[/quote]

no właśnie o to chodzi- też nie mam co robić po pracy, więc jestem jak najbardziej za spotkaniem : D

Może ten weekend?

karola1989 > 29-06-2012, 23:58

hej dziewczyny ja bede niedaleko stolicy dokladnie od 20 lipca bede miala wolne popoludnia fajnie byloby kogos poznac zeby sie nie zanudzic samemu w domu i razem pozwiedzac caly Madryt... Moze dalaby ktoras jakies namiary

Yoanna > 02-07-2012, 2:11

[quote name="olaszn"]Hej dziewczyny,

Pozdrawiam [/quote]

ja i aisling jestesmy w las tablas!

Aisling > 10-07-2012, 3:37

[quote name="Yoanna"]
    [quote name="olaszn"]Hej dziewczyny,

Pozdrawiam [/quote]

ja i aisling jestesmy w las tablas![/quote]

Hihihi, i sie spotkamy w srode! Bo oczywiscie czemu by nie wrocic z wakacji o 2 w nocy, pracujac na drugi dzien

xpoorlittlerichgirlx, ja jestem tu juz jakis.. 1,5 miesiaca, moze troszke wiecej. Ale w zeszlym roku mieszkalam 3. Wybacz, ze dopiero teraz odpisuje ale generalnie w wakacje, troche bylam odcieta od dostepu do cywilizacji.

I generalnie dziewczyny, jestem bardzo chetna sie spotkac! Wiec piszcie, dawajcie znac gdzie jestescie, kiedy, co i jak.

grzybek > 13-07-2012, 17:27

Hey!

Jestem Polka ale od prawie 4 lat mieszkam w US/UK. Teraz przez lato ucze jedna dziewczynke angielskiego w Tres Cantos ale wiekszosc czasu mam wolnego bo pracuje 8-3pm i suzkam towarzystwa do zwiedzania Madrytu i okolic.

Jest ktos chetny na zakupy/wycieczki/zwiedzanie/imprezy etc.?

Jesli tak to <a href="mailto:elisa@vp.pl">elisa@vp.pl</a>

Eli

Aisling > 14-07-2012, 1:48

[quote name="grzybek"]Hey!

Jestem Polka ale od prawie 4 lat mieszkam w US/UK. Teraz przez lato ucze jedna dziewczynke angielskiego w Tres Cantos ale wiekszosc czasu mam wolnego bo pracuje 8-3pm i suzkam towarzystwa do zwiedzania Madrytu i okolic.

Jest ktos chetny na zakupy/wycieczki/zwiedzanie/imprezy etc.?

Jesli tak to <a href="mailto:elisa@vp.pl">elisa@vp.pl</a>

Eli
    [/quote]

Polecam Ci zapisac sie do tej grupy: http://www.facebook.com/groups/aupairmadrid2012, a tymczasem zapraszam w sobote na botellon do Templo
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia