• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

agulka > 03-04-2009, 19:25

To sa wlasnie Amerykanie... Zony nie chca ladnych dziewczyn bo sie boja o mezow. Natomiast mezom jak najbardziej odpowiadaja ladne au pair ;-)

Pamietam jak hostka z Ohio jak juz dotarlo do niej, ze nie zostaje na 2 rok to zaczela szukac - tez pierwsze na co patrzyla to zdjecie..

Moze to nieladnie oceniac ludzi po wygladzie, a juz na pewno stawiac wyglad na 1 miejscu...ale powiem Wam szczerze, ze ja tez zwracalam uwage na zdjecia rodziny jak juz sie ze mna skontaktowaly. Odrzucilam rodzine typowych DUZYCH Amerykanow ( nie chce nikogo obrazac ) bo z gory zalozylam, ze na pewno nie jedza zdrowo.. Co sie pozniej potwierdzilo w mailach.

Odrzucilam oferte z dziecmi wygladajacymi na male potworki - mialy taki "zabojczy" wzrok, zero usmiechu...przerazilam sie

Niestety tak juz jest, ze zdjecie jest wizytowka, czy to sie komus podoba czy nie.Rodziny zwracaja uwage na to, czy au pair jest usmiechnieta itd. Takze w przypadku au pair zdjecie ma znaczenie. Nie jest jednak priorytetem , bo wazne sa takze umiejetnosci, doswiadczenie

bunia_90210 > 05-04-2009, 20:39

[quote name="Johnson"]Gratuluje

kurcze będzie trzeba się wymienić msn albo gg, i jak wszyscy będą w USA zrobić wielkie spotkanie

albo odwiedzać się nawzajem [/quote]

Co do spotkania to dobry pomysł Wszyscy jedziemy mniej więcej w jednym czasie więc... co stoi nam na drodze. trochę poznać stany a później laba

bunia_90210 > 05-04-2009, 20:44

[quote name="cailet"]Ja ma na razie termin na 22 czerwca ... się zobaczy jak to wyjdzie. Bo rodzinkę to ja też jeszcze muszę znaleźć

To powodzenia życzę na egzamie. Trzymam kciuki [/quote]

Jeśli załatwisz jakieś zaświadczenie z agencji przyspieszą Ci prawko

Nie ma na co czekać ... do roboty !

bunia_90210 > 05-04-2009, 20:48

[quote name="magd_ka"]Ok, spoko, tylko ciekawe czy wypali, bo z tego co widzę mieszkamy w naprawdę różnych odległościach od siebie...;P[/quote]

są autobusy damy radę

Sory,że piszę po tak długim czasie ale trochę mnie tu nie było

Przepraszam i postanawiam poprawę....Czuję się na tym forum jak z rodziną

bunia_90210 > 05-04-2009, 20:59

[quote name="89dzoana89"]Ja to dopiero bede miala wrazenia nie do zapomnienia bo to bedzie moj pierwszy lot samolotem

Wstyd przyznac ale ja nawet nigdy za granica nie bylam

A tu hop i za pierwszym razem od razu na stanu uderzyc chce hihi

Ja też nie leciałam samolotem...a za granicą byłam tylko w Czechach :/ Teraz będę nadrabiała i to na głaęboką wodę

bunia_90210 > 05-04-2009, 21:13

Mi zostało tylko prawko i szkoła...Maturą się nie martwię-myślę,że będzie dobrze.

eGZAMIN MAM WE WTOREK!!!!! 3 MAJCIE KCIUKI !!!!!!! tYLKO JESZCZE TO DZIELI MNIE OD STANÓW!

cailet > 05-04-2009, 21:59

bunia ----> trzymamy kciuki, trzymamy I powodzenia życzymy Tylko nie dziękuj :!:

Swoją drogą to ja dopiero teraz w styczniu leciałam pierwszy raz samolotem. I dobrze, bo się przynajmniej dowiedziałam, że ma chorobę powietrzną (lotniczą? samolotową? - nie mam pojęcia jak to cholerstwo się nazywa )

89dzoana89 > 05-04-2009, 22:11

No 3mamy 3mamy kciuki

Bedzie dobrze 8) !!!!

Tyyy...co do tej choroby...to ja mialam kiedys ale mi przeszla wiec mam nadzieje ze nie bedzie nawrotu :wink:

sanina > 07-04-2009, 8:48

Hej!

Możecie mi pomóc? Nie wiem, które biuro wybrać.. Prowork czy Gawo? Prowork ma wyższe kieszonkowe, pełne ubezpieczenie i nie trzeba wpłacać depozytu.. Chociaż w Gawo jest teraz promocja i też nie trzeba, ale nie wiem. Proszę pomóżcie! A wybieram się do USA.

cailet > 07-04-2009, 10:53

Kieszonkowe jest takie samo, bo ono jest ustalane przez rząd USA

Ja jadę z proworku

Ale jeśli chodzi o Gawo i Prowork, to ja bym wybrała według tego gdzie mają aktualnie promocje lepszą. Ale decyzja jest twoja.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia