• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

GAWO

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• GAWO

• GAWO
  • Re: GAWO

Nimell > 31-03-2012, 21:37

Ja mam, napisz mi maila na pw to Ci wyślę

Astrid > 01-04-2012, 11:38

Dziękuję za chęć, ale dostałam i działa

agniesia > 08-04-2012, 1:09

Nic nie piszecie, nic się nie dzieje to ja sie odezwę !

Mam match no. 3 Rodzinka z Californii. Niestety jestem już zdecydowana na Norfolk, więc jeśli wyjeżdżacie pod koniec czerwca/początek lipca to możecie się ich spodziewać

agniesia > 08-04-2012, 20:09

Mam pytanie. Czy lecąc z Gawo mamy przesiadkę w Berlinie czy gdzieś indziej? Może wiecie

juja > 12-04-2012, 9:34

Dziewczyny ja mam pytanie odnośnie depozytu czy trzeba opłacać w Gawo?

angelaa > 12-04-2012, 11:37

[quote name="juja"]Dziewczyny ja mam pytanie odnośnie depozytu czy trzeba opłacać w Gawo?[/quote]

nie, depozytu nie ma już chyba w żadnej agencji, już się tego nie praktykuje

izz > 16-04-2012, 12:16

[quote name="agniesia"]Nic nie piszecie, nic się nie dzieje to ja sie odezwę !

Mam match no. 3 Rodzinka z Californii. Niestety jestem już zdecydowana na Norfolk, więc jeśli wyjeżdżacie pod koniec czerwca/początek lipca to możecie się ich spodziewać [/quote]

Ale zazdroszczę miejsca! Blisko Virginia Beach a ja to miejsce uwielbiam ;D Powodzenia!

Nimell > 16-04-2012, 12:32

Dziewczyny, Interexchange mnie zaakceptowali czy któraś jeszcze nie złożyła aplikacji i chciałaby się załapać na promocje, wyjedź z koleżanką i zapłać mniej?

agniesia > 16-04-2012, 22:16

gratulacje

roxi92 > 22-04-2012, 10:04

"jadę" do USA. Tylko z jaką agencją?

Czy obecne au pairki w usa polecają GAWO? Jak wyglada kontakt z opiekunka? Zmiana rodziny? Spotkania au pairek?

No i przejrzalam wątek i o co chodzi z tymi 100$? Musze to zaplacic? I kiedy?

Konieczne jest 750zł za program. I w tym mamy ubezpieczenie rozszerzone(za które np w CC trzeba dopłacic 1600zl tak?). I w gawo mozna miec kilka rodzin w roomie? Bo w CC z tego co wiem nie. Jestem juz na 1roku studiow wiec nie robi mi, czy musze miec dokumenty ze szkoly sredniej, wiec APC czy IE?

No i czy jest szansa, ze jak sie teraz szybko za to zabiore, to wylece we wrzesniu? :>
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia