• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cultural Care

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Cultural Care

• Cultural Care
  • Re: Cultural Care

Kajtka > 09-11-2009, 22:00

było bardzo jasno i konkretnie

agonia1991 > 09-11-2009, 23:12

Dzięki za powitanie. Co do aplikacji to kolaż musisz oddać wraz z aplikacją niestety. Sama wiem że to dużo roboty, bo trochę mi to zajęło i chociaż chciałam się wyrobić w te 2 tygodnie to z mojej zniżki 80 zł były nici. Ale że jestem w klasie maturalnej,robiłam prawko i wszystko próbowałam jakoś zorganizować ( chyba trochę historia podobna do Pawła ) więc nie dałam rady.

Mam nadzieję że przesyłają tą wiadomość że login do matching room' u przesyłają zanim się im dostarczy świadectwo ukończenia liceum bo ja jeszcze nie ukończyłam.

Powodzenia, Ewelina

Kajtka > 09-11-2009, 23:30

mi w sumie został tylko list i kolaż wiec mam nadzieje ze się wyrobie ; ))

jutro wywołam zdjecia, bo juz mam wybrane, zaraz bede wymyslac podpisy pod foto i bedzie cacy

juz mam 3 rekomendacje, 2 na szczescie po ang a jedna juz przetłumaczyłam

wiec doo przodu, ostro sie za to zarałam

Ewelina88 > 10-11-2009, 11:15

A ja złożę dopiero w styczniu, bo nie dam rady z tym paszportem!!! :evil: Mam nadzieję, że to nie będzie za późno! Choć tyle miesięcy przed to raczej nie powinno być! OMG! Już mnie głowa od tego rozbolała ha ha

A ten album robicie na kolorowych kartkach? Jakieś naklejki?

Powodzenia Dziewczyny.

marlenao > 10-11-2009, 17:04

nie wiem o co chodzi z tym paszportem bo nie czytalam wczesniejszych postow, ale jak go jeszcze nie masz to przeciez mozesz pozniej doslac kopie czy cos... a papiery mozna wyslac wczesniej.

Kajtka > 10-11-2009, 17:41

[quote name="Ewelina88"]A ja złożę dopiero w styczniu, bo nie dam rady z tym paszportem!!! :evil: Mam nadzieję, że to nie będzie za późno! Choć tyle miesięcy przed to raczej nie powinno być! OMG! Już mnie głowa od tego rozbolała ha ha

A ten album robicie na kolorowych kartkach? Jakieś naklejki?

Powodzenia Dziewczyny.[/quote]

ja z moja slepowatościa źle dopatrzyłam i myślałam ze tez będę musiała wyrabiać na szczęście ufff nie muszę, ale z czego wiem, mogłam nr paszportu dosłać później i nie był to problem wiec nie musisz z tym czekać

a co do albumu, to mam zamiar sama rysować xD aczkolwiek nie wiem co z tego wyjdzie

Ewelina88 > 11-11-2009, 20:54

Ooo, to super, że nie muszę czekać na paszport bo myślałam, że konieczny jest nr seryjny, ale jak można dosłać później to git ( w sumie dla pewności zadzwonię jeszcze do mojej Pani "opiekun")

Dobrze Kajtka, że masz talent plastyczny, ja to niestety sama NIC nie narysuję ha ha.

Przynajmniej Twój album będzie ładniej wyglądał

Kajtka > 11-11-2009, 22:34

słowa, że mam talent plastyczny to ciut za dużo napisane :mrgreen:

ale mam zamiar coś stworzyć ^^

i znaleźć natchnienie do napisanie listu bo nie chce mi się poki co myśleć

agonia1991 > 12-11-2009, 22:16

ja nie mam talentu plastycznego ale rysowałam. Practice makes perfect

Ewelina88 > 13-11-2009, 3:07

Hmm, to w sumie może też coś wymyślę, kreatywnego... :mrgreen: Jakieś podstawy rysunku znam he he :mrgreen: , także pomyślę, najwyżej poprzyklejam jeszcze parę naklejek... Ale tak mi się tego nie chce robić, że łoj! :mad: Kurcze, teraz mam już coraz mniej czasu na papierkowe sprawy z CC brrr, nauka się zaczęła (w grudniu mam 2 egzaminy!) Oj ja biedna! :roll:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia